Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@begüm75 bildiğim kadarıyla yok ara sıra ağrır böyle.
Ayak çukuru çok ağrıyo topukla beraber. Çukur taban değilim sanırım ama bir taban sorunum var.
İlginç olan kaç aydır giydiğim ayakkabının birden ayağımı ağrıtması.
Evde ceyo terlik giyiyorum tabanı dolu dolu daha iyi geliyo. O dediğini bende gördümde alamadım o an.

Siyah bir elbise almıştım 42 bedendi 8 kilo vermiştim o zmaan yani 69 70 falandım. Mağazada 3 kişi beraber fermuarını kapatmıştık şimdi bugün onu bi daha giyeyim bakayım. Harika duygular canım 42 'nin içinde yüzüğün günlere darısı

Esraaaaa bunun bi küçüğü yok muydu diye soracaksın ve o beden 38 olacak

bazen şeyde olabiliyo, hani farkında olmadan yanlış bi hareketle zedeleniyo sonra bi anda orda ağrı başlıyo ve geçmesi zaman alıyo
mümkün olduğunca yükseğe kaldırıp dinlendir ayaklarını zorlayan ayakkabı giyme bi süre
acaba düz tabanmısın? belki ondan da ağrır

Whiteblacklife vayt mekik gurubuna benide alırmısın?

yürüyüş yaptım sabah 65 dk olmuş eve gelincede çok yorulmuştum 20 mekik anca yaptım başlangıç olsun.

Ayakları uzatarakmı yoksa kaldırıp bi yere yaslayarak mı yapmak doğrusu?

Valla düz değil basınca. Ama öyle çok çukurda değil dr bilir tabi doğrusunu.
İlk 10 sene önce başladı topuk ağrısı bişey yoktu romatizmal dediler.
5-6 sene önce gittiğimde de tarak kısmı çok ağrıyodu basınca. Emziriyodum kuvvetli ilaç kullanamadım ağrı için.
Kemik yapısında biraz bozulma var demişti dr ama çok çok önemli bişey demedi memnun kalmadım daha da gitmedim zaten.
Geçen sene takıma geldiğimde yine bi ağrı tuttu zor yürüyodum ausa yazıyodum oda geçti anlamak zor.

Kesin bilgi kilo fazlası

Ya birde dün yoruldum üstüne açlık varya nasıl canım çekti , cuma günü mümkün değil canım 7:20 de evden çıkıyorum geç tartilamqm

Ben 2010 yılında montiagne diyeti yaptım Berna o yaz ağzıma ne dondurma ne karpuz kavun nede uzim koydum yasaktı
Tadına bile bakmadım
Tabi insan diyet yapa Yapa iradesi zayıflıyor , ilk diyete başladığımda müthişti birde emziriyordum tak tak girmişti kilocuklar
Neyse bunlarda gider ıns

Nare83 bugün 5 mile var misin yapalım mi birazda bolg3sel ne dersin

Bugün program biraz yoğun canım fırsat yaratmaya çalışıcam

Eeeee eski diyetcilerden kim kaldı

Beni niye etiketlemedin

Ay hepfitim unuttum yaaa
Bu rakamlar beni mutlu etmiyor ya bian önce 65-66 lari Görmek istiyorum

Baska kim kaptı
Masum kimlere kapattin ay pardon kaptirdin kendini Nare83 yoksa maliye mi yan odaya mi

Ahahass herkese soz verdim valla
Herkesle bisiy yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…