Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım yavruna rabbim şifa versin insallah

Menüm
Sabah(9:00) : haşlanmış yumurta, 1 domates, salatalık, 1 dlm peynir, közlenmiş kapya, 2 ceviz ve Yeşilçay.

Ara(13:00) : 1 yeşil çay, 2 kuru hurma( harbi kuru yani )

Akşam(18:00) : 1 kepçe tarhana çorbası, yoğurtlu kereviz 3 kaşık ve salata.

Ara: Yeşilçay. (Şimdi içiyorum.)

Su: 1.5 lt su.

Ödem çayını unuttum, 1.5lt.

Spor: 2 saat tempolu yürüyüş. Sabah aç karnına yaptım.
Gün arası çok yürüyüşüm var ama çok yavaş olduğu için onları saymadım

@MiuLego
nehirnil111

Gecmıs olsn canm rabbım sifa versn kımseyı hastaneye muhtac etmesn hele de cocukları hic etmesn

Kabak detoxsu yapanlar eger sevmıyorsanız uzerıne az salcalı baharatlı sos yapın dokun oyle mantı gıbı oluyo oyle yedm ben bugun yoksa mıdem kalktı yahu.yapmadan once aman ne varkı 3 gun dıyordm ama oyle degılmıs allahtan ogle vakti yemıyorm.

çok çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin

Lunya sen niye miu ile morti olmadın ya gomerdin onu 7 TK şahane menü şahane spor şahane su süpersin
Puanın:10

tamam calısıcam
Hiç ağlama işlemez bana içilecek o su hadi emziren anne olmasan bı nebze ama bebeğinin suyunu sütünü düşünmek zorundasın sütüm az diyet yapinca azalıyor diyorsun su içmeyincw aşık azalıyor su senin vücudun da ki yağları site dönüştürmek için çok onemli

Kim attı bu yalanı
Diyette süt azalması ki, aksine yeşillik, sebze ile daha artıyor diye biliyorum
Benim kızım 3 aylık hiç bir sorun yaşamadım öyle efsaneler var işte diyeti yanlış yapıyorlar yada emzirmenin arkasına sığınıp yemek istedikleri için psikolojik olarak azaldığına inanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…