Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet kuzum içmen gereken su miktarı kilon ile doğru orantılı tabi ki bu orantılı değiştiren şeyler spor terleme oranı ben 4 litreye yakın içiyorum su bazisina çok gelir ama bana anca yetiyor elinden geldiği kadar cogalt suyu yağ yakımını kilo vermeni iç organ yaglanmalarina birebir

Sana 4 litre çok ama 2 litre içmen gereken 1 litre fazladan içiyon desem diğer 1 i niye içiyün

İşte hep anlatmak istediğim buydu bonus 46 48 beden giyen ben 36 beden bol gelince şaşırmıştır üstüne satıcıya bu çocuk kıyafeti ben buna giremem demiştin inşallah o esortmanin belinden düştüğünü görürüz en kısa zaman da totonu kası ilk defa seni gerçekten de bu kadar istekli görüyorum biliyor musun ne kadar mutlu ediyor bu beni

Sus la tamm ağlarım hemen.
Bende hep o anlatmak istediğini anlıyodum ama bişeyler engel oluyodu.
1 gün daha kaybetmek istemiyorum.

Bunca insanın türlü türlü derdi varken bazıları canının derdindeyken ben bunu dert etmek istemiyorum.

Çok sevindim gerçektende çok sevindim bayrama kadar 10 kilo 5 kilo ne verirsen ver sakın bozma hedefe kadar lütfen lütfen

Whiteblacklife kuzum kızma ama ben yarın hero olamam ne zmndır gelmek isteyen bi misafirim vardı.. bende mezuniyet ve sınav sonrasına ertelemiştim.. yarın onlar gelicek.. elimden geldikçe dikkat edicem tabi ama çok düzensiz ve sporsuz bi gün olucak maalesef şu saatte hala hazırlık yapıyorum.. iki dk oturdum bebeği emzirirken kk bakim diye çok yoruldum..

Kesinlikle 0 lık menü haklısın.. planım kabak yapmaktı oğlum beni düşünüp simit alınca planlar değişti .. peynirden yedim ama bi iki kere sarelleye de batırdım simidi.. bitteri de çikolata hasretiyle yedim cnm.. benim zayıf noktam çikolata maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…