Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ortmenim ortmenim ben de if yapiyomisum haberim yokmuş zaten 1 aya if ciyim geçen ramazan bebekle tutamadım bu ramazanı dört gözle bekliyorum sonuçta oda if dimi

Bonus sen niye üstüne aliniyorsun kuzum benim demek istediğim başka birşey yani aslında çoğumuz farketmeden if yapiyoruz demeye çalışıyorum

yaaaa herkes yöntemini biliyor tabiki wayt mesela ben ekmegi çok sveiyorum agzıma sürünce geris geliyor o yüzden yemiyorumm , ama arada bir ik dilm ekmekten tost yiyorum
ekmegin boşklugunu wasa, yulaf kepegi ile dolduruyorum herkes kendini biliyor sonuçta
ayrıca sen baş ifcisin ben farkındayım cicim , beni m yeme saatleirmde çalışma saatlerinde açlıktan magdur olmayım diye ayarlanmıştır :)

şerim işte kendine uygunu bulmak
ben 15 kilo verdm ara ögünle
ama şimdi bana uymuyror , kan şekeirm fırlıyor yedikçe yiyesim geliyor ara yapınca

Bence de kuzum sakinlestiysen bi öpem mi benim isim çok hareketli toti yer görmüyor ama evde olsam ara yapmayabilirdim

ama tabaktaki pattisleri yemem Nare83 sonuçta diyetteyim yani patatesler yenmesin bazlama tost mideye

bu gözler gördü o hunharca yemeyi beni kandırmaa miuuu

Ben de if yapıyormuşum, ne diyon la sen ağzını topla

ahahahah

Ben evdeyim ev anasıyım. İf yapmıyorum hiç sevmem. Zaten 55 oldumasabiyim ifi sevmem nehir de beni vurup duruyor

devreler yandı abowwwwwwwwwwwww

Sana kıyamam kırma dişini

@deynepnaz ın dişini kır sen

o şimdi çay içip bizi tikizliyorrrrr

aynen masumm
ayy cevizli ekmek bayadır yemedim kız,artık beyaz leblebi yiyom ara öğünlerde
ıf yapabilseydim yapmak isterdim,bana göre mantıklı
karatayda yapmak isterdim oda mantıklı,zaten ıf le karatay benzer gibi bişey karatayda iki öğün karar diyo ama karbondan uzak kalamıyorum ben işte(yanii kısıtlı yiyorum ama karataya göre çok)
ıf'te karatayın karbonlu hali yani karbon yasak değil bildiğim kadarıyla

bende kendime göre bi yol buldum az karbonlu ama ara öğünlü bu sayede bende kilo verdim ve herkes kendine uygun olanı yapmalı,zaten başka bişey yapmak istesede yapamıyo,vücut sinyal veriyo

misal şuan elim ayağım titremeye başladı yemeğin gelmesine 10 dakika var biraz daha geç kalısa titremekten dayak yemiş gibi oluyorum sonra kendime gelemem eğer öğleden sonra ara yapmazsam gözüm kararır evin yolunu bulamam
gibi gibi

herkesin hayatına kimse karışamaz herkesin fücudu kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…