- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Burdaki herkes 50 60 larda gelmedi buraya nesli.niyetin hayırlı olaun inşallah devami gelir.bugün sabah tartıda artıyı görünce güne süper başladım...
Artık geri dönüşü yok netim kararlıyım süperim..
İşyeri çok yoğun yazamıyorum..
Hafta sonundan beri çok dikkat etmiyorum belki ama tuzu tekrar kullanmaya başlamıştım ki bugün hepsini kestim..
Ben bu olamammm olmayacağımm...
Herkes dalga geçiyor..Annem kardeşim ve eşim akşam beni sinir ettiler onlara diyet sağlıklı yaptığımı söylemeyeceğim ve bu kilolardan kurtulacağımm diye diye kalktım sabah bir de üstüne artı görünce tmm dedim.. Nesli durr artık bak 7. takıma herkes nerdeyse 50-60 larda sen 90 larda ayıp ayıp sana dedim..
Dahada bişiler dedim de neyse...
Nasıl oldun canım
Günaydın,Floweroflife
nasıl oldun cnm süt ve helva çok iyi gelir cnm snein biraz migdeyi yumuşatman lazım , acaba cigermi bozuktu ya
Cnm kadın belli sen çok kansızsın dedi.. pamuklar kan olmadı düşün.. sülük bile yapmadı bana.. anam bacımda yaptırdı onlara bişi olmadı..
C li günler çarşamba cuma cumartesi.
Kansızlıkla bi ilgisi yok çok sorun olan yerde ağrı çok oluyo sonrasında.
Başımdan ilk yaptırdım dedim noluyo hafiflemek yerine 2 gün ağrıdı kan hareketinden olurmuş.
Sonra yaptırdıklarmda öyle olmadı.
Kolumdan omuzumdan yaptırdığım günlerde ağrıdan duramıyorum geçiyor sonra.
İkinciye gitmen gerekirdi. Ben alışığım senede 1 seferde yetiyor ama ilk zamanlar hem ilk hem son baharda 15 gün arayla 2-3 sefer yaptırdım düzenli.
Burdaki herkes 50 60 larda gelmedi buraya nesli.niyetin hayırlı olaun inşallah devami gelir.
hadi hayırlı olsun
doğru karar verdin
Günaydın,
Bugün iyiyim, geçti sanırım midem gerçi daha birşey yemedim..
Dün akşam da süt ve peynir ekmek yedim,ekmek midemin yanmasını geçirdi..
Ciğerde birşey yoktu sorun benim midemde, kardeşim de yedi çünkü ve birşey olmadı..
Ağır geldi mideme..
Bugün hafif şeyler yiyeceğim...
Kızlar bir şeyim yok çok şükür Bayadır yazamadım bilmiyorum modum düşük diyelim ama gelirim yine tamamen kendimle ilgili bir durum hepinizi seviyorum
@MiuLego
bugün sabah tartıda artıyı görünce güne süper başladım...
Artık geri dönüşü yok netim kararlıyım süperim..
İşyeri çok yoğun yazamıyorum..
Hafta sonundan beri çok dikkat etmiyorum belki ama tuzu tekrar kullanmaya başlamıştım ki bugün hepsini kestim..
Ben bu olamammm olmayacağımm...
Herkes dalga geçiyor..Annem kardeşim ve eşim akşam beni sinir ettiler onlara diyet sağlıklı yaptığımı söylemeyeceğim ve bu kilolardan kurtulacağımm diye diye kalktım sabah bir de üstüne artı görünce tmm dedim.. Nesli durr artık bak 7. takıma herkes nerdeyse 50-60 larda sen 90 larda ayıp ayıp sana dedim..
Dahada bişiler dedim de neyse...
Günaydın,
Bugün iyiyim, geçti sanırım midem gerçi daha birşey yemedim..
Dün akşam da süt ve peynir ekmek yedim,ekmek midemin yanmasını geçirdi..
Ciğerde birşey yoktu sorun benim midemde, kardeşim de yedi çünkü ve birşey olmadı..
Ağır geldi mideme..
Bugün hafif şeyler yiyeceğim...
MasaAllah sana malim ilk gördüğümde cok sasirmistimBen 103le girdim takıma
makbuşum lütfen gel aramızda ol ama o dönemleir iyi bilirim insan gelmek istemiyor
umarım yine aramıza gelirsin
nesliş ama hadi bak her geçen gün kilollu geçiyor
çok geçmiş olsun lavır tekrardan migde işi zor ya
Sana da maşallah kuzum sen de çok güzel veriyon maşallahMasaAllah sana malim ilk gördüğümde cok sasirmistim
Ben 103le girdim takıma
Daha güzel eksiler senin olsun kuzum. Burdan kopma. Kopunca savsaklıyo insan ister istemez.burası gerçekten güç veriyo şevkk veriyo insana
Darısı başıma olsun ozmn cnm... Seni de tebrik ederim..
Ben de kötü anlamda soylemedim zaten canim.hepimiz ayni yollardan gectik.eger iradene sahip cikarsan bikac ay sonra buraya yeni gelmis arkafaslarimiza sen de bakin ben su kiloda geldim simdi boyleyim diyeceksin.inan kendine.Öyle demek istemedim azmedip yapmış ve o kiloları görmüşşünüz ben de yapabilirim diye düşündüğümü yazmak istedim ama yanlış oldu sanırım.. Hani 50-60 lara düşüldüğü halde pes edilmemiş ki benim böyle bir lüksüm olmaması lazım diye düşündümm.. Daha çokkk yol var önümde buraya geleli belki 1 ay oldu ama her hafta tökezledim.. Buna sinir oldum..sinirli:
Daha güzel eksiler senin olsun kuzum. Burdan kopma. Kopunca savsaklıyo insan ister istemez.burası gerçekten güç veriyo şevkk veriyo insana
Ben de kötü anlamda soylemedim zaten canim.hepimiz ayni yollardan gectik.eger iradene sahip cikarsan bikac ay sonra buraya yeni gelmis arkafaslarimiza sen de bakin ben su kiloda geldim simdi boyleyim diyeceksin.inan kendine.
Evet başkası diyet için fedakarlık yaparken yemezken onları görünce insan yediklerine çeki düzen verme ihtiyacı hissediyo kendinde.hep diyorum ben takıma girmesem 95e inince salardım geri, ki hep öyle oldu önceden
Gerçekten de buraya gelip okudukça kat kat bir fazla gaza geliyorum tutuyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?