- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Geçmiş olsun canım yavruna rabbim şifa versin insallahKızlar iyi akşamlar kuzumla hastanedeyiz dün geceden beri atesliydi sabhda öle uyandı mecburen fiti verdm hemn servis gelene kdar düüştü cok sükür gönderdm bende okuluna.kendmde okula htmek zorunda oldgm icin..gün icndede ara ara atesi yükselmiş ve genel olrk halszmiş..son ders hemn okula getrdi servis sagolsn doktra geldk...enfeksiyon olsms ve kan degerleri dusuk sanırım.12 ye kdar feln serum alacagz.bugün pek geleblecgmi sanmıyrm.dua edin.Rabbim hastanelerdeki herkese her evlada acil şifalar versin inş..ailelerede güç versin Rabbim betrenden korusun..cok şükür her zaman..gecmiş yapamıyrm inş herkes iyidir öpüyrm
Eğer vücudun yağ yaksin istiyorsan sütun azalmasin istiyorsan içeceksin bu kadarı icebiliyorum yok çünkü sen iki buçuk litreyi kendine içiyorsun bebisin suyu nerede onun hakkınada iceceksin canim
Gecmıs olsn canm rabbım sifa versn kımseyı hastaneye muhtac etmesn hele de cocukları hic etmesnKızlar iyi akşamlar kuzumla hastanedeyiz dün geceden beri atesliydi sabhda öle uyandı mecburen fiti verdm hemn servis gelene kdar düüştü cok sükür gönderdm bende okuluna.kendmde okula htmek zorunda oldgm icin..gün icndede ara ara atesi yükselmiş ve genel olrk halszmiş..son ders hemn okula getrdi servis sagolsn doktra geldk...enfeksiyon olsms ve kan degerleri dusuk sanırım.12 ye kdar feln serum alacagz.bugün pek geleblecgmi sanmıyrm.dua edin.Rabbim hastanelerdeki herkese her evlada acil şifalar versin inş..ailelerede güç versin Rabbim betrenden korusun..cok şükür her zaman..gecmiş yapamıyrm inş herkes iyidir öpüyrm
bol sohbetler canımEşimin kuzeni bizde. Onlar tıkınıyo ben seyrediyom oturuyoz işte öyle
çok çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versinKızlar iyi akşamlar kuzumla hastanedeyiz dün geceden beri atesliydi sabhda öle uyandı mecburen fiti verdm hemn servis gelene kdar düüştü cok sükür gönderdm bende okuluna.kendmde okula htmek zorunda oldgm icin..gün icndede ara ara atesi yükselmiş ve genel olrk halszmiş..son ders hemn okula getrdi servis sagolsn doktra geldk...enfeksiyon olsms ve kan degerleri dusuk sanırım.12 ye kdar feln serum alacagz.bugün pek geleblecgmi sanmıyrm.dua edin.Rabbim hastanelerdeki herkese her evlada acil şifalar versin inş..ailelerede güç versin Rabbim betrenden korusun..cok şükür her zaman..gecmiş yapamıyrm inş herkes iyidir öpüyrm
Lunya sen niye miu ile morti olmadın ya gomerdin onu 7 TK şahane menü şahane spor şahane su süpersinMenüm
Sabah(9:00) : haşlanmış yumurta, 1 domates, salatalık, 1 dlm peynir, közlenmiş kapya, 2 ceviz ve Yeşilçay.
Ara(13:00) : 1 yeşil çay, 2 kuru hurma( harbi kuru yani)
Akşam(18:00) : 1 kepçe tarhana çorbası, yoğurtlu kereviz 3 kaşık ve salata.
Ara: Yeşilçay. (Şimdi içiyorum.)
Su: 1.5 lt su.
Ödem çayını unuttum, 1.5lt.
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş. Sabah aç karnına yaptım.
Gün arası çok yürüyüşüm var ama çok yavaş olduğu için onları saymadım
@MiuLego
nehirnil111
Ohhhh yap yap yansın sarmalarStepper dan selamlar
Beni kandırdı , orti yaptı kendineLunya sen niye miu ile morti olmadın ya gomerdin onu 7 TK şahane menü şahane spor şahane su süpersin
Puanın:10
Hiç ağlama işlemez bana içilecek o su hadi emziren anne olmasan bı nebze ama bebeğinin suyunu sütünü düşünmek zorundasın sütüm az diyet yapinca azalıyor diyorsun su içmeyincw aşık azalıyor su senin vücudun da ki yağları site dönüştürmek için çok onemlitamam calısıcam
Mersiibol sohbetler canım
Kim attı bu yalanıdiyet yapinca azalıyor
Benim kızım 3 aylık hiç bir sorun yaşamadım öyle efsaneler var işte diyeti yanlış yapıyorlar yada emzirmenin arkasına sığınıp yemek istedikleri için psikolojik olarak azaldığına inanıyorlarKim attı bu yalanı
Diyette süt azalması ki, aksine yeşillik, sebze ile daha artıyor diye biliyorum
Wuuuuu ilk 10umSu süper menü şahane spor var misss gibi
Haydi kaptin
Puanın:10
Adım sıfirciya çıkmış iftara bakın o kadar 10 alan var hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?