- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Evet kuzum içmen gereken su miktarı kilon ile doğru orantılı tabi ki bu orantılı değiştiren şeyler spor terleme oranı ben 4 litreye yakın içiyorum su bazisina çok gelir ama bana anca yetiyor elinden geldiği kadar cogalt suyu yağ yakımını kilo vermeni iç organ yaglanmalarina birebirWhiteblacklife su 1 litre içtim gündüz çay çok içince içesim kaçtı heralde.
Bide eve aldığım suyu değiştim su yoktu evde. Yoksa hrp aklımda 1,5 litrelik şişeyi 2 kere içiyorum.
Kilo başına 33 ml ise benim kilomda 3.2 litre su içilmeliymiş.
Sporla terliyorum desem 3,5 olmalı sanırım
Evet kuzum içmen gereken su miktarı kilon ile doğru orantılı tabi ki bu orantılı değiştiren şeyler spor terleme oranı ben 4 litreye yakın içiyorum su bazisina çok gelir ama bana anca yetiyor elinden geldiği kadar cogalt suyu yağ yakımını kilo vermeni iç organ yaglanmalarina birebir
İşte hep anlatmak istediğim buydu bonus 46 48 beden giyen ben 36 beden bol gelince şaşırmıştır üstüne satıcıya bu çocuk kıyafeti ben buna giremem demiştin inşallah o esortmanin belinden düştüğünü görürüz en kısa zaman da totonu kası ilk defa seni gerçekten de bu kadar istekli görüyorum biliyor musun ne kadar mutlu ediyor bu beniAkşam dayımlara gittim bişeyler ikram ettiler yemem dedim yengeme burda ye diyo.
Elmalı kurabiye vardı bu kilo yapmaz dedi güldüm sen benim kilo vermemi istemiyomusun dedim bayrama yeni kıyafet alırım inş dedim.
Kızlara yedirdim.
Şu an eşofmanım öyle rahat ki masada oturuyorum böyleyken beli rahatsız ederdi etmiyor bana sürekli doğru yaptığım sinyali veriyor.
Yarım saat önceydi mutfaga geldiğimde fırındaki börek bi takıldı aklıma dedim sorayım sabah bi lokma yesem mi diye. Şimdi istemiyorum.
90 da liste işlerim var oraya bakıcam su aldım yanıma öyle işte :)
Emziriyorum ip atlarken eğer su icmezsem ip sonrası 400 500 eksi geliyor yani yarım litreye yakın yer atıyorumSana 4 litre çok ama 2 litre içmen gereken 1 litre fazladan içiyon desem diğer 1 i niye içiyün
İşte hep anlatmak istediğim buydu bonus 46 48 beden giyen ben 36 beden bol gelince şaşırmıştır üstüne satıcıya bu çocuk kıyafeti ben buna giremem demiştin inşallah o esortmanin belinden düştüğünü görürüz en kısa zaman da totonu kası ilk defa seni gerçekten de bu kadar istekli görüyorum biliyor musun ne kadar mutlu ediyor bu beni
Az daha beklesem ihale hippoya kalacakmisKuzum sen ve hippo ikiniz herosunuz
Evet senin menun daha iyiydi spor yapsan kurtarirdin yapmadığın için ihale sana da kaldiAz daha beklesem ihale hippoya kalacakmis
Iddia ediyorum benim menum daha iyiydi
Çok sevindim gerçektende çok sevindim bayrama kadar 10 kilo 5 kilo ne verirsen ver sakın bozma hedefe kadar lütfen lütfenSus la tamm ağlarım hemen.
Bende hep o anlatmak istediğini anlıyodum ama bişeyler engel oluyodu.
1 gün daha kaybetmek istemiyorum.
Bunca insanın türlü türlü derdi varken bazıları canının derdindeyken ben bunu dert etmek istemiyorum.
Kaderimse cekerimEvet senin menun daha iyiydi spor yapsan kurtarirdin yapmadığın için ihale sana da kaldi
Kesinlikle 0 lık menü haklısın.. planım kabak yapmaktı oğlum beni düşünüp simit alınca planlar değişti .. peynirden yedim ama bi iki kere sarelleye de batırdım simidi.. bitteri de çikolata hasretiyle yedim cnm.. benim zayıf noktam çikolata maalesefÖrnek almayın koruma menüsü de değildir arkadaşlar çünkü korumada günde bir tane bişey yiyebilirsiniz sarellaya yiyip üstüne bitter gomemezsiniz üstüne simit yiyip spor yapmazsaniz mis gibi kilo alırsınız
Spor yok
Menu komple ofsayt
Puanın :0 yarın herosun hippo
Bu saatteParkta yürüyorum mis gibi hava
Bizde gece geziyorduk ordayken.. bin davuda falan gitmiştik..gündüz sıcaktan yüzüm yanıyordu peçe takmıştım valla :)) sen peçe takıyor musun cnm??Arabistan da böyle kuzum
Evet canım takıyorum. .ancak bu saatlerde serin oluyor buralarBizde gece geziyorduk ordayken.. bin davuda falan gitmiştik..gündüz sıcaktan yüzüm yanıyordu peçe takmıştım valla :)) sen peçe takıyor musun cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?