- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Ben şeederimm amaşeetcekti nerdeyse de ben müsade etmedimyeme olmaz biz kaptanız bize yakışmaz dedm
ben yalan demem tm mı
Ortmenim ortmenim ben de if yapiyomisum haberim yokmuş zaten 1 aya if ciyim geçen ramazan bebekle tutamadım bu ramazanı dört gözle bekliyorum sonuçta oda if dimiKızlar evde olan ev hanımı olan çoğumuz farketmeden if yapiyoruz bunu bı anlayalim artık nedenNare83 if u daha çok dikkat çekiyor yeme saatlerinden dolayı aynı şekil de @cakil80 nin de öyle sabah yemek saati 10 kahve saati 12 2 arası akşam 5.30 yemeğe oturmuş oluyor 6 bitmiş oluyor şimdi bu 2 ana öğün 1 ara öğün oluyor bakılınca ama açlık saati 16 aç kalmış oluyorum yani bu da if
şahsen ben 67 ye cıkmş bi kaptn olarak zevk alırım bu durumdanKaptin yedir yedir şişko kaptan olup elimizde kalacak @MiuLego
çöpe mi gitsin dimi yazıhhBen şeederimm amaboş kalmasın siz kaptansınız şimdi olmaz ben yerim yazıktır
Bonus sen niye üstüne aliniyorsun kuzum benim demek istediğim başka birşey yani aslında çoğumuz farketmeden if yapiyoruz demeye çalışıyorum
Vayt kimseninki dikkat çekmiyor.
Kilo verilemeyince herkes iyi niyetle kaçamak yapmasan yada acaba başka bişeymi yapsan diyor.
Burda herkese deniyor bu kimsenin bi farkı yok.
Bu iyi niyetin karşılığı bir garip algılanıyor sanki laf edilmiş gibi.
Miu yüzünden dahil oldum konuya kimseyle işim yok olmadı olamaz.
Bende yerim kiBen şeederimm amaboş kalmasın siz kaptansınız şimdi olmaz ben yerim yazıktır
hatırlat bende atcm yemektn sonra
Arkadan çek
Şortla atlayınca bacaklar bingil bingil tombik nasıl ses çıkıyor biliyormusun iste oO neydi giz
Hayal edemedim
İf evde güzel ben hem if if çakma Karatayciyim galiba sabah 10 kahvaltı yapıyorum Karatay ekmeğe hayır diyor ama WC için yemek zorundayım başka hiç bir şey ise yaramiyor bende akşam 6 yemek işini bitirmiş oluyorum ağza kahve dahil surmuyorum sadece su içiyorum bende if ise yarıyor ama evde olduğum için kimse if yaptığımı anlamiyor
iki sefer denedim.
ilkinde 18 ikincisinde 17 kilo verdim.
ara ögün ile verdiğim kilo 30 kiloyu geçmiştir. ama if de bana mantıksız gelmiyor. her bünyeye uyan bir diyet olmadığını bunu savunan uzmanlar bile söylüyor. bana uymuyor mesela. en azından şimdilik.
Bence de kuzum sakinlestiysen bi öpem mibenim isim çok hareketli toti yer görmüyor ama evde olsam ara yapmayabilirdim
ama tabaktaki pattisleri yememNare83 sonuçta diyetteyim yani patatesler yenmesin bazlama tost mideye
Kızlar evde olan ev hanımı olan çoğumuz farketmeden if yapiyoruz bunu bı anlayalim artık nedenNare83 if u daha çok dikkat çekiyor yeme saatlerinden dolayı aynı şekil de @cakil80 nin de öyle sabah yemek saati 10 kahve saati 12 2 arası akşam 5.30 yemeğe oturmuş oluyor 6 bitmiş oluyor şimdi bu 2 ana öğün 1 ara öğün oluyor bakılınca ama açlık saati 16 aç kalmış oluyorum yani bu da if
Ben de if yapıyormuşum, ne diyon la sen ağzını topla
Ben evdeyim ev anasıyım. İf yapmıyorumhiç sevmem. Zaten 55 oldum asabiyim ifi sevmem nehir de beni vurup duruyor
Beğenmedim
Azcık basen kalmış önceki hallerine göre.. 2 kilo daha ver yeter bence..
Sen bebiş dogurcan, bizim kaptan ikinci popo mu doğursunşahsen ben 67 ye cıkmş bi kaptn olarak zevk alırım bu durumdan
aynen masummya evet bizim begümdebegum75 de mesela asla yapamaz heleki onun meşhur ekmek ve cevizi vardı bir ara sormay gitsin daygı duyarım ben herkesin yöntemine
senin listen banada fazla geliyor mesela ama sen mutlusun :)
ki kendimde 98 den 83 e 6 ögünlük bir liste ile düşmüştüm zamanın behrinde
ozman gel de bi bronzy cafede patlatalım bazlama tost ifin dibine vuralım
Bende yapıyormuşum yaBonus sen niye üstüne aliniyorsun kuzum benim demek istediğim başka birşey yani aslında çoğumuz farketmeden if yapiyoruz demeye çalışıyorum
ayy canim terlikler çok hoş yeni mi aldın
vaşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?