Dün gördüm 1-5-7 mayıs hacamat için uygun yazıyordu. Bende istiyorum aslında
Aç karına kafam çalışmıyor eflal
geçmiş olsun canım kuzunaKızlar iyi akşamlar kuzumla hastanedeyiz dün geceden beri atesliydi sabhda öle uyandı mecburen fiti verdm hemn servis gelene kdar düüştü cok sükür gönderdm bende okuluna.kendmde okula htmek zorunda oldgm icin..gün icndede ara ara atesi yükselmiş ve genel olrk halszmiş..son ders hemn okula getrdi servis sagolsn doktra geldk...enfeksiyon olsms ve kan degerleri dusuk sanırım.12 ye kdar feln serum alacagz.bugün pek geleblecgmi sanmıyrm.dua edin.Rabbim hastanelerdeki herkese her evlada acil şifalar versin inş..ailelerede güç versin Rabbim betrenden korusun..cok şükür her zaman..gecmiş yapamıyrm inş herkes iyidir öpüyrm
tabi bi mıktar kalmalıGİtmesin popo ne kadar güzel gösteriyor insanı ya
Gecmis olsun hippoo
Ay ben her sabah het aksam yatmadan hatta wc ye cikarsam.gun.icerisinde kiyafetli kiyafetsiz her sekilde tartiliyorum
Canım bence de bu şekilde uygulaman daha doğru. Ömrün boyunca uyabileceğin bir sistem bu.Zaten mesajda yazıyor kuzum bu bir başlangıç,sonra 2 haftada bir 50 kalori düşecek. Benim geçen verdiğim süreç bunun özeti, tamam benimde beli başlı hatalarım var ama vücudun herşeyden uzak tutarsak sonrası aynı lastik hesabı gerer bırakırsan geri çarparak durursun başladığın noktaya dönersin. Benim gibi karbonun başkentli bir kültürünüz varsa yaşadığım yöre kurak iklimli ve her mevsim her sebze yok o yüzden atalarım karbona bağımlı yaşamak zorunda kalmış ve bu zamana kadarda öyle olmuş yani benim karbondan kaçaçak bir noktam yok ben yemememde çevrem yiyecek herzaman karşılaşacağız .ben bu karbonu diyetin bir yerine dengeli sıkıştırmam lazım ki korumadada o düzeni bunu öğrenmeliyim
Size bulunduğum yemek kültürünü en iyi @Nevreste anlatır
Bizler Hale’n bulguru kilo kilo alamıyoruz Kazan’larda kaynatıp kendimiz yapıyoruz her ev en az 3 çuval buğday kaynatır bazen 100 200 kiloyu. Geçer bu oran biliyorum şimdi siz böylesinizama iyiyorlar işte.
Bu liste böyle kalmıyaçak giderek aşagı çekilecek yani 2 kaşık pilav yiyeceğim günlerde var
Bende yaptırsam iyi olurDün gördüm 1-5-7 mayıs hacamat için uygun yazıyordu. Bende istiyorum aslında
Geçmiş olsun canımOğlum gece 1 saat kesintisiz ağladızorla şurup içirio uyuttum.. öksürüğü var maalesef .. bugünde stajım var bakıcı gelicek bırakıp gidicem yavrumu
Destuuuuur :)100 puanımı yedirmem
Evet işte isteklerimiz ortaktabi bi mıktar kalmalı
benim yanlara doğru çıkık o gitsin istiyorum (onda basen deniyodu demi) arkaya doğru olan kısmı değil hatta o kısmı dediğin gibi aynen kalsın hatta bide dikleşsin
Dur bir daha bakayım instagram da hadidergi fiye bir yeri takip ediyorum orda okudum. Bunun eğitimini de veriyorlarmıs
Hicri ayların 17 ve 20-21 i çok iyi diye biliyorum.
O günlere önceden randevu alanlar vardı.
Şimdi baktım 5 i cumartesi değil mi c li günlerde yapılmıyor çarşamba cuma cumartesi yani.
Perşembe çok iyi 17 si şabanın.
C li günlere dikkat etmeden yapanlar var işin ucunda para var sonuçta.
Bilerek gitmek lazım.
çünkü biz armutuzEvet işte isteklerimiz ortak
Basen gitsin popo kalsın dikleşsin
Hicri ayların 17 ve 20-21 i çok iyi diye biliyorum.
O günlere önceden randevu alanlar vardı.
Şimdi baktım 5 i cumartesi değil mi c li günlerde yapılmıyor çarşamba cuma cumartesi yani.
Perşembe çok iyi 17 si şabanın.
C li günlere dikkat etmeden yapanlar var işin ucunda para var sonuçta.
Bilerek gitmek lazım.
yoğurt pis uyku yapıyor bendeKahvaltım bi bardak yoğurt bugün. Ondan ayılamadım heralde
Pirenses eflal hanımefendileriiiiiii
çünkü biz armutuz
lan böyle yazıyon millet noluyooo dicek
Noluyooolan böyle yazıyon millet noluyooo dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?