Sabah gözümü açamadıysam demekbu arada 30 dakika eliptik 90 puan değilki 120 puan
toplam puanın 450 oldu
kız say say niye üşeniyosun pointler gidiyo öyleSabah gözümü açamadıysam demek
Daha saymaya usendiklerim var begüş
Plank wall sit gibi
Ben hiç yapmadım kuzubende de fena yapıyor birde buhun ayran detexsu yapacam yaa canım bu ayranı öğle akşammı yoksa 2 saatte mi yiyeyim
Geçmiş olsun kuzuya canımOğlum gece 1 saat kesintisiz ağladızorla şurup içirio uyuttum.. öksürüğü var maalesef .. bugünde stajım var bakıcı gelicek bırakıp gidicem yavrumu
Ayyy bnim oğlan aşık olmuş bu yaştaarkadaşı aradı doğum gününü kutlamak için konuşmadan odasına kaçtı. Anne onu görünce heyecanlanıyorum dedi vış bu yaşta
kız onu yerim ben yeeeeer oy yaAyyy bnim oğlan aşık olmuş bu yaştaarkadaşı aradı doğum gününü kutlamak için konuşmadan odasına kaçtı. Anne onu görünce heyecanlanıyorum dedi vış bu yaşta
Bonuscm adını nosunu yerini filan bana özelden atarmsn. Ben de yaptrmak istyrm hacamat ama işin ehli biri olsn istyrm. Hele aidin salihle çalşmşsa bnm içn önmliii var mı sende numarası filan
Allah allah nasıl oluyor ama ya bizim gittiğimiz abla aileden ocak olan birisi fatihte ismailağa da çok eski haccame.
Aidin salihle çalışmış.
Şimdi hacamat çok yaygınlaşmaya başladığı için dikkat edilmiyor hergün yapılıyor diyor.
Okumuş hocalar geliyo diyo cuma günü yaptırmak istiyo olmaz deyince kızıyolar diyo.
Bu öğrenilebilen bişeydir eyvallah ama işin manevi kısmı var o öğrenilmiyor işte.
Detoks malzemesi olmuş şimdi önceden ayy ne ilkel diyenler ne hikmetse hacamata sıcak bakıyo şimdi.
Bi de hala onun yerine kan ver diyenler var.
Ay amakız say say niye üşeniyosun pointler gidiyo öyle
Bonuscm adını nosunu yerini filan bana özelden atarmsn. Ben de yaptrmak istyrm hacamat ama işin ehli biri olsn istyrm. Hele aidin salihle çalşmşsa bnm içn önmliii var mı sende numarası filan
Ay ama
1 dakika duz plank+1 dakika sag yan plank+1 dakika sol yan plank
2 dakika wall sit
Nasıl puanlıyım ki?
aa evet bunları puanlamak zorAy ama
1 dakika duz plank+1 dakika sag yan plank+1 dakika sol yan plank
2 dakika wall sit
Nasıl puanlıyım ki?
Tmm hatrlatrm tatlm istanbuldym.
Okuldan geleyim yazayım canım çıkıyorum şimdi hatırlat bana yine istanbuldamısın?
Hacematın aslında günleri var bonus.. ama ticarete dökülünce bazı günler artık dikkat edilmiyo.. aklımda çarşamba cumartesi yapılmaz diye kaldı.. ben bi kere yaptırdım ama çok çok kötü oldum.. resmen bayıldım 24 saat kendime gelemedim.. ben kansızım heralde ondan.. haftaya tekrar gel dedi bana kadın ama anam yollamadı :))
Hatta sülükta yapacaktık ama kadın ölür gidersin diye yapmadı düşün..
Kızlar bir şeyim yok çok şükür Bayadır yazamadım bilmiyorum modum düşük diyelim ama gelirim yine tamamen kendimle ilgili bir durum hepinizi seviyorumCutemom007 nerelerdesinnnnn
Onu da yemedim. Aç acına duruyom.tartı da kıpırdamıyoyoğurt pis uyku yapıyor bende
İyi misin canım ne sıkıntı varsa rabbim dermanjnj versin insallahKızlar bir şeyim yok çok şükür Bayadır yazamadım bilmiyorum modum düşük diyelim ama gelirim yine tamamen kendimle ilgili bir durum hepinizi seviyorum
@MiuLego
hadi hayırlı olsunbugün sabah tartıda artıyı görünce güne süper başladım...
Artık geri dönüşü yok netim kararlıyım süperim..
İşyeri çok yoğun yazamıyorum..
Hafta sonundan beri çok dikkat etmiyorum belki ama tuzu tekrar kullanmaya başlamıştım ki bugün hepsini kestim..
Ben bu olamammm olmayacağımm...
Herkes dalga geçiyor..Annem kardeşim ve eşim akşam beni sinir ettiler onlara diyet sağlıklı yaptığımı söylemeyeceğim ve bu kilolardan kurtulacağımm diye diye kalktım sabah bir de üstüne artı görünce tmm dedim.. Nesli durr artık bak 7. takıma herkes nerdeyse 50-60 larda sen 90 larda ayıp ayıp sana dedim..
Dahada bişiler dedim de neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?