Ben dövmüş olabilirimKülkedisini dövelim gerisini sevelim
Vayt spora çağırdı biz morti listesine aldık liste için miu takipte ooooBaska kim kaptı
Masum kimlere kapattin ay pardon kaptirdin kendiniNare83 yoksa maliye mi yan odaya mi
Siyah bir elbise almıştım 42 bedendi 8 kilo vermiştim o zmaan yani 69 70 falandım. Mağazada 3 kişi beraber fermuarını kapatmıştıkBence kol payı kazandık ama igde yok ve daha iyi olabilirdi bence hepimiz asılmalıyız
Canim 1.1 verdim yine 1 ler 1 ler
Ins. 6 larıda geride bırakacağım dün bi düğünde giymek için yengem elbisesini verdi bana bol geldi kaç beden ki dedim 46 herhalde diyor bi baktım 44 ve bana bol çok sevindim hiç böyle duygular yaşamadım genelde elbiseler tepemden aşağı gecmezdi
Herkes mi kimler varB
Vayt spora çağırdı biz morti listesine aldık liste için miu takipte oooo
Esraaaaa bunun bi küçüğü yok muydu diye soracaksın ve o beden 38 olacakBence kol payı kazandık ama igde yok ve daha iyi olabilirdi bence hepimiz asılmalıyız
Canim 1.1 verdim yine 1 ler 1 ler
Ins. 6 larıda geride bırakacağım dün bi düğünde giymek için yengem elbisesini verdi bana bol geldi kaç beden ki dedim 46 herhalde diyor bi baktım 44 ve bana bol çok sevindim hiç böyle duygular yaşamadım genelde elbiseler tepemden aşağı gecmezdi
Yeneriz yenerizgeçen hafta yendik de bu haftada yenmiş olabiliriz nilişko dün çok yoğunduyayınlayamadı tabloyu
bugün yayınlarsa netleşir,gerçi iğde yok her türlü yeneriz ki
Bende döveyim mi yok kız kıyamamBen dövmüş olabilirim
bazen şeyde olabiliyo, hani farkında olmadan yanlış bi hareketle zedeleniyo sonra bi anda orda ağrı başlıyo ve geçmesi zaman alıyo@begüm75 bildiğim kadarıyla yok ara sıra ağrır böyle.
Ayak çukuru çok ağrıyo topukla beraber. Çukur taban değilim sanırım ama bir taban sorunum var.
İlginç olan kaç aydır giydiğim ayakkabının birden ayağımı ağrıtması.
Evde ceyo terlik giyiyorum tabanı dolu dolu daha iyi geliyo. O dediğini bende gördümde alamadım o an.
wayt hep sorcam unutuyorum sen istanbulun neresindensin?Yeneriz yeneriz
bazen şeyde olabiliyo, hani farkında olmadan yanlış bi hareketle zedeleniyo sonra bi anda orda ağrı başlıyo ve geçmesi zaman alıyo
mümkün olduğunca yükseğe kaldırıp dinlendir ayaklarını zorlayan ayakkabı giyme bi süre
acaba düz tabanmısın? belki ondan da ağrır
Hatırladıklarım bunlar yaHerkes mi kimler var
Ayy sagolun ins.Esraaaaa bunun bi küçüğü yok muydu diye soracaksın ve o beden 38 olacak
wayt hep sorcam unutuyorum sen istanbulun neresindensin?
sende mi istanbuldaydın sen anadoluda diye aklımda kalmış hep nedenseVayt anadolu yakası sanırım ben evropa :)
sende mi istanbuldaydın sen anadoluda diye aklımda kalmış hep nedense
nilişkoda europalı
Keske cuma da gec tartilabilsen Banu.
Benim de patates kizartmasi icin aglamisligim var.hem de ramazandi.gubduz canım cok istedi annem yapti bi koktu..ona ragmen iftarda aglayip yememistim..sonra her kilo alisimda annem onu hatırlatırdı bana..unutma kilo vermek.icin agladigin gunleri dikkat et diye..
Nare83 seni kapan kapana
Beni niye etiketlemedin
Baska kim kaptı
Masum kimlere kapattin ay pardon kaptirdin kendiniNare83 yoksa maliye mi yan odaya mi
hangi semt canımVayt anadolu yakası sanırım ben evropa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?