Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ah eksi olsa her dk tartılayım ama tartı düşmeyince insanın siniri bolzuyor
ben akşam tartılıp anlıyorum sabahın gelişini
Ben de aksamdan anliyorum Banu dune kadar tartiya ciktigim her gun arti geldim ben de.dun aksam ogunu yemedim 2 öğün beslendim meta hemen sasirdi bugun epeyce eksi gördüm yarina kalani gitmez ama kesin artidayim.ben surekli tartilmazsam ipin ucunu kaciririm.

aynen dini olarakta bakmamız lazım bu herhengi bişey değil
bonus perşembe derken mayısın 3 mü 10 umu?

Allah allah nasıl oluyor ama ya bizim gittiğimiz abla aileden ocak olan birisi fatihte ismailağa da çok eski haccame.
Aidin salihle çalışmış.
Şimdi hacamat çok yaygınlaşmaya başladığı için dikkat edilmiyor hergün yapılıyor diyor.
Okumuş hocalar geliyo diyo cuma günü yaptırmak istiyo olmaz deyince kızıyolar diyo.
Bu öğrenilebilen bişeydir eyvallah ama işin manevi kısmı var o öğrenilmiyor işte.
Detoks malzemesi olmuş şimdi önceden ayy ne ilkel diyenler ne hikmetse hacamata sıcak bakıyo şimdi.

Bi de hala onun yerine kan ver diyenler var.

Hacematın aslında günleri var bonus.. ama ticarete dökülünce bazı günler artık dikkat edilmiyo.. aklımda çarşamba cumartesi yapılmaz diye kaldı.. ben bi kere yaptırdım ama çok çok kötü oldum.. resmen bayıldım 24 saat kendime gelemedim.. ben kansızım heralde ondan.. haftaya tekrar gel dedi bana kadın ama anam yollamadı :))

Hatta sülükta yapacaktık ama kadın ölür gidersin diye yapmadı düşün..

Ayyy bnim oğlan aşık olmuş bu yaşta arkadaşı aradı doğum gününü kutlamak için konuşmadan odasına kaçtı. Anne onu görünce heyecanlanıyorum dedi vış bu yaşta

süslüydü dahada süslü olur şimdi senin oğlan
oğluşunun doğum günü kutlu olsun eflalbirlikte nice mutlu günleriniz olsun

lan böyle yazıyon millet noluyooo dicek

insan dayanamıyor işte bende dayanamıyoruuuu

Ayyy bnim oğlan aşık olmuş bu yaşta arkadaşı aradı doğum gününü kutlamak için konuşmadan odasına kaçtı. Anne onu görünce heyecanlanıyorum dedi vış bu yaşta

ahaha eflal kız ne tatlı yaaaa
ama snein lafınada koptum ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…