ahaaaatamam ulannn yürek yedik madem al sende spora
al @smykmy tabloya alsınWhiteblacklife mekikle sguat a alsın
miu @MiuLego da listeye almak zorunda kalsın
Vurmaz o beni
Sen alındın mı oyy kıyamam orada senlik bir durum yoktu kiYok bahane değil. Nehirle konuşmaları okudum üstünkörü. O yüzden şeettim. Birde benim migren tutunca hayattan kopuyorum. Kalıyor öyle. O yüzden dedim. Çıkmak istemem daha iyi olacağıma söz veriyorum. Migren dışında:)
dün yok kuzm dinlendim odemler insin diye
Nehir liste haftamda korksun senin kızlar bende buraları spora bagacagimmmSen alındın mı oyy kıyamam orada senlik bir durum yoktu kiSeni vurmak keyif veriyor ne yapalım istemezsen vurmam bir daha özlersin ama
Tamam kuzum
İpe de başlayalım mı
ahaaaa
masum un miladı
hadi hayırlı olsun kaydını yaptım, yanlız 1 resim eksik çıktı getirmeyi unutma
Taş taş
Ahh zamanım olsa spor yapacağım da sana cevap vereceğimNehir liste haftamda korksun senin kızlar bende buraları spora bagacagimmm
önce bianaaa anladım şimdi jeton düştü ahahha tamam çogaltır getiririm begüşşşş
He dedin valla dedin ilk 500 ile başla aksam 10 dk almaz merak etmebana ne içirdinzi yaw, herşeye he diyorumm
resim ?
Nehir liste haftamda korksun senin kızlar bende buraları spora bagacagimmm
Yinemi 10Güzel menü melek kaymak az ölçülü ama bir daha ciksss listedeyken korumada ölçülü yenebilir
Şu okey sporu artır menü güzel
Puanın:10
Liste haftamda cosacagim begusum hazır ollll
boğ bizi waytım
akşamları kocamla çocuklarımı 10 dk olsun görebilirim inşHe dedin valla dedin ilk 500 ile başla aksam 10 dk almaz merak etme
heyecanladım inanki sana güveniyorumListe haftamda cosacagim begusum hazır ollll
Sen bana atsana instagramdan hiç atmadınhic fark etmedim orayi
Instgrmn varmi.orda oncesi sonrasiyi atim
Ataymm eflalimm gelSen bana atsana instagramdan hiç atmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?