Bu hafta miuyu yenmiştim dimi mi mi mi........ biri ekoyu açık unutmuş şşş şşş
O vakit show must go on @MiuLego
Kutlamayı zarifçe yapmak isterdim ama mümkün değil yapamadım. Zerafet ruhumda yok
Kutlama alayı yerini alsın
@igdedaliWhiteblacklife @Portakal Sulu Ordek Esra_4378
Gözüm üstündeÇok ağır oldu bu
Bu hafta çok dikkat edeceğim
Kuzum bende hazimsizlik çekiyorum çok yiyince, senin bu yasadigin hissi bende midem agrimadiginda yaşıyorum. Aslında dikkat etsek ne çok şeye seviniyoruz açkenAkşam dayımlara gittim bişeyler ikram ettiler yemem dedim yengeme burda ye diyo.
Elmalı kurabiye vardı bu kilo yapmaz dedi güldüm sen benim kilo vermemi istemiyomusun dedim bayrama yeni kıyafet alırım inş dedim.
Kızlara yedirdim.
Şu an eşofmanım öyle rahat ki masada oturuyorum böyleyken beli rahatsız ederdi etmiyor bana sürekli doğru yaptığım sinyali veriyor.
Yarım saat önceydi mutfaga geldiğimde fırındaki börek bi takıldı aklıma dedim sorayım sabah bi lokma yesem mi diye. Şimdi istemiyorum.
90 da liste işlerim var oraya bakıcam su aldım yanıma öyle işte :)
Allahım nerenden öpsem yanaciklarindan anlimdanmi ayy gözlerim doldu yemin ederim canim sabret bak ne güzel yemedin ve mutlusun çok şükür lütfen bozmaAkşam dayımlara gittim bişeyler ikram ettiler yemem dedim yengeme burda ye diyo.
Elmalı kurabiye vardı bu kilo yapmaz dedi güldüm sen benim kilo vermemi istemiyomusun dedim bayrama yeni kıyafet alırım inş dedim.
Kızlara yedirdim.
Şu an eşofmanım öyle rahat ki masada oturuyorum böyleyken beli rahatsız ederdi etmiyor bana sürekli doğru yaptığım sinyali veriyor.
Yarım saat önceydi mutfaga geldiğimde fırındaki börek bi takıldı aklıma dedim sorayım sabah bi lokma yesem mi diye. Şimdi istemiyorum.
90 da liste işlerim var oraya bakıcam su aldım yanıma öyle işte :)
Emos abla 108 efser de 1.3 kilo vermişti sanirim kül kedisinin eksisi azdı 200 gram mi neydi sanki canimyumurtalikofte ablamızın kilosunu merak ediyorum ne verdi birde Efser ı birde kulkedisi30 ü bilenler soyleyiversin da
geçmiş olsun canımBademciklerim cosmus yine.
Dun sahilde üşüttüm sanirim.
Ama olsun yine de patates yogurt detoksumu yapcam .
Sabahi yedim.
Öğlen ve aksam da mi yemem lazim?
Yoksa saat arayla mi yiyecegim.
tevom ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum ettiysemde bidaha edeyimNisa canım teşekkkür ederim inşallah korurumdarısı hepimizin başına
Topuğumda bir ağrı var ayağımın altına yayılıyo öyle zorluyoki beni ne giyeceğimi şaşırdım.
tebrikler masummGunaydin
Kilom 68.5@MiuLego Whiteblacklife
Yahu 700 Gr ödem mi olur ya
Ama çok aç yattım akşam
Sabah tokum her zaman ki gibi
Dondurma yiyordu çocuklar agliycaktim nerdeyse
Hımm vayt efserin ekşi harikaymış bakalım diyetisyen de ne olacakEmos abla 108 efser de 1.3 kilo vermişti sanirim kül kedisinin eksisi azdı 200 gram mi neydi sanki canim
Canım kaptanımtevom ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum ettiysemde bidaha edeyim
tebrik ederimkorumada başarılar dilerim
bu arada fotoğrafını gördüm fitt fiyuuu ıslık ıslıkharikasın
günaydın kızlar,mutlu,huzurlu,bol eğlenmeli ve dinlenmeli hafta sonları dilerim
tebrikler masummşimdi haftaya cumaya kadar bunun üzerine eksileri eklersen değmeyin masumun keyfine
sen zaten daha çok eksi olduğunu biliyodun ama senin tartı nedense cumartesileri daha çok eksi gösteriyo
sen cumaları tartılırken bugünde cumartesi bakalım kaç gelcem falan de de cumartesi sansın senin tartı
dün spor yaptın mı? bugün de yapıyorsun değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?