Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler hızlı gonzales

öyle bi ihtimal var mı eflal
eşin ne düşünüyo bu konuda?
kocaman AMİNNN hayırlısıyla olsun inşallah
Canım eşimin düşüncesi hep aynı aslında bana inat duruyor burda ama nereye kadar, oğlumun okulunun değişme ihtimali var belki bir umut o vesile olur diyorum

Tamam sabah bilmediğimden yedim, patates ve pirinç lapası yerim
Ihlamur, papatya çayı sorun olmaz değil mi?
Bir de ne zaman geçer sence?
Ben seni uyarmistim kuzum mideni hasat edeceksin diye dinlemedin beni hafif beslensen asitli gıdalardan uzak dur bir süre sindirimi zor ürün tüketme bide doktora git unser için lutfen

Evet canım farkında değilim sanırım artık kendime inancım kalmadı çok yoruldum biliyorsun işte sende halimi. ..

300 mü
ben sabah 20 dk yürüdüm eve giidnce eklemeye çalışayım üstüne

İnşallah kuzum al al 3 üstünü zorlayacagim yüzde olarak

Evet canım farkında değilim sanırım artık kendime inancım kalmadı çok yoruldum biliyorsun işte sende halimi. ..
Bildiğim için söylüyorum güçlüsün
Bildiğim için söylüyorum sabırlısin
Ve bildiğim için söylüyorum arada tokezlesen de ayağa kalkmaya bilecek kadar cesursun bunu unutma sen öyle bir adamla baş Edip de kendi metana mi yenileceksin eflal yapma kuzum

Sagol kuzmmm daha guzel bi eksyle gelmek istedim bu hafta listeyi sen hazrlican diye ama buna şükür

Sagol spor kaptanım

begum75 ben gruptan çıkabilirim. Eğer almak istediğin kimseler varsa. Zaten sonuncu olmuşum.
sen çıkmak için bahane arıyosan bilmem ama takımda kişi kısıtlaması yok,spor yapmak isteyen herkese kapımız açık portim
bence kalmalısın ve daha çok asılmalısın

sen çıkmak için bahane arıyosan bilmem ama takımda kişi kısıtlaması yok,spor yapmak isteyen herkese kapımız açık portim
bence kalmalısın ve daha çok asılmalısın
Yok bahane değil. Nehirle konuşmaları okudum üstünkörü. O yüzden şeettim. Birde benim migren tutunca hayattan kopuyorum. Kalıyor öyle. O yüzden dedim. Çıkmak istemem daha iyi olacağıma söz veriyorum. Migren dışında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…