Kataloglardan damat adayı bakım demiştim kaldım mi bir başıma ben de bir çay yapım bari anlasilan bu aksam is başa düştühayır da ne yapacaktın bulsanmerak ettim.. hasta hasta aklı oynaşta dedi eşin kesin adam haklı ay çakıl ya
Salata ye bariKizlar malum kv gozleme yapmis aksam yemegine.yemiyorum ben.evde baska yemek de yok.acim ama yiyesim de yok yapasim da yok.saat 15.15te bi muz bi sut yedim dursam mi onla acaba biraz sutlu kahve mi icsem napsam netsem
Ayy koz bende çok özlüyorum yaz geldi misafirlikler bitmiyor yaKuzum çok özleniyorsun ya
Ciğer yedim mideme oturdu..retro_hippo tebriksss :))
Floweroflife noldu kuzucum sana
@Melegiimm22 çok geçmiş olsun
Ediyorum miu bı balkonu var kapalı kocaman koy masa sandalye keyif yap mutfak özel yapım kapılar özel yapım her yeri gömme dolap yorgan battaniye ne varsa koy yerler özel tahtadan çocukların ayakları hiç usumez mutfağa bayıldım bayıldım ya
ay demeeee
hadi inşallah vayt ya
tutmama ihtimali var mıymış
keşke tutmasa
benim ol ev benim ol diye dua etmeye başla sen
Bayıldım menune şahane spor okey menü okey su okey ne güzelsin sen yaaaMenüm
Sabah 10
Yumurta zeytin peynir yoğurt
Öğlen 15
5 kaşık tarhana
4 5 yemek kaşığı tavuk
Tarator az yağlı buharda öldürdüm
Salata yoğurt
Akşam
Salata yoğurt
Şu 3
Spor
1 saat zumba 210
1000 bölgesel madem hafif spor istediniz buyrun hafif spor
@MiuLegoWhiteblacklife Nare83 smykmy begum75
Valla ona da useniyom salataligi yicem direk galibaSalata ye bari
Damat bakiyordum bide adadan dönüşte vapurdan ölü gibi inmisim o gün korkmuslar şimdi yakışıklı erkek fotolarina bakınca gözü açıldı demistir. Miu ya es aradığımi söylerim akşam güler geceriz bi de demleme çay yaparım mis gibi (hep sallama çay yaptigimdan caydan nefret etti garibim sevinsin bu sefer demlerim mis gibi olur)Ayy niye sebep ne. Benimki seksi kadına baksa öyle çok fena olur yaniben zaten bakmam öyle baksam gözü döner muhtemelen
Patates detoksunda ekstra meyve yenmez kuzum sıfır şeker ve tuz alımı olmalı buna dikkat etseydin keşke spor az mı cokmu bilemedim amaMenü verim
Uyanınca ağzıma bi erik attım..
Kahvaltı 11.45te..
1 orta boy haşlanmış patates
1 kase yoğurt
Açlıktan 15.15da ara
Türk kahvesi
1 hurma
1 gün kurusu
1.5 ceviz
İkindi 17de..
2 küçük boy haşlanmış patates
1 kase yoğurt
Günü kapattım sütlü kahve içerim artık...
Ama açım baya pattiş hiç ttok tutmadı
@MiuLegoarden32
Sporumu eklicem...
İnşallah olur vaytim Allah gonlune gore versinEdiyorum miu bı balkonu var kapalı kocaman koy masa sandalye keyif yap mutfak özel yapım kapılar özel yapım her yeri gömme dolap yorgan battaniye ne varsa koy yerler özel tahtadan çocukların ayakları hiç usumez mutfağa bayıldım bayıldım ya
Menü güzel ama dün akşam yediklerini de bugüne sayıp seni yarının herosu ilan ediyorum Banu hayırlı olsun yarında spor yap lütfen
Puanın:3
Suppppppeeeerrrrrr gözünaydın darısı mezuniyetineKızlarrrrrrr.... sınav sonuçlarım açıklandı.. geçmişim şükürler olsun
Amin inşallah hayirlisiyla olur yaİnşallah olur vaytim Allah gonlune gore versin
Bayıldım menune şahane spor okey menü okey su okey ne güzelsin sen yaaa
PUANİN:10
hadi gozun aydın morticimKızlarrrrrrr.... sınav sonuçlarım açıklandı.. geçmişim şükürler olsun
Ediyorum miu bı balkonu var kapalı kocaman koy masa sandalye keyif yap mutfak özel yapım kapılar özel yapım her yeri gömme dolap yorgan battaniye ne varsa koy yerler özel tahtadan çocukların ayakları hiç usumez mutfağa bayıldım bayıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?