Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy bnim oğlan aşık olmuş bu yaşta arkadaşı aradı doğum gününü kutlamak için konuşmadan odasına kaçtı. Anne onu görünce heyecanlanıyorum dedi vış bu yaşta
kız onu yerim ben yeeeeer oy ya

saçımnasıl anne
bu kıyafet yakıştı mı anne

demeye başlar yakında

Bonuscm adını nosunu yerini filan bana özelden atarmsn. Ben de yaptrmak istyrm hacamat ama işin ehli biri olsn istyrm. Hele aidin salihle çalşmşsa bnm içn önmliii var mı sende numarası filan

C li günler çarşamba cuma cumartesi.

Kansızlıkla bi ilgisi yok çok sorun olan yerde ağrı çok oluyo sonrasında.
Başımdan ilk yaptırdım dedim noluyo hafiflemek yerine 2 gün ağrıdı kan hareketinden olurmuş.
Sonra yaptırdıklarmda öyle olmadı.
Kolumdan omuzumdan yaptırdığım günlerde ağrıdan duramıyorum geçiyor sonra.
İkinciye gitmen gerekirdi. Ben alışığım senede 1 seferde yetiyor ama ilk zamanlar hem ilk hem son baharda 15 gün arayla 2-3 sefer yaptırdım düzenli.

bugün sabah tartıda artıyı görünce güne süper başladım...
Artık geri dönüşü yok netim kararlıyım süperim..
İşyeri çok yoğun yazamıyorum..
Hafta sonundan beri çok dikkat etmiyorum belki ama tuzu tekrar kullanmaya başlamıştım ki bugün hepsini kestim..
Ben bu olamammm olmayacağımm...

Herkes dalga geçiyor.. Annem kardeşim ve eşim akşam beni sinir ettiler onlara diyet sağlıklı yaptığımı söylemeyeceğim ve bu kilolardan kurtulacağımm diye diye kalktım sabah bir de üstüne artı görünce tmm dedim.. Nesli durr artık bak 7. takıma herkes nerdeyse 50-60 larda sen 90 larda ayıp ayıp sana dedim..
Dahada bişiler dedim de neyse...

hadi hayırlı olsun
doğru karar verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…