kesinlikle o konuda sana katılıyorum bende sabah 7 de tartılıyorum biraz daha beklesek 300-500 illa iner biraz daha ama olsunCanım çünkü cuma günleri 6 da tartiliyorum bugün 9 da tartildim
12_1 e kadar beklesem dahada inerdi eminim 68.0 bile olurdu ama beklemedim sonra cuma tartısı beni memnun etmiyor
Dun sadece 30 dk yürüme var tempolu
Tartilcam diye bir şey yapmadım
Bugün kahvaltı sonrası çocuklari anneme goturcem orada kalacaklar , bizde kuzenlerle dışarı cikicaz yemeğe sonra bize geliriz büyük ihtimal ve onlar çok geç gidiyorlar , bu araya bir spor sıkıstirsam mi yoksa bugün of günü yapsam bilemedim
Keske cuma da gec tartilabilsen Banu.Gunaydin
Kilom 68.5@MiuLego Whiteblacklife
Yahu 700 Gr ödem mi olur ya
Ama çok aç yattım akşam
Sabah tokum her zaman ki gibi
Dondurma yiyordu çocuklar agliycaktim nerdeyse
Koruma üstadı naberKeske cuma da gec tartilabilsen Banu.
Benim de patates kizartmasi icin aglamisligim var.hem de ramazandi.gubduz canım cok istedi annem yapti bi koktu..ona ragmen iftarda aglayip yememistim..sonra her kilo alisimda annem onu hatırlatırdı bana..unutma kilo vermek.icin agladigin gunleri dikkat et diye..
Hımm vayt efserin ekşi harikaymış bakalım diyetisyen de ne olacak
Canım kaptanım
Spor grupların da kayısıları yedik mi bu haftaay bende derecedeymisim
Igdesiz spor grupları çok guelgeçen hafta yendik de bu haftada yenmiş olabiliriz nilişko dün çok yoğunduyayınlayamadı tabloyu
bugün yayınlarsa netleşir,gerçi iğde yok her türlü yeneriz ki
Esra naber kız yine 1 üstü kilo verilmiş 60 lar ortalanmışhepfit canim dün sayfada listeyi paylasmadinmk
biz kayısılara karşı değil iğdeye karşı yarışıyoduk zatenIgdesiz spor grupları çok guel
@masumm seni kapan kapana
Emine abla 108 oldu (artıyı gönderip 1 kilo eksiye geçti)@yumurtalikofte ablamızın kilosunu merak ediyorum ne verdi birde @Efser ı birde @kulkedisi30 übilenler soyleyiversin da
Evet evet kesinlikle bu fikri ilk ben ortaya atmıştım hattabiz kayısılara karşı değil iğdeye karşı yarışıyoduk zaten
bence iğde tek başına spor takımı olmalı iğde,karpuzlar,kayısılar
Beni niye etiketlemedinGunaydin
Ama çok aç yattım akşam
Teveccuhunuz bebegim.senin fotoyu goeunce korumayi birakip kilo vermeye devam mi etsem dedimKoruma üstadı naber
Miu paylasti kuzumhepfit canim dün sayfada listeyi paylasmadinmk
Külkedisini dövelim gerisini sevelimEmine abla 108 oldu (artıyı gönderip 1 kilo eksiye geçti)
Kul kedisi -300
Efser 1.6 (yanlış hatırlıyor olabilirim ama 1 kilo üstü verdi)
Bence kol payı kazandık ama igde yok ve daha iyi olabilirdi bence hepimiz asılmalıyızIgdesiz spor grupları çok guel
Canim 1.1 verdim yine 1 ler 1 lerEsra naber kız yine 1 üstü kilo verilmiş 60 lar ortalanmış
Kuzum dün miu paylaştıhepfit canim dün sayfada listeyi paylasmadinmk
Yemedin diye olmedin dimi Banu üstelik misss gibi eksi gelmiş hosgelmisGunaydin
Ama çok aç yattım akşam
Yaaaa deme öyleTeveccuhunuz bebegim.senin fotoyu goeunce korumayi birakip kilo vermeye devam mi etsem dedim
Miu paylasti kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?