Düşürülen mod yükseltilir
Yok kuzum hep mi sen mecara peşinde kosacaksin bende ev peşinde koşuyorum 1 ev buldum miu çok hoşuma gitti ama adam başkasına söz vermiş tutmazsa ben tutacağım hayırlısıyla inşallah tutarım ya çok içime sindi çok beğendim inşallah olur ya insallah
Eki Görüntüle 2140383
mesai bitiyorrrr
miu eve gidiyorrrr
sizi kocaman öpüyorrr
menüler çarşambaya yakışır geliyorrrrrr
geliyor demi
Aynı kulaklarımda da kapalı ilaç fayda etmez dedi iğne vuruyorlar. Şuan başım catlayacak. Ilk gün serum da taktilar biraz rahatladim. Sen nerde usuttun böyle ruzgarda mi kaldınAntibiyotikten kacamadm
Bogazm iltihap olms heryerim agriyo eklemlerim
Sağol canım bugün biraz daha iyiyimCanim sanada gecmis olsun, geçmişi okumamıştım
Sabah spor öncesi sade türk kahvesi iç yağ yakımı hizlansin metan uyansın kahvaltı güzel arada yene meyvelerin saati yok şu emziren anneye göre az süt için içmem gereken miktardan 1 litre daha fazla içmen lazım spor şahaneSabah menü saat 11 de cunku kızımı uyutup leslıe yapıp oyle kahvaltı yapıyorm
2 yumurta az yagda pısmıs
1 tane salatalık
3 catal peynır
Ikı tutam dereotu
2 dılım tam bugday ekmegı
Aksam menü saat 18.00 de
Kabak detoxu
Su 2 lıtre
SPOR 6 mil leslie 10 dakka bölgesel
Whiteblacklife @MiuLego
Ara ögun 6 cılek 6 erık ve turk kahvesi
Azcık değil 3-4 kase içAccık mercimek çorbası içsem?
Annem ve eşim israrci eşim annemin korkusundan baskı yapıyor. Hastane normalde hicbirsey yemedigimi iliği için baskı yapiyor. Ben gelince onu zayiflatacagim yesin şimdi demiş. Annem çok hazırlıklı geliyor zayiflamam konusundaçakıl geçmiş olun cnm
aama hastayken insnaın cnaı birşey istemez zorlama kendini
Kuzum çok özleniyorsun yaNabersiniz bende misafir agirliyor dum gittiler oturuyoruz simdi
Vücuda çok iyi geldiğini okumus almış içim rahatladı yarın ise gidince normal dietime dönerimÇakıl karadut en iyi meyvelerden biri
En az şeker ve karbonhidrat içeren meyvedir bol antioksidan bence ye Gönül rahatlığıyla
Karbonat var mı çevrende o iyi gelir 1 çay kaşığı üstüne şu Muş gibi geçirirCiğer mideme oturdu
Çok canım acıyor, işteyim yanımda birşey de yok
Menü güzel ama dün akşam yediklerini de bugüne sayıp seni yarının herosu ilan ediyorum Banu hayırlı olsun yarında spor yap lütfenkahvemi yudumalrkenmenümü yazayım
nede olsa çok uzun ancak yazarım
kahvaltı
1 sade kahve
750 ml limonlu sıcak su @Portakal Sulu Ordek
öglen
1 kase şehriyeli yogurt çorbası ( şehriyesini süzdüm yemedim)
2 servis kaşıgı nohut
1 kase semiz otu salatası
1 minik turşu
2 lt su
malum cezam vardı dünden
onu çektim bugün sabaha kahvaltı artık aç degilim zaten
limonlu su içmeye devam ederim evde
20 dk yürüme var ama eklenecek 3 mil leisle ve 30 dk stepper var
Whiteblacklife Esra_4378 @MiuLego
Tamamdir kaptançok geçmiş olsun çoook
canım şehriye karbonhidrat ya.. çok da faydalı değil.. ama hastasın.. hasta iken bunları değil de iyileşmeyi düşünmelisin
listeye alma işi bende.. nelere bakıyorum biliyorsun.. istikrar, yüksek yüzde, düzenli kilo verme.. henüz listeye alamam.. yüzden %1 i çok nadir geçiyor .. bazen artı gelebiliyorsun.. şimdilik değil.. ama istikrar olursa alırız inşallah
tüh ya hiç de anlamam ki ne iyi gelir.. bilen varsa yazsın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?