Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuçuğu uyuttum buyuğu babasıyla dışarıya gittiler bende hem dinleniyom hem dizi izliyor ilk defa uzun zamandan sonra kendime vakit ayırabildim sen ne yapıyorsun malicim
Napim kuzum güldür güldüre bakıyom. Çay demledim. Millet hoşbeş gömüyo ben kuru kuru çay içiyom

Güzel menü canım çok sık yenilmiş yine spor yap lütfen
Puanın:9

Şekerli kahveye hayır salı çarşamba persembe turşuya kuru fasulye ye hayır yanlış gün seçilmiş karbon için spor şahane su şahane
Puanın:8

Saat 4 gıbı yedm meyveleri.gunde 1 bardak suyu zor ıcıyordm onceden ama hamılelıkte artırmaya basladm emzırmesem yıne ıcmem ıcemıyorm ya o yuzden ıcmeye zorluyorm anca o kadar oluyo

Saatler yok şerri

Spor az şerri
Onun dışında güzel menü canım
Puanın:8

Geçmiş olsun canım

Saat 4 gıbı yedm meyveleri.gunde 1 bardak suyu zor ıcıyordm onceden ama hamılelıkte artırmaya basladm emzırmesem yıne ıcmem ıcemıyorm ya o yuzden ıcmeye zorluyorm anca o kadar oluyo
Eğer vücudun yağ yaksin istiyorsan sütun azalmasin istiyorsan içeceksin bu kadarı icebiliyorum yok çünkü sen iki buçuk litreyi kendine içiyorsun bebisin suyu nerede onun hakkınada iceceksin canim

Var mı gözden kaçan menü biliyorsunuz kk benle derdi var 2 gündür bı açılıyor bı açılmıyor bı mesaj 10 kere gidiyor yada gitmiyor smiley Allah vere kullanmaya kalksam 3 saatimi aliyor

Kızlar iyi akşamlar kuzumla hastanedeyiz dün geceden beri atesliydi sabhda öle uyandı mecburen fiti verdm hemn servis gelene kdar düüştü cok sükür gönderdm bende okuluna.kendmde okula htmek zorunda oldgm icin..gün icndede ara ara atesi yükselmiş ve genel olrk halszmiş..son ders hemn okula getrdi servis sagolsn doktra geldk...enfeksiyon olsms ve kan degerleri dusuk sanırım.12 ye kdar feln serum alacagz.bugün pek geleblecgmi sanmıyrm.dua edin.Rabbim hastanelerdeki herkese her evlada acil şifalar versin inş..ailelerede güç versin Rabbim betrenden korusun..cok şükür her zaman..gecmiş yapamıyrm inş herkes iyidir öpüyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…