Gözün aydın canım tebriklerKızlarrrrrrr.... sınav sonuçlarım açıklandı.. geçmişim şükürler olsun
Kafa olmuş bi milyon belli
Ne içtin sen doğruyu söyle bakim
@MiuLego canım söyledi açıklanmış diye
sarma var midende ben söyleyim
İşten çıktım ben
anca bağırsaklara uçmuştur dahaYaaaaa yapma bana şunu
Sarmalar gitti uctuuuuuu
Tebrikler canımKızlarrrrrrr.... sınav sonuçlarım açıklandı.. geçmişim şükürler olsun
Aynen ya benim yanımdaki kadın da hep oyalanıyo geç kalıyorum eveYaaaaa yapma bana şunu
Sarmalar gitti uctuuuuuu
Bende çıkıyorum şimdi hep oyalanıyorlar yaaa
Gözümüz aç gözümüzBen de elmanin büyüğünü secerim hep ama gecen hafta kv gitti pazara nerde yamuk yumuk küçük var almis.tadi da yok
@hippoglisemi tebriksss :))
Floweroflife noldu kuzucum sana
Melegiimm22 çok geçmiş olsun
Pu ha haAz once kv geldi ve esime ya sana sinir oluyorum meyve yiyip mutfaga koyuyosun cekirdek yiyip mutfaga koyuyosun artik cope dok sunlari yeter dedi
Yok kuzum hep mi sen mecara peşinde kosacaksin bende ev peşinde koşuyorum 1 ev buldum miu çok hoşuma gitti ama adam başkasına söz vermiş tutmazsa ben tutacağım hayırlısıyla inşallah tutarım ya çok içime sindi çok beğendim inşallah olur ya insallahvayt ortalıkta yoktehlikenin farkında mısınız? kesin yine domestosla aşk yaşıyor
Ye ye bol bol yağ olsun göbek olsun basen olsun lop lop et olsun sana da gör gununuEvde cıss yok almıyırm da yemıyorm da ama annemlere gıdınce benlıkten cıkıyorm ya.hafta sonu ordaydk nerdeyse yarım tepsı ırmık tatlısını yedm.esım hafta sonu gıdelm dedı bugun yok ben gıdemem dedm aman aman orada butun dıyet cöp oluyo.
Yok kuzm gittm hemen dr normalde bebem olmasa hep ertelerdim ama o olunca bakmam lazm mecbur kendime onceden onlemimi alim dedmMelegiimm22 canım geçmiş olsun bugün doktor salgın var dedi mutlaka doktora git ben hala cekiyorum vücut atlatamadi resmen. Kendi başına atlatmaya çalışma
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun çoook
canım şehriye karbonhidrat ya.. çok da faydalı değil.. ama hastasın.. hasta iken bunları değil de iyileşmeyi düşünmelisin
listeye alma işi bende.. nelere bakıyorum biliyorsun.. istikrar, yüksek yüzde, düzenli kilo verme.. henüz listeye alamam.. yüzden %1 i çok nadir geçiyor .. bazen artı gelebiliyorsun.. şimdilik değil.. ama istikrar olursa alırız inşallah
tüh ya hiç de anlamam ki ne iyi gelir.. bilen varsa yazsın kızlar
Sagolun kızlar Allah razi olsun@hippoglisemi tebriksss :))
Floweroflife noldu kuzucum sana
Melegiimm22 çok geçmiş olsun
Ayy hadi inşaalah olur canımYok kuzum hep mi sen mecara peşinde kosacaksin bende ev peşinde koşuyorum 1 ev buldum miu çok hoşuma gitti ama adam başkasına söz vermiş tutmazsa ben tutacağım hayırlısıyla inşallah tutarım ya çok içime sindi çok beğendim inşallah olur ya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?