Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonus bonus bonus
Büyük yürekli
Onurlu gururlu biraz da hüzünlü
Ne güzelde yendin miu
Unutma bu sevinci bu mutlulugu
Sevin gün senin gunun

Ohaa bana şiir yazmış vayt duygulandım he

Keşke boyum az daha uzun olsaydı
Ne güzel ince uzun hatunlar

Lunyayı gördüm acım depreşti
Ne güzel kızsın ya niye dert ettin kendini?

Sen çirkin kızsın fılavır sesli ağla

Oglumu uyutuyorum.uyuyup kalmayayim diye yanina yatmadim ama gozler kapniyo.biraz daha uyumazsa kivrilip uyurum yanida

Ohaa bana şiir yazmış vayt duygulandım he

Sen çirkin kızsın fılavır sesli ağla
Ya insan kendinde olmayanı ister ya ondan be bonus
Ömrüm boyunca ince uzun insanlara hayran oldum, eşimi de öyle seçtim zaten
Ben 1.60 lık tıfıl 1.85den kısa erkek arkadaşım olmadı , saplantıyı sen düşün

Bir de gaza geldim, bir tane çok açık gri tayt gibi olan bir kotum var onu giydim, anam bir çirkin durdu töbe bismillah, basenler pörtledi, popo tepsi, bacakların arka kısmı futbolcu gibi kas öbeği mi yağ öbeği mi neyse artık, yeni hedef o kot güzel durana kadar durmak yok, sporsa spor bu vücut toparlanmalı, sıkılaşmalı..

Annemlerle görüntülü konusuyoz az once.Afrikalilara donmussun dedi.Ay sagol tesekkur ederim dedim manyaga bak diyo
Oyy ıyı guldum deseydın ben bunhale gelmek ıcın ne cabalar doktum ac yattım ac kalktm deseydın.kemıklerım batıyo cok mutluyum deseydın.ben de sevıyorm kemık cıkmasını.esım bugun yanların gıtmıs kılo verıyosun dedı tabi dedm 5.5 kıloyu sen mı verdn dedım

Ne yedim

12:00
3-4 ceviz, 1 incir, 5-6 tane kuru üzüm, 1 fincan tarçınlı süt

15:00
2 yumurta tavada
2 kk süzme peynir, 3 dilim tost kaşarı
15 zeytin, yarım dilim kızarmış tost ekmeği
Salatalık
2 ceviz, 8 dut kurusu

20:00
1,5 bardak ayran

3 mil party olan hoplamalı zıplamalı lesli

Whiteblacklife @MiuLego

Kim attı bu yalanı
Diyette süt azalması ki, aksine yeşillik, sebze ile daha artıyor diye biliyorum
Ahh lunya ah.. teoride öyle ama pratikte çok farklı.. yeşilliğin fazlası da sütü azaltıyor.. mesela maydonoz bile yenmemesi lazım sütü azaltıyor.. su süt yapar diyolar yaa... ama tatlının üstüne içince arttırıyor .. ben lohusaykeb dikkat ettim 40ım çıktığında 12 kilo vermiştim.. noldu biliyor musun? Sütüm azaldı oğlum durmuyor.. emiyor emiyor ağlıyor.. üstelik 4 lt fln su içiyorum düşün.. inan oturdum ağladım bi gün sırf bu yüzden. Eşimi aradım gelirken b... al diye.. inan yedim üstüne bol su.. gece göğüslerim süt doldu maşallah.. sonrasında kendim süt yapan tatlıları yaptım yedim.. oldum sana 102 kilo.. dedim 6 ay idare edicem.. 6 aylık olunca ek gıdaya başladım sonrasında diyete.. haa başkası farklıdır bilemem.. şu an diyetteyim ve hiç öle dolu dolu olmuyor sütüm.. geçen komşu helva gönderdi yedim sonra bi baktım benim göğüsler doldu.. Allah allah diyorum noluyo :)) sonra aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…