Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haleti ruhiyemi varın siz anlayın daldan dala dinliyorum kulaklık son ses

Antibiyotikten kacamadm
Bogazm iltihap olms heryerim agriyo eklemlerim
çok geçmiş olsun çoook
canım şehriye karbonhidrat ya.. çok da faydalı değil.. ama hastasın.. hasta iken bunları değil de iyileşmeyi düşünmelisin
Takım listesi için ben de girmek istiyorum ama nasıl başlangıç yapcam cumaya iyilesirsem tam gaz yola devam edecegim ama suan bolca ilaç serum aliyorum liste için ne zaman başvurim ne zaman kabul olurum nasıl girim.
listeye alma işi bende.. nelere bakıyorum biliyorsun.. istikrar, yüksek yüzde, düzenli kilo verme.. henüz listeye alamam.. yüzden %1 i çok nadir geçiyor .. bazen artı gelebiliyorsun.. şimdilik değil.. ama istikrar olursa alırız inşallah

Cuma günü ben inşallah @MiuLego

Ciğer mideme oturdu
Çok canım acıyor, işteyim yanımda birşey de yok
tüh ya hiç de anlamam ki ne iyi gelir.. bilen varsa yazsın kızlar

Yakışıklı ve kasli erkek ararken eşime yakalandim çok dikkatli bakiyormusum. sanırım bu aksam bana yemek hazirlamayacak ben dışarı çıkıyorum dedi gitti ups durum fena aç kaldım.

Birazdan markete gidip anason tohumu alıp yemeği düşünüyorum

Mideme acayip kramp giriyor, sanki taş yedim

Yakışıklı ve kasli erkek ararken eşime yakalandim çok dikkatli bakiyormusum. sanırım bu aksam bana yemek hazirlamayacak ben dışarı çıkıyorum dedi gitti ups durum fena aç kaldım.
hayır da ne yapacaktın bulsan merak ettim.. hasta hasta aklı oynaşta dedi eşin kesin adam haklı ay çakıl ya

Birazdan markete gidip anason tohumu alıp yemeği düşünüyorum

Mideme acayip kramp giriyor, sanki taş yedim
ciğer çok ağır bi gıda fılavırım ya.. çok normal midene yaramaması hiç sevmem..

anason tohumu iyi mi geliyormuş.. hemen geçer inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…