- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Dün menunu verdiği menüye göre yorumlamıştım dün akşam bozunca sabah yazınca bugüne saydım hero olarak yarın erken kalkıp 3 mil lessie bekliyorum senden otobüs erken gelirse yine yürüyüş akşam yapma ki sabah a odemle uyanma bu yüzden sabah yapmanı istiyorum kuzum köfte şahane olurAy kafam karıştı
Dün yedim
Bugüne sayıp 3 puan verdin
Yarının herosu oldum
Ne yapmam lazım bir hero olarak
Spor 20 dk yürüdum
Lesile ve stepper cezam var onu da cekicemn .
Yarın yemekci abla yok cumada yok dışarda yiycez , tavuk veya köfte salata olur
Az once kv geldi ve esime ya sana sinir oluyorum meyve yiyip mutfaga koyuyosun cekirdek yiyip mutfaga koyuyosun artik cope dok sunlari yeter dedi
Dün menunu verdiği menüye göre yorumlamıştım dün akşam bozunca sabah yazınca bugüne saydım hero olarak yarın erken kalkıp 3 mil lessie bekliyorum senden otobüs erken gelirse yine yürüyüş akşam yapma ki sabah a odemle uyanma bu yüzden sabah yapmanı istiyorum kuzum köfte şahane olur
Ay tüh geçmiş olsun flavir yaaaBen eve gidiyorum, soğuk terler atmaya başladım..bu şey midemdeyken iyileşemeyeceğim sanırım
doğrudur cnm ama ben her detoksu azcık bozuyorumPatates detoksunda ekstra meyve yenmez kuzum sıfır şeker ve tuz alımı olmalı buna dikkat etseydin keşke spor az mı cokmu bilemedim ama
Puanın:7
Finaller kaldı işte..Suppppppeeeerrrrrr gözünaydın darısı mezuniyetinekaç ders kaldı mezuniyetine
Ben eve gidiyorum, soğuk terler atmaya başladım..bu şey midemdeyken iyileşemeyeceğim sanırım
Kz ben dün gece rüyamda gördüm açklandğnı. Ama bi türlü bakamadm sonçlarıma açıyorm ama okuyamıyorm.Kajupi koşşş....
Tebriklerrr canım darısı finallerin başına inşallah.Kızlarrrrrrr.... sınav sonuçlarım açıklandı.. geçmişim şükürler olsun
Amin....Tebriklerrr canım darısı finallerin başına inşallah.
Sağol tatlim spor puanım kaç simdi benimBayıldım menune şahane spor okey menü okey su okey ne güzelsin sen yaaa
PUANİN:10
Ram pam ram patada ram ramOna 10 bana 3
Bölgesel 1000 adet iseSağol tatlim spor puanım kaç simdi benim
Bilmiyorumki ya ne ara kaptımAynı kulaklarımda da kapalı ilaç fayda etmez dedi iğne vuruyorlar. Şuan başım catlayacak. Ilk gün serum da taktilar biraz rahatladim. Sen nerde usuttun böyle ruzgarda mi kaldın
Sagol kuzmmMelegiimm22 canim geçmiş olsun
Hakkinda hayırlısı olsunYok kuzum hep mi sen mecara peşinde kosacaksin bende ev peşinde koşuyorum 1 ev buldum miu çok hoşuma gitti ama adam başkasına söz vermiş tutmazsa ben tutacağım hayırlısıyla inşallah tutarım ya çok içime sindi çok beğendim inşallah olur ya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?