Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesinlikle o konuda sana katılıyorum bende sabah 7 de tartılıyorum biraz daha beklesek 300-500 illa iner biraz daha ama olsun

ben bilmem spor listesine girdin bi fırsatını bulup spor yapcen
hafta içide yapmakta zorlanıyosun o yüzden zamanını kendimiz yaratmalıyız,yaza ne kaldı şunun şurasında

Gunaydin

Kilom 68.5 @MiuLego Whiteblacklife

Yahu 700 Gr ödem mi olur ya

Ama çok aç yattım akşam
Sabah tokum her zaman ki gibi
Dondurma yiyordu çocuklar agliycaktim nerdeyse
Keske cuma da gec tartilabilsen Banu.
Benim de patates kizartmasi icin aglamisligim var.hem de ramazandi.gubduz canım cok istedi annem yapti bi koktu..ona ragmen iftarda aglayip yememistim..sonra her kilo alisimda annem onu hatırlatırdı bana..unutma kilo vermek.icin agladigin gunleri dikkat et diye..

Koruma üstadı naber

Hımm vayt efserin ekşi harikaymış bakalım diyetisyen de ne olacak

Canım kaptanım
Spor grupların da kayısıları yedik mi bu hafta ay bende derecedeymisim

geçen hafta yendik de bu haftada yenmiş olabiliriz nilişko dün çok yoğundu yayınlayamadı tabloyu
bugün yayınlarsa netleşir,gerçi iğde yok her türlü yeneriz ki

biz kayısılara karşı değil iğdeye karşı yarışıyoduk zaten
bence iğde tek başına spor takımı olmalı iğde,karpuzlar,kayısılar
Evet evet kesinlikle bu fikri ilk ben ortaya atmıştım hatta
Yooogggg anaaammmm biz onla basedemezükk Nevreste malatyada da böyle diyorlar mi elazigda çok deniliyor

Igdesiz spor grupları çok guel
Bence kol payı kazandık ama igde yok ve daha iyi olabilirdi bence hepimiz asılmalıyız
Esra naber kız yine 1 üstü kilo verilmiş 60 lar ortalanmış
Canim 1.1 verdim yine 1 ler 1 ler
Ins. 6 larıda geride bırakacağım dün bi düğünde giymek için yengem elbisesini verdi bana bol geldi kaç beden ki dedim 46 herhalde diyor bi baktım 44 ve bana bol çok sevindim hiç böyle duygular yaşamadım genelde elbiseler tepemden aşağı gecmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…