Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burdaki herkes 50 60 larda gelmedi buraya nesli.niyetin hayırlı olaun inşallah devami gelir.

Nasıl oldun canım

Floweroflife

nasıl oldun cnm süt ve helva çok iyi gelir cnm snein biraz migdeyi yumuşatman lazım , acaba cigermi bozuktu ya
Günaydın,
Bugün iyiyim, geçti sanırım midem gerçi daha birşey yemedim..
Dün akşam da süt ve peynir ekmek yedim,ekmek midemin yanmasını geçirdi..
Ciğerde birşey yoktu sorun benim midemde, kardeşim de yedi çünkü ve birşey olmadı..
Ağır geldi mideme..
Bugün hafif şeyler yiyeceğim...

Cnm kadın belli sen çok kansızsın dedi.. pamuklar kan olmadı düşün.. sülük bile yapmadı bana.. anam bacımda yaptırdı onlara bişi olmadı..

Burdaki herkes 50 60 larda gelmedi buraya nesli.niyetin hayırlı olaun inşallah devami gelir.

Öyle demek istemedim azmedip yapmış ve o kiloları görmüşşünüz ben de yapabilirim diye düşündüğümü yazmak istedim ama yanlış oldu sanırım.. Hani 50-60 lara düşüldüğü halde pes edilmemiş ki benim böyle bir lüksüm olmaması lazım diye düşündümm.. Daha çokkk yol var önümde buraya geleli belki 1 ay oldu ama her hafta tökezledim.. Buna sinir oldum..sinirli:

Geçmiş olsun cnm.. Ciğer bana da çok dokunur.. Yerken bile yemeyi bıraktığımı bilirim..

Kızlar bir şeyim yok çok şükür Bayadır yazamadım bilmiyorum modum düşük diyelim ama gelirim yine tamamen kendimle ilgili bir durum hepinizi seviyorum

@MiuLego

makbuşum lütfen gel aramızda ol ama o dönemleir iyi bilirim insan gelmek istemiyor
umarım yine aramıza gelirisn

nesliş ama hadi bak her geçen gün kilollu geçiyor

çok geçmiş olsun lavır tekrardan migde işi zor ya

makbuşum lütfen gel aramızda ol ama o dönemleir iyi bilirim insan gelmek istemiyor
umarım yine aramıza gelirsin
nesliş ama hadi bak her geçen gün kilollu geçiyor

çok geçmiş olsun lavır tekrardan migde işi zor ya

Haklısın cnm.. Artık geçmeyecek.. Bugün gerçekten bir dur deyip toplayacağım bir silkelendim..

Ben de kötü anlamda soylemedim zaten canim.hepimiz ayni yollardan gectik.eger iradene sahip cikarsan bikac ay sonra buraya yeni gelmis arkafaslarimiza sen de bakin ben su kiloda geldim simdi boyleyim diyeceksin.inan kendine.

Gerçekten de buraya gelip okudukça kat kat bir fazla gaza geliyorum tutuyorum kendimi..
Evet başkası diyet için fedakarlık yaparken yemezken onları görünce insan yediklerine çeki düzen verme ihtiyacı hissediyo kendinde.hep diyorum ben takıma girmesem 95e inince salardım geri, ki hep öyle oldu önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…