1 tabak makarna ile doyulmaz kiEee yani bu demek ki senin beslenme tarzın degil zorla yedirmek gibi birşey ekstra kalori ekstra karbon zaten 1 tabak makarna ile doymamak mümkün değil üstüne ekmek bide zaten durmadan yenilen 6 öğün abi bu ne yaaa
Vayyy habibte şahane menü şahane su şahane sporMenu:sabah yoğurt soda yarım saat sonra kahvalti
Sabah10:2yumurta peynir maydonoz
Ara:ananas 2 dilim 2 çatal karpuz
Aksam: yoğurt ve kabak
2.litre şu içildi. . Yatana kadar 3 olur efenim..
Spor :200 ip 200 mekik 30 dakika yürüyüş 1 daha saat yürüyüş gece eşimle yürüyeceğiz@MiuLego Whiteblacklife
Sabahtan bu tarafa yeniliyorsa doyulur 6 öğün dolu dolu ha ben 6 öğün değil 2 öğün yapsam da doyarim ha doymadım mi salata tavuk et sebze eklerim ekmek ne baci1 tabak makarna ile doyulmaz ki
Yaptın mı sporu haydi soyle listeye az kaldı ki
Evet ama.olculu sadece cuma cumartesi pazar başka karbon yok gün içinde deBu arada esmer makarna yiyebiliyormuyuzyani tam buğdaylı. .kepekli ya da..
He yaa süper waytimm daa gece geç uyuduğum için mide de uzun hava söylüyor gibi sesler çıkarıyorVayyy habibte şahane menü şahane su şahane spor
Puanın:10
Sabahtan bu tarafa yeniliyorsa doyulur 6 öğün dolu dolu ha ben 6 öğün değil 2 öğün yapsam da doyarim ha doymadım mi salata tavuk et sebze eklerim ekmek ne baci
Benim aklıma gelen şuEee yani bu demek ki senin beslenme tarzın degil zorla yedirmek gibi birşey ekstra kalori ekstra karbon zaten 1 tabak makarna ile doymamak mümkün değil üstüne ekmek bide zaten durmadan yenilen 6 öğün abi bu ne yaaa
Turfanda sogan bende çok severim
Semizle salatasını yapıyorum cok seviyorum
Begum75
1 saat tempolu yürüyüş 150 point
100 mekik 10 point
100 sumo suagat 10 point
150 point 30 point
Toplam.200 point
Kuzum eyvallah ben çok yemesine değil saçma yemesine laf ediyorum normalde kaç kişi makarna ile ekmek yer makarnanın yanında tavuk yesin köfte yesin et yesin sebze yesin ekmek ne benim.kafami basmadigi nokta burada başlıyor yani çok yesin ama her tarzdan yesin umarım anlatabilmisimdirBenşm aklıma gelen şu
Efser kilo vermede değiş kiloyu korumakta sorun yaşıyor
Belki önce fazla kalorili ve normalde de yemediği kadar karbonhidrat dolu bir menü verip vücudu alıştıra alıştıra normal bir menüye indirip korumada daha rahat olmasını sağlamak istiyordur
Yani kilo verirken ok az yiyiyoruz ama ömür boyu böyle mi yaşayacağız?
Ben çok az yiyerek sürdürülebilir bir kilo verileceğine inanmıyorum..
Bakalım hep beraber efserin macerasına tanık olacağız ve belki bu deneyim bize yeni bildiler katacak
Evet anladım söylemek istediğiniKuzum eyvallah ben çok yemesine değil saçma yemesine laf ediyorum normalde kaç kişi makarna ile ekmek yer makarnanın yanında tavuk yesin köfte yesin et yesin sebze yesin ekmek ne benim.kafami basmadigi nokta burada başlıyor yani çok yesin ama her tarzdan yesin umarım anlatabilmisimdir
Bakalım göreceğiz kuzum artılarını eksilerini, şu an her neyse iyi gidiyor.eğer olumsuz bir şey olursa burda masaya yatırır konuşuruz. kendi açımdan ne doğru nede yanlış diyebiliyorum çünkü benim diyet anlayışıma derstEee yani bu demek ki senin beslenme tarzın degil zorla yedirmek gibi birşey ekstra kalori ekstra karbon zaten 1 tabak makarna ile doymamak mümkün değil üstüne ekmek bide zaten durmadan yenilen 6 öğün abi bu ne yaaa
Bakalım göreceğiz kuzum artılarını eksilerini, şu an her neyse iyi gidiyor.eğer olumsuz bir şey olursa burda masaya yatırır konuşuruz. kendi açımdan ne doğru nede yanlış diyebiliyorum çünkü benim diyet anlayışıma derstEee yani bu demek ki senin beslenme tarzın degil zorla yedirmek gibi birşey ekstra kalori ekstra karbon zaten 1 tabak makarna ile doymamak mümkün değil üstüne ekmek bide zaten durmadan yenilen 6 öğün abi bu ne yaaa
Menü güzel Esra bayıldım ama akşam geç biraz daha erkene çek lütfenMenüm
Sabah 11 haşlama yumurta peynir domates zeytin
Öğlen 15
Menemen peynir zeytin salatalık çay
Akşam 19 45
1 yk nohut
5yk fırın tavuk
Yumurtalı pırasa salatası ayran
Spor 1 saat zumba 210
1 saat tempolu yürüyüş 150
1000 ip
Şu 3
@MiuLegoWhiteblacklife begum75 smykmy Nare83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?