- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Vaytm hemen arti gorunce azck azaltim dedm ac kalmadm ama hepsi yok tutacak seylerBu menü balım çok az akşam çorba tavuk salata yeseydin sabah kahvaltı yok akşam yok spor yok beğenmedim bu menüyü
Puanın:4 oda su ile sütlü araya
Spor az canım ama elimdeki 10 kaçırmam 45 Leslie yapayım o zaman bugün fazla yapamam regl ağrısı var ama Leslie yapacamMenü çok çok güzel su güzel spor var diyorsun ama ne kadar
Spor iyiyse
Puanın :10
Normal yürüyüş yada 1 saatten az tempolu ise
Puanın:8
Aksam yemegim yoookkk yooookkkkk
Ekmek yok ama korumada pastayi da kısıtlı yiyorumEkmek yoksa pasta yiyosunuzdur siz
Yap bi corba koy önlerineAksam yemegim yoookkk yooookkkkk
Benimkide gelecek yemekliMisafirim şimdi gitti şükürler olsun...
İşin olduğu zaman çocukların uykusu olmaz nedenseOglum da cabuk uyandi
Artık çok geç 2. Oldu bile
Kızzzzzz o ne tatli bebek senin beben mihayirdir niye bebek fotolari gonderiyon 2.bebe mi dusunuyon
Vayt benimde kol çok abesHerkesin vücut tipine göre çalışması lazım mesela ben ustten 48 46 giyerken alttan 42 44 giyordum alt ile üst arasında 2 bedenden de fazla fark vardı o yüzden ip yanında bölgesel yaparken hep üst çalıştım şimdi alt ve üst 36 beden ikisi de eşitlendi yani kilo fazla nereye yüklendiyse ben önce oranın çalıştırarak esitlendirme taraftariyim
Belim:110 cm
Basen kalça:86
Şuan bel :70 cm civarı
Basen kalça:84
Kahvaltılık olur melemen yoğurt çorba olur miss gibiWhiteblacklife
9:30 sayıyorum kahvaltı bitimini saat 5 te bozdum artık leptini acıktım :)
Annemde bana uygun hiç bişey yok 6-7 tane fıstık yedim sadece. 2,5 litre su içtim.
Daha gün bitene kadar biraz daha içerim.
Kv ye gidicekmişiz menemen kahvaltı falan olucakmış.
Menemenle doyarmıyım yoğurtta yiyim çorba varsa içerim diyorum sen ne diyosun
Aten kapışıyoruz 10 kilo vermecesine
Suyu elinden geldiği kadar bol iç mideye iyi gelir ama soğuk su tüketme menü güzel detoks çakması olmuş
Az az içiyorum yine de 1,5 litre kesin de..Suyu elinden geldiği kadar bol iç mideye iyi gelir ama soğuk su tüketme menü güzel detoks çakması olmuş
Puanın:8
Canim geçmiş olsun ceyrandami kaldın ki acabaHellööööö
Dışarıdaydım işler vardı onlarla ilgilendiiim...
Kızlar sağ kürek kemiğimden içten bıçak saplanıyor sanki sırtıma.. noluyor yavyanlış mı yattım ben ne yaptım geçmesi için napayım? Acıtıyor canımı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?