Tebrikler hızlı gonzalesKilo bildirimim
Cumartesi: 60.7
Bugün: 57.8
Fark: 2.9
yüzde: 4.78
NOT: CUMA GÜNÜ MUŞ'TA İDİM O YÜZDEN CUMARTESİ SABAH TARTILMIŞTIM. yOLCULUK SÜRESİNCE DÜZGÜN BESLENEMEDİM EVET AMA O KİLONUN DA ÇOĞU ÖDEMDİ. O YÜZDEN BU bildirim çok da gerçekçi değil.. ama sonuçta ödem göndermek üstüne eksiye geçmek de önemliydi..
@Bonus mortim ile olan yarışımdaki bildirimin
18 Nisan çarşamba kilom (Muş'a gittiğim gün sabahki kilom) : 58.5
Bugün: 57.8
Fark: 0.7
Yüzde: 1.21
@Lunya ortim
Canım eşimin düşüncesi hep aynı aslında bana inat duruyor burda ama nereye kadar, oğlumun okulunun değişme ihtimali var belki bir umut o vesile olur diyorumöyle bi ihtimal var mı eflal
eşin ne düşünüyo bu konuda?
kocaman AMİNNN hayırlısıyla olsun inşallah
Ben seni uyarmistim kuzum mideni hasat edeceksin diye dinlemedin beni hafif beslensen asitli gıdalardan uzak dur bir süre sindirimi zor ürün tüketme bide doktora git unser için lutfenTamam sabah bilmediğimden yedim, patates ve pirinç lapası yerim
Ihlamur, papatya çayı sorun olmaz değil mi?
Bir de ne zaman geçer sence?
Evet canım farkında değilim sanırım artık kendime inancım kalmadı çok yoruldum biliyorsun işte sende halimi. ..Şu yazinda katılmadığım noktalar eflal
Ne demek güçlü değilim neden değilsin güçlüsün kendi bile farkında değilsin ama güçlüsün evde senin yaşadığın hayatı yaşayıp da hala cabalamak çok zor kendimden biliyorum sen hergun dimdik ayağa kalkmaya çalışırken durmadan balta elin de gezen senin kokunu kanadını kıran biriyle yaşamak ne demek çok iyi bilirim bu insanlarla diyet yapmak hatta nefes almak güç ister demek ki güclusun ....
İnşallah kuzum al al 3 üstünü zorlayacagim yüzde olaraksen girdiğin hafta kuzu izinden üye alacağım listeye.. o hafta yüzde iyi olur çünkü.. çok iyi olacak inşallah
hafyata guzel olucak baska ihtimal yok allahin izniylebugun park aletlerine gittim terden su oldum
Evdede dewam edicem
gecmisi unut kuzum toparlan yeni hafta basladi artik bugune odaklan bugun çoook iyi gelmeliyiz spor yapabilirmisin 300 puan hedefi koyalim bugune ne dersin
İnşallah kuzum al al 3 üstünü zorlayacagim yüzde olarak
Bildiğim için söylüyorum güçlüsünEvet canım farkında değilim sanırım artık kendime inancım kalmadı çok yoruldum biliyorsun işte sende halimi. ..
Mekik e ve suagat başlıyoruz bugün tamam mk300 mü
ben sabah 20 dk yürüdüm eve giidnce eklemeye çalışayım üstüne
Sakin ol şampiyonMekik e ve suagat başlıyoruz bugün tamam mk
Mekik e ve suagat başlıyoruz bugün tamam mk
Sagol kuzmmm daha guzel bi eksyle gelmek istedim bu hafta listeyi sen hazrlican diye ama buna şüküral işteeeeeeeeeeeee
öyle yedim yedim diye dolanırsan sonuç bu olur
1 haftada +700 ne demek ne demekkkkkkkk
deyneppppppppppppppppp
elifcim bugün daha iyidir diye düşünmüştüm canım.. uykusuzluğa rağmen harika bir eksi canım tebrik ederim.. Allah şifa versn inşallah .. haftasonunu temiz geçir de pazartesiye eksi ile gel emi
bravo melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk helal olsun be canısı
biliyordum harika bir eksi bu ha ri kaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işte hippoya yakışan kilolar.. hemen 65 e döndün bravo hippoşum
malim eksilerinle yakıyorsun kuzuuuu 7 lere çok az kaldı ha gayrettttttttttttttttt
-2 kilo ile geldin emine abla tebrik ederim
sütün yağı işte öyle diyim:) çok canın istediyse ye
54 ü aldım kuzu.. hastaydın kötü hafta oldu .. ama yine de artı için seni dövmeyeceğim anlamına gelmiyor
az da olsa eksi gelmiş canısı.. güzel artı ile gelmedin.. haftaya sağlam eksi ile gel artık
Sagol spor kaptanımTebrik ederim canlar
Eki Görüntüle 2141062
Yetmez dur
Eki Görüntüle 2141063
Tebrikler fıstıklar
Anladım canım sabah erken saatte tartılmamızın çok etkisi var
Ahahha mazlum burada Ördek mi oluyorMunzevi Zencefil
Eki Görüntüle 2141065
Tebrikler kaptanım
Harikasın canım tebrikler
İğdem bir daha gelmesin o hastalıkSpor grubuna alıyorum sporlarınla gelecek misin bu hafta bana artık hadi bekliyorum Okey de kaydedelim
Bu kilo nasıl bu fizik ya benimle aynısın neredeyse küstüm oynamıyorum
Maşallah Bonuscan çok sevindim tebrik ederim
Tebrikler 001 Esraçok iyi
Miu yok ama atışı var
Eki Görüntüle 2141066
Tebrikler canlar harikasınız beeee
Ballı çörekim sanki ekleme yapmayanlar var az yoğundum gelemedim şimdi bakıyorum yeniden teyit edeyim paylaşırım ama siz kazandınız bence
sen çıkmak için bahane arıyosan bilmembegum75 ben gruptan çıkabilirim. Eğer almak istediğin kimseler varsa. Zaten sonuncu olmuşum.
ahaaaa
sen çıkmak için bahane arıyosan bilmemama takımda kişi kısıtlaması yok,spor yapmak isteyen herkese kapımız açık portim
bence kalmalısınve daha çok asılmalısın
Yok bahane değil. Nehirle konuşmaları okudum üstünkörü. O yüzden şeettim. Birde benim migren tutunca hayattan kopuyorum. Kalıyor öyle. O yüzden dedim. Çıkmak istemem daha iyi olacağıma söz veriyorum. Migren dışında:)sen çıkmak için bahane arıyosan bilmemama takımda kişi kısıtlaması yok,spor yapmak isteyen herkese kapımız açık portim
bence kalmalısınve daha çok asılmalısın
Evet masum kendimizi zorlamak zorundayiz yapacak baska bise yok vucudun sirendigi kilolardayiz300 mü
ben sabah 20 dk yürüdüm eve giidnce eklemeye çalışayım üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?