Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum bende hazimsizlik çekiyorum çok yiyince, senin bu yasadigin hissi bende midem agrimadiginda yaşıyorum. Aslında dikkat etsek ne çok şeye seviniyoruz açken insan daha hafif daha aktif oluyor

Allahım nerenden öpsem yanaciklarindan anlimdanmi ayy gözlerim doldu yemin ederim canim sabret bak ne güzel yemedin ve mutlusun çok şükür lütfen bozma

Bademciklerim cosmus yine.
Dun sahilde üşüttüm sanirim.
Ama olsun yine de patates yogurt detoksumu yapcam .
Sabahi yedim.
Öğlen ve aksam da mi yemem lazim?
Yoksa saat arayla mi yiyecegim.
geçmiş olsun canım

Nisa canım teşekkkür ederim inşallah korurum darısı hepimizin başına
tevom ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum ettiysemde bidaha edeyim
tebrik ederim korumada başarılar dilerim
bu arada fotoğrafını gördüm fitt fiyuuu ıslık ıslıkharikasın

Topuğumda bir ağrı var ayağımın altına yayılıyo öyle zorluyoki beni ne giyeceğimi şaşırdım.

bonus topuk dikeni falan mı var acaba sende?
101 de,gratiste ayakkabı içine konulan silikon tabanlıklar var onlardan alıp ayakkabı içine koysana belki fayda eder

bu arada dünkü reddettiklerin için seni tebrik ederim, listede olmak ciddi bi sorumluluk ve sen bunu başaracaksın eminim

Gunaydin

Kilom 68.5 @MiuLego Whiteblacklife

Yahu 700 Gr ödem mi olur ya

Ama çok aç yattım akşam
Sabah tokum her zaman ki gibi
Dondurma yiyordu çocuklar agliycaktim nerdeyse
tebrikler masummşimdi haftaya cumaya kadar bunun üzerine eksileri eklersen değmeyin masumun keyfine
sen zaten daha çok eksi olduğunu biliyodun ama senin tartı nedense cumartesileri daha çok eksi gösteriyo
sen cumaları tartılırken bugünde cumartesi bakalım kaç gelcem falan de de cumartesi sansın senin tartı

dün spor yaptın mı? bugün de yapıyorsun değilmi?

Emos abla 108 efser de 1.3 kilo vermişti sanirim kül kedisinin eksisi azdı 200 gram mi neydi sanki canim
Hımm vayt efserin ekşi harikaymış bakalım diyetisyen de ne olacak
tevom ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum ettiysemde bidaha edeyim
tebrik ederim korumada başarılar dilerim
bu arada fotoğrafını gördüm fitt fiyuuu ıslık ıslıkharikasın
Canım kaptanım
Spor grupların da kayısıları yedik mi bu hafta ay bende derecedeymisim

Canım çünkü cuma günleri 6 da tartiliyorum bugün 9 da tartildim

12_1 e kadar beklesem dahada inerdi eminim 68.0 bile olurdu ama beklemedim sonra cuma tartısı beni memnun etmiyor

Dun sadece 30 dk yürüme var tempolu
Tartilcam diye bir şey yapmadım

Bugün kahvaltı sonrası çocuklari anneme goturcem orada kalacaklar , bizde kuzenlerle dışarı cikicaz yemeğe sonra bize geliriz büyük ihtimal ve onlar çok geç gidiyorlar , bu araya bir spor sıkıstirsam mi yoksa bugün of günü yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…