- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Esra çok güzel menü ama sabah ekmek karbon öğle mercimek çorbası karbon akşam tarhana çorbası karbon 3 öğün de de karbon bunu sevmedimMenüm 10
Yumurta havuç dom. Sal. Zeytin peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 14
1 kepçe mercimek
5yk kurutulmuş taze fasulye yemeği
Yoğurt salata çeyrek elma yarim portakal
Akşam 20 eşim anca geliyor ama 2 ye kadar uyuamıyorum
5 kaşık tarhana 3yk tavuk yumurtalı pırasa salatası
Şu 2.5
Spor 2 saat tempolu yürüyüş 300
1 saat zumba 210
500 ip 100
400 bölgesel 70
680
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75 @smykmy Nare83
Salatalrinda zeytinyağı kullan korkmaBugunku menum
Spor icin bu saate buraya yaziyorumsuratim pancar gibi hakikaten dus alip bir an once uyumam lazim
Menum
Sabah ac karna 1 kayisi
10 kahvalti 2 has yumrta ve bol yesillikli salata yagsiz.5 zeytin .2 dlm suzme peynir.yarim kirmizi yarim yesil biber .3 minik domates 1 salatalik 1 cay bardagi sut
Ara 15 1 yk haslama et 1 yk yogurt
Aksam misafirler geldi gec yedik malesef saatle 20.00 gosteriyodu 1 kase mercimek corbasi 3 yk et sote salata yogurt
Su 2.5 lt
Spor
**60 dk tempolu yuruyus 150 p
**400 ip 80p
**3 dk cardio 15 p(daha fazlasini hakeder pestilim cikti)
**pilates
200 lastikle bacak acma
120 pointed butt lift
60 double leg lift
25 criss cross
40 bridges
100 crunches (yarim mekik)
Pilates 99 puan (begum insa dogru hesplamisimdir)
Toplam 344 puan
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 Nare83 @begum75
Menü ver masunmmmmBen kalktım valla ama kahvem bitmiş
Bı duble türk içeyim dedim migdem haşat
Masum kuzumDiyet yöntemimi değiştireceğim sanırım
Migdemde az fazla yediğim zamn bi ağrı olmaya başladı
Birde biber yeşil biber midemi çok yakmaya başladı, netten araştırdım gastrit ten oluyormuş ve uzun süre aç kalmak. Ak gastirit i tetikliyormus , napcam ben şimdi
@MiuLegoWhiteblacklife ablalarım bana bi yol gösterin
Masum kuzum
Sabah evde kahvaltı
Öğle yemek iş yerinde ara kısa olduğu için ağza tek lokma yok arada
Akşam evde 6 gibi türk kahvesi kayısısı hurma ton balıklı salata yoğurt kabak yani hafif ama mideyi kandiracaksin şeyler tüketmesin bunu daha önce de söylemiştim sana ben
Cok iyi bonus bu hareketleri lessie yada yürüyüş yap ondan sonra yap vücut sıcak olsun daha kolay yaparsın o şekildeSpor yapmiycam yürüyüşe çıkmıycam dedim ama yaptım.
Kendime verdiğim söz aklıma geldi.
Ağrısada yapıcam demiştim çünkü yapmayıncada ağrıyor.
Ağrılarıma şifa olsun inşallah.
25 dk lesli ( son 6 dk belim yanmaya başlayınca bıraktım)
20 şer adet ender saraçın 10 hareketinin 6 sını yaptım sanırım.
30 tane mekik bacak kaldırarak
24 tane yatarak
20 şer yan mekik
20 ters mekik
20 sopa çevirme
20 geri bacak açma
20 şer bacak kaldırma
Hepsi 15 dk sürdü heralde sayıları bana çok uygun geldi rahat yaptım inş devam edicem. Siz ne dersiniz?
Bittiğinde belim rahatlamıştı.
Whiteblacklife @MiuLego
Geçen hafta neden if sana yaramadığını söyleyeyim mi Banu çünkü sen sadece 5 gün if yapıyorsun 2 gün yapmıyorsun cumartesi pazar if falan kalmıyor üstüne bir de kaçamak eklenince sadece 4 gün if yaptın bunu biliyorsun demi menü ver masum çok mu ciss liAynen ben vermiyimm menü
7 ye masum çok geç değil zaten yediklerin hafif şeyler olacak ana yemek değil kiCanimm ben 6 da evde olmuyorum ki
Daha otobüs durağındayim ben 6 da ancak 7 gibi en erken
Geçen hafta neden if sana yaramadığını söyleyeyim mi Banu çünkü sen sadece 5 gün if yapıyorsun 2 gün yapmıyorsun cumartesi pazar if falan kalmıyor üstüne bir de kaçamak eklenince sadece 4 gün if yaptın bunu biliyorsun demi menü ver masum çok mu ciss li
Diyetisyenden mi geldin :)
Eki Görüntüle 2141496 Anlatmaya gerek yok
Ben listedeyken her perşembe son bi gayret diyerek yaptım :))Zararı olmaz dimi
Ona canim bana dana ohh iyi vallaAman gastrit olma canım çok zordur du bakalım ne dicek başkan ve kaptan
O listeyle birde yağdan mı gitmiş .. tebrikler kuzum yaa...Eki Görüntüle 2141496 Anlatmaya gerek yok
Nezle oldum boğazlar fena canim ondan yoksa dikkat ediyorum bugün almam ekmek te yemem artik haftada 1 2 gün yetiyorEsra çok güzel menü ama sabah ekmek karbon öğle mercimek çorbası karbon akşam tarhana çorbası karbon 3 öğün de de karbon bunu sevmedim
Şu okey
Spor şahane
Puanın:8 3 öğünde de karbon almamaya dikkat et lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?