Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esra çok güzel menü ama sabah ekmek karbon öğle mercimek çorbası karbon akşam tarhana çorbası karbon 3 öğün de de karbon bunu sevmedim
Şu okey
Spor şahane
Puanın:8 3 öğünde de karbon almamaya dikkat et lutfen

Salatalrinda zeytinyağı kullan korkma
Etin yağında yoğurt yeme
Akşam evet geç
Spor şahane
Şu var
Puanın:9

Masum kuzum
Sabah evde kahvaltı
Öğle yemek iş yerinde ara kısa olduğu için ağza tek lokma yok arada
Akşam evde 6 gibi türk kahvesi kayısısı hurma ton balıklı salata yoğurt kabak yani hafif ama mideyi kandiracaksin şeyler tüketmesin bunu daha önce de söylemiştim sana ben

Canimm ben 6 da evde olmuyorum ki
Daha otobüs durağındayim ben 6 da ancak 7 gibi en erken

Cok iyi bonus bu hareketleri lessie yada yürüyüş yap ondan sonra yap vücut sıcak olsun daha kolay yaparsın o şekilde

Whiteblacklife @MiuLego

Sabah kahvaltı
Öğlen iş yerinde çorba yok sadece ana yemek +yoğurt veya salata ne varsa

İkindi 4 gibi ara yapsam kurumeyve ve kuruyemiş ile

7 gibide sebze +yoğurt nasıl olur

İkindi arası gereksiz mi olur ?
O saatlerde de insan bisöyler yemek istiyor iş yerinde ama olmaz derseniz kaldırayım direk ??

Aynen ben vermiyimm menü
Geçen hafta neden if sana yaramadığını söyleyeyim mi Banu çünkü sen sadece 5 gün if yapıyorsun 2 gün yapmıyorsun cumartesi pazar if falan kalmıyor üstüne bir de kaçamak eklenince sadece 4 gün if yaptın bunu biliyorsun demi menü ver masum çok mu ciss li

Canim bu ifin önerileni zaten haftada 4_5 gün yani iki gün esnek bırakıyor seni
Ve if yapanlar dünyayı yiyor ben diyet modada if yapıyorum birde

Evde olsam işten şaşmam ama günün 5 saati uyuyunca zor

Nezle oldum boğazlar fena canim ondan yoksa dikkat ediyorum bugün almam ekmek te yemem artik haftada 1 2 gün yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…