Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eee yani bu demek ki senin beslenme tarzın degil zorla yedirmek gibi birşey ekstra kalori ekstra karbon zaten 1 tabak makarna ile doymamak mümkün değil üstüne ekmek bide zaten durmadan yenilen 6 öğün abi bu ne yaaa
1 tabak makarna ile doyulmaz ki

Vayyy habibte şahane menü şahane su şahane spor
Puanın:10

Sabahtan bu tarafa yeniliyorsa doyulur 6 öğün dolu dolu ha ben 6 öğün değil 2 öğün yapsam da doyarim ha doymadım mi salata tavuk et sebze eklerim ekmek ne baci

He sen menü yorumuna dedinnnn, ben normal diyon sandım, ben makarna yedikce acikirim, karbon beni aciktiriyor.

Eee yani bu demek ki senin beslenme tarzın degil zorla yedirmek gibi birşey ekstra kalori ekstra karbon zaten 1 tabak makarna ile doymamak mümkün değil üstüne ekmek bide zaten durmadan yenilen 6 öğün abi bu ne yaaa
Benim aklıma gelen şu
Efser kilo vermede değiş kiloyu korumakta sorun yaşıyor
Belki önce fazla kalorili ve normalde de yemediği kadar karbonhidrat dolu bir menü verip vücudu alıştıra alıştıra normal bir menüye indirip korumada daha rahat olmasını sağlamak istiyordur
Yani kilo verirken ok az yiyiyoruz ama ömür boyu böyle mi yaşayacağız?
Ben çok az yiyerek sürdürülebilir bir kilo verileceğine inanmıyorum..
Bakalım hep beraber efserin macerasına tanık olacağız ve belki bu deneyim bize yeni bilgiler katacak başarılı olursa

Kuzum eyvallah ben çok yemesine değil saçma yemesine laf ediyorum normalde kaç kişi makarna ile ekmek yer makarnanın yanında tavuk yesin köfte yesin et yesin sebze yesin ekmek ne benim.kafami basmadigi nokta burada başlıyor yani çok yesin ama her tarzdan yesin umarım anlatabilmisimdir

Evet anladım söylemek istediğini
Bana kalırsa da makarnayla ekmek mi yenir Yani..
Ama işte ne bileyim belki vücudu öyle bir hale sokmak istiyor ki bir müddet sonra efser her normal insan gibi sadece makarna yiyip kilo almaz duruma gelecektir..
Merakla takip ediyorum ben..

Bakalım göreceğiz kuzum artılarını eksilerini, şu an her neyse iyi gidiyor.eğer olumsuz bir şey olursa burda masaya yatırır konuşuruz. kendi açımdan ne doğru nede yanlış diyebiliyorum çünkü benim diyet anlayışıma derst
diğer arkadaşların menülerine aykırı bir durum benim menüler biraz kazület formundaama sıf bu örneklemek için yazıyorum eğer verirsem Bunu da değerlendirme aşamasına almak lazım diye düşündüğüm için eğer isterseniz menü paylaşmayayım sadece kilo bildiriminde bulunayım ne zaman menüler 1700 kalorinin altına düşerse o zaman yazarım kimsenin bu durumdan kafası karışmasını istemem

Bakalım göreceğiz kuzum artılarını eksilerini, şu an her neyse iyi gidiyor.eğer olumsuz bir şey olursa burda masaya yatırır konuşuruz. kendi açımdan ne doğru nede yanlış diyebiliyorum çünkü benim diyet anlayışıma derst
diğer arkadaşların menülerine aykırı bir durum benim menüler biraz kazület formundaama sıf bu örneklemek için yazıyorum eğer verirsem Bunu da değerlendirme aşamasına almak lazım diye düşündüğüm için eğer isterseniz menü paylaşmayayım sadece kilo bildiriminde bulunayım ne zaman menüler 1700 kalorinin altına düşerse o zaman yazarım kimsenin bu durumdan kafası karışmasını istemem

Menü güzel Esra bayıldım ama akşam geç biraz daha erkene çek lütfen
Şu okey spor okey menü güzel
Puanın:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…