Kaç aydır bu kilodayım ..65 geldiysen o sende var kuzum
Bu sen misin
Gel yemek yiyelim seninle cuma bugün izin verelim her şeyden yiyelim içelim
Canım ya benim zaten kaçamaklarım oluyor ki son bir aydır hatta daha fazla süredir. İstikrarlı devam edemiyorum artık çook sıkıldım gerçekten. Dişimi sıkıp bir ay daha adam gibi yapsam 5 ler gelecek ama yok bunaldım işte. Hop diye gitsin istiyorum birden
Bende en son 65 kaldım biliyorsunKaç aydır bu kilodayım ..
Pis boğazım işte, iradesizim, yiyerek kendini mutlu etmeye çalışan bir aptalım, diyeti artık beceremediğim için çok sinirli gerginimdün öyle açtım ki sinir küpüne döndüm adeta açlıktan, sabah yine çok aç kalktım artık tansiyonum düştü, zor bekledim kahvaltı için.
Niye hep kendimi tutamayıp üzülüp üzülüp yediğim için aç kalarak kendimi yine böyle cezalandırıyorum
Masum hani bütün yöntemleri denedim ya bana ne iyi geliyor hala bilmiyorum, kendimi bile tanımıyorum burda herkes kendine ne iyi geliyor biliyor ben hala kendimi çözemedimeflal ben en son ara ögünlü diyet yaptıgımda 80 li kilolalrdaydım
dr lar bas bas bagırıyor zaten ara ögün diye brişey yok diyorlar
sen kendine kilo aldıracak şeylerden uzak durucaksın bünyeni özeceksin bütün mesela bu
ha istikrar yok diyorsun onuda anlıyorum
dagılınca toplanmak zor
ahahahah saçma harbiden ya
nasıl okuyorsun dimi
20 de yemek yediigni farz edersek
11 e kadar tam 15 saat açsın
if'in hayırlı olsun esra
Kimler üzdü senibikaçı üst üste gelince ben hala ağlıyorum masummaşamadım bu noktayı aşacağımada inanmıyorum
ama neyse boşverin 7.takımın içinde oldukça ağlamak yok bize
Akşam ki ekmek hariç beğendim çakıl akşamı en azından geç yemişsin ekmeksiz yeseydin kuzum su su yazilmamisMenumu yazim
13.00
1 tabak patlıcan salatası
1 dilim çavdar ekmeği
15.00
2 kuru kayısı
21.00
Izgara balık
1 kase çoban salata
1 dilim çavdar ekmeği
30 dakika hızlı yürüyüş ama halim kalmadi. sanırım acele ettim henüz tam toparlanmamisim.
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111
Ne olcakk beni mi kıracaksın minnakını mı kıracaksın
Arada yoldan çıkarmaya çalışıyon cumaları ne iş
Kaçamağa ihtiyaç duymayacak kadar her şeyden yemen lazım.
Yıllar önce bi dr gittim ben bana verdiği listede ikindi ara öğününde sütlü tatlı yada 40 gr lık gofret vardı mesela.
Bu hep böyle gitmiycek tabiki dr da biliyor.
Amaç ilk hafta vücudu ölçüye belli sınıra alıştırmak ve korkutmamak.
Öğle yemeği alternatifi vardı böyle
Yoğurt salata her çeşitte var
8 kaşık sebze ekmek
6 kaşık etli sebze
8 kaşık baklagil
6 kaşık etli baklagil
Çeyrek gözleme
4 kaşık mantı
4 kaşık kısır
1 lahmacun
1 dilim emek yerine 2 kaşık pilav yada makarna.
Bu kaşık ölçüsü pilavlarda normalse 2 ama doğrusu silme kaşıkmış oda 3 kaşık ediyor.
1 ay belki bunu verip değiştiricekti.
Parasal sebeple ben devam edemedim en büyük pişmanlığımdan biri.
Spordan olabilir evet bencede
Abla sen ne yapmissin yaBende en son 65 kaldım biliyorsun
Canım bende diyetisyene gitmeyi çok istedim biliyosun ama yok gidemiyorum. Yapsın bütün ölçümlerölçümleri versin liste bende paşa paşa uyayım istiyorum
Arada yoldan çıkarmaya çalışıyon cumaları ne iş
Kaçamağa ihtiyaç duymayacak kadar her şeyden yemen lazım.
Yıllar önce bi dr gittim ben bana verdiği listede ikindi ara öğününde sütlü tatlı yada 40 gr lık gofret vardı mesela.
Bu hep böyle gitmiycek tabiki dr da biliyor.
Amaç ilk hafta vücudu ölçüye belli sınıra alıştırmak ve korkutmamak.
Öğle yemeği alternatifi vardı böyle
Yoğurt salata her çeşitte var
8 kaşık sebze ekmek
6 kaşık etli sebze
8 kaşık baklagil
6 kaşık etli baklagil
Çeyrek gözleme
4 kaşık mantı
4 kaşık kısır
1 lahmacun
1 dilim emek yerine 2 kaşık pilav yada makarna.
Bu kaşık ölçüsü pilavlarda normalse 2 ama doğrusu silme kaşıkmış oda 3 kaşık ediyor.
1 ay belki bunu verip değiştiricekti.
Parasal sebeple ben devam edemedim en büyük pişmanlığımdan biri.
Sonunda Simay sonunda ya güzel menü suyu kilona göre az içiyorsun 2.5 tamamla perşembe spor sormuyorum normal güne göre az amaBugun menusu
Sabah
1 domates 3 biber 1 yumurtadan olusan menemen 1 yesilcay
Ara 1 kuru kayisi
Son ögun (16) 2 kabakla yogurtlama 1 tane kofte
Su 2 lt
Spor 15 dk leslie
Whiteblacklife @MiuLego @Esra_4378
Bende bayılırım bugün kimse gelmese ses etmese de eğlensem gönlümce
Geçen hafta 54.4
Pazartesi 54.6
Dün 54.1
Bugün 55.0
İstikrarlı kadınımdır vesselam.Hala 1. Gün nehirnil111 ona göre vicdanlı vur bari @MiuLego
Kendine bu olumsuz şeyleri neden yüklüyorsunPis boğazım işte, iradesizim, yiyerek kendini mutlu etmeye çalışan bir aptalım, diyeti artık beceremediğim için çok sinirli gerginimdün öyle açtım ki sinir küpüne döndüm adeta açlıktan, sabah yine çok aç kalktım artık tansiyonum düştü, zor bekledim kahvaltı için.
Niye hep kendimi tutamayıp üzülüp üzülüp yediğim için aç kalarak kendimi yine böyle cezalandırıyorum
O da var haklısın. Mesele şu aslında, herkese diyet yapıyorum diyorum aylardır ama hani olduğum uerdr sayıyorum millet dalga geçse yeri yaniBende en son 65 kaldım biliyorsun
Masum hani bütün yöntemleri denedim ya bana ne iyi geliyor hala bilmiyorum, kendimi bile tanımıyorum burda herkes kendine ne iyi geliyor biliyor ben hala kendimi çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?