kuçuğu uyuttum buyuğu babasıyla dışarıya gittiler bende hem dinleniyom hem dizi izliyor ilk defa uzun zamandan sonra kendime vakit ayırabildim sen ne yapıyorsun malicimNapıyonuz fit karılar
Napim kuzum güldür güldüre bakıyom. Çay demledim. Millet hoşbeş gömüyo ben kuru kuru çay içiyomkuçuğu uyuttum buyuğu babasıyla dışarıya gittiler bende hem dinleniyom hem dizi izliyor ilk defa uzun zamandan sonra kendime vakit ayırabildim sen ne yapıyorsun malicim
Güzel menü canım çok sık yenilmiş yine spor yap lütfenMenumu yazayim ben de
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik
Ara 11.30
6 7 tane cagla
Biraz kabak cekirdegi(tuzsuz firinlanmis)
Yesil cay
Oglen 13.15
Ton balikli salata
Uzerine yarim saat sonra fln sade nescafe
Ara 15.15
1 kutu sut
1 muz
Biraz daha kabak cekirdegi
Aksam yok evde bana uygun bisey yoktu canim da istemedi sadece saat 18.00da salatalik yedim
Ara 19.00
Az sütlü nescafe
Su 2 lt
Spor yapcam henuz yapmadim
@MiuLegoWhiteblacklife
tam iyisini yapıyorsun millet derken misafir mi varNapim kuzum güldür güldüre bakıyom. Çay demledim. Millet hoşbeş gömüyo ben kuru kuru çay içiyom
Olmasıınnn telafi ediyorum wayytttYe ye bol bol yağ olsun göbek olsun basen olsun lop lop et olsun sana da gör gununu
Şekerli kahveye hayır salı çarşamba persembe turşuya kuru fasulye ye hayır yanlış gün seçilmiş karbon için spor şahane su şahaneİyi aksamlaaaar
Sabah 7de 1 yumurta ile yulaf dereotlu peynirli omlet zeytin domates
Öğlen 12de kuru fasulye tursu salata
Ara 15te sütlü kahve az sekerli
Aksam 7 30da 3 parça fırında tavuk salata ayran
Su 3.5 litre
Spor
50dk tempolu yürüyüş
10dk bacak egzersiz
10dk kol egzersiz
30 squat
25 mekik
Ben Finish ben iptal
Whiteblacklife
@MiuLego
Yarı-yarıya miMenü çok güzel su tamam sporu lütfen yap
Puanın :10 spor yaparsan yapmazsan 5
Saat 4 gıbı yedm meyveleri.gunde 1 bardak suyu zor ıcıyordm onceden ama hamılelıkte artırmaya basladm emzırmesem yıne ıcmem ıcemıyorm ya o yuzden ıcmeye zorluyorm anca o kadar oluyoSabah spor öncesi sade türk kahvesi iç yağ yakımı hizlansin metan uyansın kahvaltı güzel arada yene meyvelerin saati yok şu emziren anneye göre az süt için içmem gereken miktardan 1 litre daha fazla içmen lazım spor şahane
Puanın:8
Midem kötü oldu..Hayırdır kuzum
Saatler yok şerriiyi akşamlar kızlar
menümü vereyim
kahvaltı : 1,5 haslanmıs yumurta, az zeytin, 1 dilim etimek 1 portakal
ara : hindistan cevizli yaglı filtre kahve
ögle : 1,5 haslanmıs yumurta, domates salatalık, süzme peynir,1 tb ekmek
ara : 4 kuru kayısı,1 bardak süt
aksam : tavuklu salata, ayran, 2 hurma, 2 kuru kayısı
su : 2,5 lt
spor : 45 dk tempolu yürüyüşbegum75
Whiteblacklife
Geçmiş olsun canım
Vaytım adaşımsaatlerce yürüyesim var da ayağım ağrıyo ayakkabım neden ağrıtmaya başladı bi fikrim yok.
Ev için kullandığım ayakkabı daha iyi sanırım lesli yapıcam fırsatm olursa ki olmaz ben fırsat vermeliyim lesliye.
Dün akşamda biraz yürümüştüm
Evet ama çakma ekstra şeker almışsın detoksu bozmussunKız bende pattiş detoksu yaptım bana 7 verdin
Neden kıskanıyorsun kiiiWaytı mı kıskanıyorum yooo... ne alakası var
Sporsuz menü geçmez hele listedeysen hayatta geçer not almazYarı-yarıya mi
Eşimin kuzeni bizde. Onlar tıkınıyo ben seyrediyom oturuyoz işte öyletam iyisini yapıyorsun millet derken misafir mi var
Eğer vücudun yağ yaksin istiyorsan sütun azalmasin istiyorsan içeceksin bu kadarı icebiliyorum yok çünkü sen iki buçuk litreyi kendine içiyorsun bebisin suyu nerede onun hakkınada iceceksin canimSaat 4 gıbı yedm meyveleri.gunde 1 bardak suyu zor ıcıyordm onceden ama hamılelıkte artırmaya basladm emzırmesem yıne ıcmem ıcemıyorm ya o yuzden ıcmeye zorluyorm anca o kadar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?