Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok yiyerek diyet olsaydı zaten kilo almazdık :)
Çoktan kasıt normal ara öğünlü diyetler masum onları yapınca bile vücut direniyor artık benim şöyle tartıya hiç bakmadan bir ay düzenli olarak yapabilsem bir listeyi

Normal beslenme çok geliyor artık bana aç kalmayınca anlamıyorum diyet olduğunu

Eflalim diyet yapma bi süre o zaman bu durum başka nasıl geçicek?
Ne güzel spor yaptın başkası olsa daha çok vericek bi yerde yanlış var.
Vucudun bu düzene alışmış tepki vermiyor demek ki.
İyi gelmiyor dediğin ne mesela herşeyden yenen 1200 kalorilik bi diyeti ne kadar süre denedin?
Vucudu şaşırtmaksa sen artık yiyerek şaşırtmalısın.

Canım ya benim zaten kaçamaklarım oluyor ki son bir aydır hatta daha fazla süredir. İstikrarlı devam edemiyorum artık çook sıkıldım gerçekten. Dişimi sıkıp bir ay daha adam gibi yapsam 5 ler gelecek ama yok bunaldım işte. Hop diye gitsin istiyorum birden

Çoktan kasıt normal ara öğünlü diyetler masum onları yapınca bile vücut direniyor artık benim şöyle tartıya hiç bakmadan bir ay düzenli olarak yapabilsem bir listeyi

Tamda bunu dedim az önce.
Buda bir direnç ve bir süre bekleyince geçicek.
Kendin gibi çok üzülüyorum okuyunca inan.

Esra melek mi yemiş
Esra çakıl mi yemiş

esra sen if yaptıgının farkındasındır umarım
tam 15-16 saat aç kalıyorsun
menülerinin saatlerine dikkat ettigimde açlık süren hep bu kadar oluyor ve benden az yiyorsun
Kendime de +1 o zaman

Bilmem oylemi gerçekten farkında değilim ki ben genelde 11 de kahvaltı ufak bi ara yapıyorum 19 da yemek bazen 20 eşim öyle geliyor çünkü
Ama gece uyuyoruz mecbur o kadar saat yapıyor bebek küçük old. Için sabah aç karna spor yapıyorum gün içinde pek uyumuyor spor bitinceye saat 11 oluyor 3 ogün yiyordum saat araları az 2 yap dediler @MiuLego sence nasıl

Harikasın canım sen zaten cidden çok fit zayıf duruyorsun

Yine mide ağrısı
@MiuLego hepfit
@Whiteblacklife
Kızlar ben bir süre menü vermeyeceğim, internetten bakıyorum mide için ne yemek lazım diye,
diyet mode off bir süre için

Kilo bildiririm..

Allahım çok kötüyüm, iki ilaç içtim hala ağrıyor

çok çok geçmiş olsun kuzucum ya.. bugün nasılsın? neden böyle oldu senin mide ya

yavrum inceciksin ne 42 si ne 40 ı yahu

maşallah sana maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Diyetteki son durumum.yanı keskin bir virajdasın ya dönersin yada duvara dostlarsın bence kendini sıkmayacak normal bir liste yap adını diyet koyma sadece dikkat et bir vücut toparlansın sonra istediğin detoksu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…