Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyet yöntemimi değiştireceğim sanırım
Migdemde az fazla yediğim zamn bi ağrı olmaya başladı

Birde biber yeşil biber midemi çok yakmaya başladı, netten araştırdım gastrit ten oluyormuş ve uzun süre aç kalmak. Ak gastirit i tetikliyormus , napcam ben şimdi

@MiuLego Whiteblacklife ablalarım bana bi yol gösterin

Ben de televizyonun sesine uyandım kaçtı uyku biraz daha debeleniim uyurum belki

Eski bi komşu vardı yaşlı teyze bi gün elektrik kesilmiş. Tv radyo falan kapalı tabi kocasıyla oturuyolar.
Uyumuşlar gündüz vakti elektrik birden gelince radyonun nin sesi hurraaaa :)))) açıkmış demek kapanırken torunları falan vardı öyle bi korkmuşlar ki amca deprem oluyo sanmış bağrış çağrış evde koşturmuşlar kimsenin aklına radyo gelmemiş anlatıp gülerdi kadın seni okuyunca onlar geldi aklıma

Kıyamam yaa yazık
Eskiden radyo alışkanlığımız vardı ne güzel, şimdi hiç yok. Evde radyo da yok ancak arabadayken açıyoz o da 15 dk falan dinliyoz, nnerde eski günler yaşlanıyoz mu ne bonus

Spor yapmiycam yürüyüşe çıkmıycam dedim ama yaptım.
Kendime verdiğim söz aklıma geldi.
Ağrısada yapıcam demiştim çünkü yapmayıncada ağrıyor.
Ağrılarıma şifa olsun inşallah.

25 dk lesli ( son 6 dk belim yanmaya başlayınca bıraktım)

20 şer adet ender saraçın 10 hareketinin 6 sını yaptım sanırım.

30 tane mekik bacak kaldırarak
24 tane yatarak
20 şer yan mekik
20 ters mekik
20 sopa çevirme
20 geri bacak açma
20 şer bacak kaldırma

Hepsi 15 dk sürdü heralde sayıları bana çok uygun geldi rahat yaptım inş devam edicem. Siz ne dersiniz?

Bittiğinde belim rahatlamıştı.
Whiteblacklife @MiuLego

Aman gastrit olma canım çok zordur du bakalım ne dicek başkan ve kaptan

çok güzel
Sayiları yavas yavas artirabilirsin bonuscan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…