Pek cok guzel degil gibi ama yinede idare eder gibibeni diri diri mezara gömecek gülme şeri koru beni
harikasın be çok merak ediyorum bildirimini
Kilonun durması bana göre vücudun bir sinyali bir hata var bir bak demesidir. evet 5 kilo fazlanız varsa uygulanır ama uzun bir yol için pek elverişli değil sonra seni yarı yolda bırakır gibi geliyor bana bu tür diyetlerİF E KARŞIYIM BENCE ÇOK SAÇMA
AY O KADAR SAAT AÇ MI KALINIR
SAĞLIĞA ÇOK ZARARLI BENCE
İF NE Kİ? YAPILMAMALI BENCE
İF Mİ ÖF MÜ BENCE ÖF
İF E KARŞIYIM BENCE ÇOK SAÇMA
AY O KADAR SAAT AÇ MI KALINIR
SAĞLIĞA ÇOK ZARARLI BENCE
İF NE Kİ? YAPILMAMALI BENCE
İF Mİ ÖF MÜ BENCE ÖF
Ben de if yapıyormuşum, ne diyon la sen ağzını topla
açım ülenn aççççkız bugün de cuma heeritiriz ki demi pazartesiye kadar gömelim mi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
O neydi gizValla ben bişey dusunmuyom ip atlarken bacaklarım sap sap ericek kadar kilo versem yeter
kız canımıza okudun şurda 2 dakikada
gömmeye kalksam ters döner sen beni gömersin ayyyyyyyy
Ya şeri ben de gece ne yemek fotoları baktım neler neler .. açlıktan çıldırıyordum yahu.. en son uyudum.açım ülenn açççç
dün gece burnuma pizza kokuyordu miu düşün artık
ay yerim çok açım.. takımdan habersiz şurada gizlice börekleri gömeyim.. hadi yolla
Ben evdeyim ev anasıyım. İf yapmıyorumKızlar evde olan ev hanımı olan çoğumuz farketmeden if yapiyoruz bunu bı anlayalim artık nedenNare83 if u daha çok dikkat çekiyor yeme saatlerinden dolayı aynı şekil de cakil80 nin de öyle sabah yemek saati 10 kahve saati 12 2 arası akşam 5.30 yemeğe oturmuş oluyor 6 bitmiş oluyor şimdi bu 2 ana öğün 1 ara öğün oluyor bakılınca ama açlık saati 16 aç kalmış oluyorum yani bu da if
ne diyorsunnnnnnnn
geçen cuma:66.5
fark: 1.9
kamonnnnnnnnnnnn ortiler coşturuyoruz yaaaaaaaaaao nasıl eksi lunya öüne döndün be ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Lunya sahalara donduuuuuuu tebrikler kuzum
Sana kıyamam kırma dişiniyokk yok var send ebeni gömme eylemi bir kezde şurda yazdıgımda gömsmesen dişimi kıracagımmm
Ayy be diyo diyorum :))@MiuLego uçuk kremin varmıydı dodokloron için
Olaaarrrdeynepin şehrini yaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?