- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
tm hadi gizlice ye ben söylemem takıma
Listeye giriyorsun dimi??Ben artık artı gelen o Tontiş lunyaa değilim
O nasıl sevmek dövmekNolduağzını kırdığım
Canım çocuklar illa kaydırıtır örtüyü. İki çeşiti var canım koltuk modeline göre.nasıl canım yaa kararsız kaldım kullanışlımı birde her koltuğa denk geliyormu
Kızlar evde olan ev hanımı olan çoğumuz farketmeden if yapiyoruz bunu bı anlayalim artık neden @masumm if u daha çok dikkat çekiyor yeme saatlerinden dolayı aynı şekil de @cakil80 nin de öyle sabah yemek saati 10 kahve saati 12 2 arası akşam 5.30 yemeğe oturmuş oluyor 6 bitmiş oluyor şimdi bu 2 ana öğün 1 ara öğün oluyor bakılınca ama açlık saati 16 aç kalmış oluyorum yani bu da if
tm hadi gizlice ye ben söylemem takıma
neyse olsun sonucta diyet gruplarında en birinci kural dürüstlük dimi kuzum :Yaktın beni kaptinn
Artilarim bitsin, sonra miucan bilirListeye giriyorsun dimi??
şeetcekti nerdeyse de ben müsade etmedimKaptan öyle şeyler şeetmez
Gömün beni çukuraaaa
Vayt kimseninki dikkat çekmiyor.
Kilo verilemeyince herkes iyi niyetle kaçamak yapmasan yada acaba başka bişeymi yapsan diyor.
Burda herkese deniyor bu kimsenin bi farkı yok.
Bu iyi niyetin karşılığı bir garip algılanıyor sanki laf edilmiş gibi.
Miu yüzünden dahil oldum konuya kimseyle işim yok olmadı olamaz.
bonuscuydum ben zaten. Yensin seni intikamımı alsın.O nasıl sevmek dövmek
Bonus beni yenecek sinyal verdi
He he gömün gömün biz okumuyoz zaten şu an @masummkız bugün de cuma heeritiriz ki demi pazartesiye kadar gömelim mi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şeetcekti nerdeyse de ben müsade etmedimyeme olmaz biz kaptanız bize yakışmaz dedm
Yalan konuşuyor@MiuLego neler diyi bu kaptan??
Kaptin yedir yedir şişko kaptan olup elimizde kalacak @MiuLegotm hadi gizlice ye ben söylemem takıma
Gömün beni çukuraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?