nabalım çok zevkliyse seni vurmakZaten mazlum etmişler beni. Yazık bana laher hafta vurmayı bekliyorlar dört gözle nazar ediyorlar bana
hafyata guzel olucak baska ihtimal yok allahin izniylebugun park aletlerine gittim terden su oldum
Evdede dewam edicem
Tebrikler hızlı gonzales
ay yok kız nerdeKiz @MiuLego sen benden 2 cm mi uzunsun ben 168 fln saniyodum seni
Sagol kuzmmm daha guzel bi eksyle gelmek istedim bu hafta listeyi sen hazrlican diye ama buna şükür
bende iç bacak ve basen yaptım dünMekik e ve suagat başlıyoruz bugün tamam mk
Bildiğim için söylüyorum güçlüsün
Bildiğim için söylüyorum sabırlısin
Ve bildiğim için söylüyorum arada tokezlesen de ayağa kalkmaya bilecek kadar cesursun bunu unutma sen öyle bir adamla baş Edip de kendi metana mi yenileceksin eflal yapma kuzum
dün yok kuzm dinlendim odemler insin diyeMelegiimm22 dün sporun yok mu etiketledim gördün mü ?
@Nevreste son 2 günün sporu yok kuzu sen yapmışsındır diye düşünüyorum ?
@elfkkk dün sporun yok mu ?
@hippoglisemi dün sporun yok mu ?
Utanmalısınnabalım çok zevkliyse seni vurmak
nabalım çok zevkliyse seni vurmak
ay yok kız nerde
onu da ölçeyim ben bi
cansın cannnn sağol kuzucum
Nare83 senim diyetle ilgili benim de bir fikrim var
Bence sen if yapma
Tamam tamam çok vurma şaka yaptım
Ellemeyin banumun ifini
Kaçkar basliyorsunWhiteblacklife mekik ve squat için bende başlıyorum inşallah. Nehirin verdiği liste var bende squat için onu başa sardım. Üç gün atladım.
Kaçla basliyorsunWhiteblacklife mekik ve squat için bende başlıyorum inşallah. Nehirin verdiği liste var bende squat için onu başa sardım. Üç gün atladım.
benide mi alsanız
Yok bahane değil. Nehirle konuşmaları okudum üstünkörü. O yüzden şeettim. Birde benim migren tutunca hayattan kopuyorum. Kalıyor öyle. O yüzden dedim. Çıkmak istemem daha iyi olacağıma söz veriyorum. Migren dışında:)
50 ile.Kaçla basliyorsun
bence süper olur masumm
iki hafta fire vermek yok ama fururum
hadi gel keleklere kaydını yapalım
aaa nilişkoyla yanlış bi laf mı ettik yoksa,dur furuyum bize
portim yanlışlık oldu sanırım takımda kişi kısıtlaması yok sadece kişi sayısını eşit tutmaya çalışıyoruz o kadar ama illa öyle olacak diye bi şart yok zaten ortalama alınıyor,sen o konuyu dert etme
birde o migren benide mafediyo,havalar ısınıyoya bugün soldan soldan gelemey başladı mesela
çokta dayanamazsam yarım ağrı kesici alıyorum yarım saate geçiyo,sen ilaç almıyosun sanırım
bencedee
Güzel menü melek kaymak az ölçülü ama bir daha ciksss listedeyken korumada ölçülü yenebilirMenümü verimm
Sabah 12.30 ödemler insn diye bekledm
2 yumrta
Yeşil zeytin
Lor peynir kendm yaptm tuzsuz
Domates
1 tk sütün kaymagi
Ara 16.00
Çeyrek portakal
2 yenidünya
5 cig fındık
Aksam 19.
1 tabak yesil fasulye
Salata
Yogurt
Su 2.5 lt olur aksama kadar inşaAllah
Spor henuz bitmedi smdilik 40 dk tempolu 10 dk normal yurysm var
Halim olursa bolgesel ve ip atlicam
@MiuLego
Whiteblacklife
niye utanayım kiUtanmalısın
Nare83 senim diyetle ilgili benim de bir fikrim var
Bence sen if yapma
Tamam tamam çok vurma şaka yaptım
Ellemeyin banumun ifini
ben de 10 alcam bugünGüzel menü melek kaymak az ölçülü ama bir daha ciksss listedeyken korumada ölçülü yenebilir
Şu okey sporu artır menü güzel
Puanın:10
İpe de başlayalım mıtamam ulannn yürek yedik madem al sende spora
alsmykmy tabloya alsın Whiteblacklife mekikle sguat a alsın
miu @MiuLego da listeye almak zorunda kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?