Istahim yok waytimm o yüzden yemedimMenü güzel balım sabah az ama geçmiş olsun hasta olduğun için spora laf edemem
Puanın:8
Ohhhh yap yap yansın sarmalar
Cnm burdayım.. mutfağı topluyorum daha bitmedi çay molası verdim..retro_hippo canım mortim buralardamısın
Başkalarına verdiğin yüksek notlarıNeden kıskanıyorsun kiii
Tamam tamam içiceemmmHiç ağlama işlemez bana içilecek o su hadi emziren anne olmasan bı nebze ama bebeğinin suyunu sütünü düşünmek zorundasın sütüm az diyet yapinca azalıyor diyorsun su içmeyincw aşık azalıyor su senin vücudun da ki yağları site dönüştürmek için çok onemli
kolay gelsin canım benimde toplanacak kalkayım bende,senin tartı ne diyorCnm burdayım.. mutfağı topluyorum daha bitmedi çay molası verdim..
Adamına göre muamele var
Caktin bana 3 ü
Adamına göre muamele olsa en yüksek not alanlardan biri olursun masum özelde de görüştüğüm kişilerden birisin demi ama ona adamına göre değilde sarmasina bazlamasina göre muamele desek mi acabaAdamına göre muamele var
Caktin bana 3 ü
Bozma detoksu al 10 çakma detokscu seniBaşkalarına verdiğin yüksek notlarıkıskanç öğrencilere döndüm
canım 1litre ayranı2 saat arayla akşama kadar içeçem dimi bende 7 de son yapayım meyve felan yenilmiyor galiba dimi hani kahve yanına incir kayısı gibiCnm burdayım.. mutfağı topluyorum daha bitmedi çay molası verdim..
yarın çok sıkı telafi yapacagumŞekerli kahveye hayır salı çarşamba persembe turşuya kuru fasulye ye hayır yanlış gün seçilmiş karbon için spor şahane su şahane
Puanın:8
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar iyi akşamlar kuzumla hastanedeyiz dün geceden beri atesliydi sabhda öle uyandı mecburen fiti verdm hemn servis gelene kdar düüştü cok sükür gönderdm bende okuluna.kendmde okula htmek zorunda oldgm icin..gün icndede ara ara atesi yükselmiş ve genel olrk halszmiş..son ders hemn okula getrdi servis sagolsn doktra geldk...enfeksiyon olsms ve kan degerleri dusuk sanırım.12 ye kdar feln serum alacagz.bugün pek geleblecgmi sanmıyrm.dua edin.Rabbim hastanelerdeki herkese her evlada acil şifalar versin inş..ailelerede güç versin Rabbim betrenden korusun..cok şükür her zaman..gecmiş yapamıyrm inş herkes iyidir öpüyrm
Adamına göre muamele olsa en yüksek not alanlardan biri olursun masum özelde de görüştüğüm kişilerden birisin demi ama ona adamına göre değilde sarmasina bazlamasina göre muamele desek mi acaba
Ben de esıme mantı yaptm ama ben kabak yedm.ve acım senın sozun gelıyı aklıma sabaha ne kaldı kı ve sabah guzel bı kahvaltı yapıcam nasılsaama ama bı kere yedik diye
Evdekilere dondurma servis Edip stepper yaptım senden tirsingennnn
Ben de esıme mantı yaptm ama ben kabak yedm.ve acım senın sozun gelıyı aklıma sabaha ne kaldı kı ve sabah guzel bı kahvaltı yapıcam nasılsaveeee cumaya 1 gun var
Artıyı gönderdim şükür ... anca bi al bi ver bu ara.. ama 65i görmeliyim cuma günükolay gelsin canım benimde toplanacak kalkayım bende,senin tartı ne diyor
Cnm ben 2 kase kadar yiyorum sadece ı çorbasından . İncir fln yiyorum kahve yanınacanım 1litre ayranı2 saat arayla akşama kadar içeçem dimi bende 7 de son yapayım meyve felan yenilmiyor galiba dimi hani kahve yanına incir kayısı gibi
Göremez kiii göremez kiiiArtıyı gönderdim şükür ... anca bi al bi ver bu ara.. ama 65i görmeliyim cuma günü
Huyum kurusun :))Bozma detoksu al 10 çakma detokscu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?