- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet.Oy bugün buralar çok sessiz...
Canim doktora gitmedinmiOy bugün buralar çok sessiz...
İyiyim canım çok şükür, kendimi zorlamıyorum bir süre daha böyle devam edersem geçer tamamen umarımEvet.
Haftasonu kimi gezmede kimi misafirlkkte.
Gecmis olsun sana da.
Daha iyi misin?
Yok kuzum gitmedim, annemi aradım, onun söylediklerini yapıyorum, o eğer birkere daha olursa gidersin ama şimdilik zorlama kendini geçer dediCanim doktora gitmedinmi
Gecmis olsun kuzm olmaz inşaAllah bidaha dikat etYok kuzum gitmedim, annemi aradım, onun söylediklerini yapıyorum, o eğer birkere daha olursa gidersin ama şimdilik zorlama kendini geçer dedi
Bana da sürekli hesabiniz calinmak isteniyor diyorSiteye bişey oluş arkadaşlar bi türlü giremedim niye böyle anlamadım
Aaa öyle bişey mi oluyor güvenli çıkış varmı yoksa rastgele mi çıkıyorsunuzBana da sürekli hesabiniz calinmak isteniyor diyor
En güzeli yumurta kırmak ozaman mis gibi soğanlı biberliYemek yiyecek olan benim zatenama isim cok yemek hazirlayacak halim de yok
Mutfaği topladım şimdi oturdum regl ağrısı var hafifletir Leslie yapacam sen ne yaparsın malicimNapıyonuz karılar
Hiç çıkmiyorum tablet de hep açık tablet kendi kapanınca kapaniyorAaa öyle bişey mi oluyor güvenli çıkış varmı yoksa rastgele mi çıkıyorsunuz
Telde giriyorum bende ama bakmak istediğimde açmak gerekiyorHiç çıkmiyorum tablet de hep açık tablet kendi kapanınca kapaniyor
Mayıştım çekyatta uzanıyorum enerji toplayıp oryantal yapmanın hesabındayım inşallahMutfaği topladım şimdi oturdum regl ağrısı var hafifletir Leslie yapacam sen ne yaparsın malicim
Ben olurum sana mortiMorti aranmaktadır
Ben annemle yürüyüşlerdeyim moral depoluyorumNapıyonuz karılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?