Tamam canımMasamda deftere not ettiysim canom odaya gidiyim söyliyim ama daha vardı en az 2 ay falan sanırım 6 ayın dolmasına
Çoktan kasıt normal ara öğünlü diyetler masum onları yapınca bile vücut direniyor artık benimçok yiyerek diyet olsaydı zaten kilo almazdık :)
Kuzu birden düşebilir, bazen adet bittikten 3 gün sonra falan sisim iniyor benim. Moralini de diyetini de bozma
Canım bence bonus haklıNormal beslenme çok geliyor artık banaaç kalmayınca anlamıyorum diyet olduğunu
Normal beslenme çok geliyor artık banaaç kalmayınca anlamıyorum diyet olduğunu
Bu sen misin
Canım ya benim zaten kaçamaklarım oluyor ki son bir aydır hatta daha fazla süredir. İstikrarlı devam edemiyorum artık çook sıkıldım gerçekten. Dişimi sıkıp bir ay daha adam gibi yapsam 5 ler gelecek ama yok bunaldım işte. Hop diye gitsin istiyorum birden
Eflalim diyet yapma bi süre o zaman bu durum başka nasıl geçicek?
Ne güzel spor yaptın başkası olsa daha çok vericek bi yerde yanlış var.
Vucudun bu düzene alışmış tepki vermiyor demek ki.
İyi gelmiyor dediğin ne mesela herşeyden yenen 1200 kalorilik bi diyeti ne kadar süre denedin?
Vucudu şaşırtmaksa sen artık yiyerek şaşırtmalısın.
ben böyle bi şarkıya bırak klip çekip okumayı,sözlerini yazsam, içimden mırıldansam...utancımdan sokağa çıkamam lan
mortime olduğu asla belli değil bu şarkının asla
İstikrar lazım bana EfserCanım bence bonus haklı
Çoktan kasıt normal ara öğünlü diyetler masum onları yapınca bile vücut direniyor artık benimşöyle tartıya hiç bakmadan bir ay düzenli olarak yapabilsem bir listeyi
Esra melek mi yemişEvet arkadaşlar hatırlarsanız sayfaya ilk geldiğimde @cakil80 ve @Melegiimm22 ile 70 kilo mortisi olmuştuk
Veeee ilk 70 e varan ben oldum yani kazanan bennn
Allahım yine bir mortilik ve yine kazanan ben
Inanamiyoreeeeeee
Diyicem ama aliskinim kazanmaya
İşte onu bekleyemiyorum ben tartıya çıkıp sonuç alamayınca kahrediyor yiyorum artıkTamda bunu dedim az önce.
Buda bir direnç ve bir süre bekleyince geçicek.
Kendin gibi çok üzülüyorum okuyunca inan.
Kendime de +1 o zamanesra sen if yaptıgının farkındasındır umarım
tam 15-16 saat aç kalıyorsun
menülerinin saatlerine dikkat ettigimde açlık süren hep bu kadar oluyor ve benden az yiyorsun
bu sabah güne bende öyle başladım,moralim yerlerde,bıktım egosu tavan yapmış insanlardantüm yaşam enerjimi emen mutsuz insanlarla çalışıyorum daha ne olabilir ki
Harikasın canım sen zaten cidden çok fit zayıf duruyorsunGelelim havadislerime
Bugün çocukları annem götürünce okuldan sonra biraz çarşı gezdim
Ve üst bedenim artık tamamen S beden olmuş
Girdigim yerlerde hep m istedim ama olmadı elemanlar hep zaten size s olur dediler..
Bir tunik bir ceket aldım ikisi de s beden
Sonra pantalon alacaktım ki benim alt bedenim hep 2 beden büyüktü o yüzden direkt 40 hatta 42 ye elimi attim. Mağazadaki kadın bir baktim bana 38 beden kot veriyor o bana olmaz dedim. Nr yaptın dedi az önce çıkan kadın bile 38 istedi sana mi olmayacak dedi
Giydim ve o kadar rahat oldu ki
Özellikle alt bedenimin düşmesine çok ama çok sevindim
@MiuLego
Yine mide ağrısı
@MiuLegohepfit
@Whiteblacklife
Kızlar ben bir süre menü vermeyeceğim, internetten bakıyorum mide için ne yemek lazım diye,
diyet mode off bir süre için
Kilo bildiririm..
Allahım çok kötüyüm, iki ilaç içtim hala ağrıyor
Gelelim havadislerime
Bugün çocukları annem götürünce okuldan sonra biraz çarşı gezdim
Ve üst bedenim artık tamamen S beden olmuş
Girdigim yerlerde hep m istedim ama olmadı elemanlar hep zaten size s olur dediler..
Bir tunik bir ceket aldım ikisi de s beden
Sonra pantalon alacaktım ki benim alt bedenim hep 2 beden büyüktü o yüzden direkt 40 hatta 42 ye elimi attim. Mağazadaki kadın bir baktim bana 38 beden kot veriyor o bana olmaz dedim. Nr yaptın dedi az önce çıkan kadın bile 38 istedi sana mi olmayacak dedi
Giydim ve o kadar rahat oldu ki
Özellikle alt bedenimin düşmesine çok ama çok sevindim
@MiuLego
Yarın tartı günü
Tartıldım 64.500 sabah kaç olur
Diyetteki son durumum.yanı keskin bir virajdasın ya dönersin yada duvara dostlarsınCanım ya benim zaten kaçamaklarım oluyor ki son bir aydır hatta daha fazla süredir. İstikrarlı devam edemiyorum artık çook sıkıldım gerçekten. Dişimi sıkıp bir ay daha adam gibi yapsam 5 ler gelecek ama yok bunaldım işte. Hop diye gitsin istiyorum birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?