Benden üstten muzdaribim lunya ana senin ki gayet iyi duruyor yaaa tabi boy var
Bonus bonus bonus
Büyük yürekli
Onurlu gururlu biraz da hüzünlü
Ne güzelde yendin miu
Unutma bu sevinci bu mutlulugu
Sevin gün senin gunun
Keşke boyum az daha uzun olsaydı
Ne güzel ince uzun hatunlar
Lunyayı gördüm acım depreşti
Ne güzel kızsın ya niye dert ettin kendini?
Memelerden oÜstüm hep iriydi zaten, bilmiyorum belki eski şişman halimi görmüşsündür, cekitim 40 beden
Menü ver bacimmm menü miu 10 puan aldı bugün hava atiyor
Ohaa bana şiir yazmış vayt duygulandım he
Sen çirkin kızsın fılavır sesli ağla
Ya insan kendinde olmayanı ister ya ondan be bonus
Ohaa bana şiir yazmış vayt duygulandım he
Sen çirkin kızsın fılavır sesli ağla
Iyiki hatırlattın degistirdimŞu isminin altındaki çirkin 70 kiloyu günceller misin
senin gibi 60 larında bir hatuna yakışmıyor
Serin havada ne alayım, seviyorum ben ceketi
Bunada şükür
Menü ver bacimmm menü miu 10 puan aldı bugün hava atiyor
Oyy ıyı guldum deseydın ben bunhale gelmek ıcın ne cabalar doktum ac yattım ac kalktm deseydın.kemıklerım batıyo cok mutluyum deseydın.ben de sevıyorm kemık cıkmasını.esım bugun yanların gıtmıs kılo verıyosun dedı tabi dedm 5.5 kıloyu sen mı verdn dedımAnnemlerle görüntülü konusuyoz az once.Afrikalilara donmussun dedi.Ay sagol tesekkur ederim dedim manyaga bak diyo
Ne yedim
12:00
3-4 ceviz, 1 incir, 5-6 tane kuru üzüm, 1 fincan tarçınlı süt
15:00
2 yumurta tavada
2 kk süzme peynir, 3 dilim tost kaşarı
15 zeytin, yarım dilim kızarmış tost ekmeği
Salatalık
2 ceviz, 8 dut kurusu
20:00
1,5 bardak ayran
3 mil party olan hoplamalı zıplamalı lesli
Sende koysanaBenden üstten muzdaribim lunya ana senin ki gayet iyi duruyor yaaa tabi boy var
HarikasinnnnnYazdığımın dışında bişey yemedim 8 de 1,5 bardak ayran içtim.
Acıkmadım çünkü sağlam yemiştim.
Suyu çok içemedim bugünlük.
Ahh lunya ah.. teoride öyle ama pratikte çok farklı.. yeşilliğin fazlası da sütü azaltıyor.. mesela maydonoz bile yenmemesi lazım sütü azaltıyor.. su süt yapar diyolar yaa... ama tatlının üstüne içince arttırıyor .. ben lohusaykeb dikkat ettim 40ım çıktığında 12 kilo vermiştim.. noldu biliyor musun? Sütüm azaldı oğlum durmuyor.. emiyor emiyor ağlıyor.. üstelik 4 lt fln su içiyorum düşün.. inan oturdum ağladım bi gün sırf bu yüzden. Eşimi aradım gelirken b... al diye.. inan yedim üstüne bol su.. gece göğüslerim süt doldu maşallah.. sonrasında kendim süt yapan tatlıları yaptım yedim.. oldum sana 102 kilo.. dedim 6 ay idare edicem.. 6 aylık olunca ek gıdaya başladım sonrasında diyete.. haa başkası farklıdır bilemem.. şu an diyetteyim ve hiç öle dolu dolu olmuyor sütüm.. geçen komşu helva gönderdi yedim sonra bi baktım benim göğüsler doldu.. Allah allah diyorum noluyo :)) sonra aklıma geldiKim attı bu yalanı
Diyette süt azalması ki, aksine yeşillik, sebze ile daha artıyor diye biliyorum
Dün teoman feridun düzağaç şebnem ferah üçgeninde gidip geldim. Ne güzel olmuştu kafam :)Eski şeboistlerden kim kaldı be ördek :)
Yürüyüş var mıydı spor var mydiYazdığımın dışında bişey yemedim 8 de 1,5 bardak ayran içtim.
Acıkmadım çünkü sağlam yemiştim.
Suyu çok içemedim bugünlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?