kahvemi yudumalrkenmenümü yazayım
nede olsa çok uzun ancak yazarım
kahvaltı
1 sade kahve
750 ml limonlu sıcak suMunzevi Zencefil
öglen
1 kase şehriyeli yogurt çorbası ( şehriyesini süzdüm yemedim)
2 servis kaşıgı nohut
1 kase semiz otu salatası
1 minik turşu
2 lt su
malum cezam vardı dünden
onu çektim bugün sabaha kahvaltı artık aç degilim zaten
limonlu su içmeye devam ederim evde
20 dk yürüme var ama eklenecek 3 mil leisle ve 30 dk stepper var
@Whiteblacklife @Esra_4378 @MiuLego
Ne çabuk ben bu geçmişi neden bitiremiyorum anlamıyorumgeçmiş bitti
Bana bir şarkı tutsana bonus. Kırgınım kırılmışım melankoliğim.
Cuma günü ben inşallah @MiuLego
1.60 boyBenim bilegim 17 cm ozaman ben gerçekten iri kemikliyim doğru mu boy 163 buna sevinsem mi uzulsem mi bilemedim şimdi
Çok geçmiş olsun canımAntibiyotikten kacamadm
Bogazm iltihap olms heryerim agriyo eklemlerim
çok geçmiş olsun çoookAntibiyotikten kacamadm
Bogazm iltihap olms heryerim agriyo eklemlerim
canım şehriye karbonhidrat ya.. çok da faydalı değil.. ama hastasın.. hasta iken bunları değil de iyileşmeyi düşünmelisinBirsey sorsam hastayım diye bana Şehriyeli tavuksuyu çorbası iciriyorlar. Iyi geliyor diye bol baharatli 3 saate bir her ilaç öncesi. Bu çorba da kalori yüksek midir kusacagim artık midem ilactan ve çorbadan beter oldu bi de c vitamini tabletlerinden ve hiç yetmediği kadar değişik meyve çeşidi yiyorum. Hastayken daha farklı beslenemez miyim şimdi eşim Karadut almış ondan yediriyor. Bence ben yediklerimden hastayım sanki sürekli midem bulaniyor. Sürekli bitkinim
listeye alma işi bende.. nelere bakıyorum biliyorsun.. istikrar, yüksek yüzde, düzenli kilo verme.. henüz listeye alamam.. yüzden %1 i çok nadir geçiyor .. bazen artı gelebiliyorsun.. şimdilik değil.. ama istikrar olursa alırız inşallahTakım listesi için ben de girmek istiyorum ama nasıl başlangıç yapcam cumaya iyilesirsem tam gaz yola devam edecegim ama suan bolca ilaç serum aliyorum liste için ne zaman başvurim ne zaman kabul olurum nasıl girim.
Cuma günü ben inşallah @MiuLego
tüh ya hiç de anlamam ki ne iyi gelir.. bilen varsa yazsın kızlarCiğer mideme oturdu
Çok canım acıyor, işteyim yanımda birşey de yok
Haleti ruhiyemi varın siz anlayın daldan dala dinliyorum kulaklık son ses
Aus ve minik Melike'si olarak gayet iyiyiz
Son 5 hafta nasipse ... her şey yolunda . Dün kontrol vardı 45 cm 2300 gr
Heeeee Ocaktan beri kilom stabilhani bazıları varmış pantalon patlatıyormuş duyurulur !
Hepinizi kocamaaan öpüyorum ve yaza fit görmek istiyorum
İmza : ana kraliçe AUSSSSSS
HE BİR DE BANA EVLENECEĞİNİ KANITLA EVRT GELİRİM DEDİ
Hadi arkadaşlar el birliğiyle bana bir koca buluyoruz hadi gayret
Birazdan markete gidip anason tohumu alıp yemeği düşünüyorumçok geçmiş olsun çoook
canım şehriye karbonhidrat ya.. çok da faydalı değil.. ama hastasın.. hasta iken bunları değil de iyileşmeyi düşünmelisin
listeye alma işi bende.. nelere bakıyorum biliyorsun.. istikrar, yüksek yüzde, düzenli kilo verme.. henüz listeye alamam.. yüzden %1 i çok nadir geçiyor .. bazen artı gelebiliyorsun.. şimdilik değil.. ama istikrar olursa alırız inşallah
tüh ya hiç de anlamam ki ne iyi gelir.. bilen varsa yazsın kızlar
hayır da ne yapacaktın bulsanYakışıklı ve kasli erkek ararken eşime yakalandim çok dikkatli bakiyormusum. sanırım bu aksam bana yemek hazirlamayacak ben dışarı çıkıyorum dedi gitti ups durum fena aç kaldım.
Ciğer mideme oturdu
Çok canım acıyor, işteyim yanımda birşey de yok
ciğer çok ağır bi gıda fılavırım ya.. çok normal midene yaramaması hiç sevmem..Birazdan markete gidip anason tohumu alıp yemeği düşünüyorum
Mideme acayip kramp giriyor, sanki taş yedim
Bencede adı ile yaşasınAdı melike oluyormuş yaaaaa çok güzel isim
La yirim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?