bende de fena yapıyor birde buhun ayran detexsu yapacam yaa canım bu ayranı öğle akşammı yoksa 2 saatte mi yiyeyimyoğurt pis uyku yapıyor bende
allah ferahlık versin kuzucumCanım sıkkındı biraz. Migrenim de tuttu. Öyle işte.
Ben de aksamdan anliyorum Banu dune kadar tartiya ciktigim her gun arti geldim ben de.dun aksam ogunu yemedim 2 öğün beslendim meta hemen sasirdi bugun epeyce eksi gördüm yarina kalani gitmez ama kesin artidayim.ben surekli tartilmazsam ipin ucunu kaciririm.ah eksi olsa her dk tartılayım ama tartı düşmeyince insanın siniri bolzuyor
ben akşam tartılıp anlıyorum sabahın gelişini
Ay ben mi tisssekkir ederimPirenses eflal hanımefendileriiiiiii
Bende yılların sismaniyim aç olunca dünyayı unutuyorumYılların şişmanıyım ben bu kadar aç değilim
Canm şimdi sağlam kahvaltını yap.. öğle akşam olarak yebende de fena yapıyor birde buhun ayran detexsu yapacam yaa canım bu ayranı öğle akşammı yoksa 2 saatte mi yiyeyim
Tam yaşı eflal su an bu tür olaylarınAyyy bnim oğlan aşık olmuş bu yaştaarkadaşı aradı doğum gününü kutlamak için konuşmadan odasına kaçtı. Anne onu görünce heyecanlanıyorum dedi vış bu yaşta
aynen dini olarakta bakmamız lazım bu herhengi bişey değil
bonus perşembe derken mayısın 3 mü 10 umu?
Hacematın aslında günleri var bonus.. ama ticarete dökülünce bazı günler artık dikkat edilmiyo.. aklımda çarşamba cumartesi yapılmaz diye kaldı.. ben bi kere yaptırdım ama çok çok kötü oldum.. resmen bayıldım 24 saat kendime gelemedim.. ben kansızım heralde ondan.. haftaya tekrar gel dedi bana kadın ama anam yollamadı :))
Allah allah nasıl oluyor ama ya bizim gittiğimiz abla aileden ocak olan birisi fatihte ismailağa da çok eski haccame.
Aidin salihle çalışmış.
Şimdi hacamat çok yaygınlaşmaya başladığı için dikkat edilmiyor hergün yapılıyor diyor.
Okumuş hocalar geliyo diyo cuma günü yaptırmak istiyo olmaz deyince kızıyolar diyo.
Bu öğrenilebilen bişeydir eyvallah ama işin manevi kısmı var o öğrenilmiyor işte.
Detoks malzemesi olmuş şimdi önceden ayy ne ilkel diyenler ne hikmetse hacamata sıcak bakıyo şimdi.
Bi de hala onun yerine kan ver diyenler var.
8:30 sağlam yaptım canım şimdide karışimi hazırladım tadı fena değilCanm şimdi sağlam kahvaltını yap.. öğle akşam olarak ye
Yok yok güzel ben severim8:30 sağlam yaptım canım şimdide karışimi hazırladım tadı fena değil
Ayyy bnim oğlan aşık olmuş bu yaştaarkadaşı aradı doğum gününü kutlamak için konuşmadan odasına kaçtı. Anne onu görünce heyecanlanıyorum dedi vış bu yaşta
lan böyle yazıyon millet noluyooo dicek
Noluyooo
Ben de aksamdan anliyorum Banu dune kadar tartiya ciktigim her gun arti geldim ben de.dun aksam ogunu yemedim 2 öğün beslendim meta hemen sasirdi bugun epeyce eksi gördüm yarina kalani gitmez ama kesin artidayim.ben surekli tartilmazsam ipin ucunu kaciririm.
Ayyy bnim oğlan aşık olmuş bu yaştaarkadaşı aradı doğum gününü kutlamak için konuşmadan odasına kaçtı. Anne onu görünce heyecanlanıyorum dedi vış bu yaşta
faydası olsunda tadına bile razıyımYok yok güzel ben severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?