1.1 vermişim hepsi yağdanO listeyle birde yağdan mı gitmiş .. tebrikler kuzum yaa...
Bence güzel akşam kaçamak yapmanı önler 4 yediklerin tatlı isteğini bastirirWhiteblacklife @MiuLego
Sabah kahvaltı
Öğlen iş yerinde çorba yok sadece ana yemek +yoğurt veya salata ne varsa
İkindi 4 gibi ara yapsam kurumeyve ve kuruyemiş ile
7 gibide sebze +yoğurt nasıl olur
İkindi arası gereksiz mi olur ?
O saatlerde de insan bisöyler yemek istiyor iş yerinde ama olmaz derseniz kaldırayım direk ??
etin yaninda yogurt yemenin sakincasi ne vaytım ögrenmek istiyorumSalatalrinda zeytinyağı kullan korkma
Etin yağında yoğurt yeme
Akşam evet geç
Spor şahane
Şu var
Puanın:9
Ona canim bana dana ohh iyi valla
Geçmıs olsun canım neyi dedeninKuzlar merhaba kaç gündür giremiyorum dedem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışlar acilen memlekete dönmek gerekti şu an da memleketteyim zaten size haber vereyim dedim moralim çok bozuk size bişey söylücem ben 2-3 haftalığına izin alsam olur mu çünkü hiç motivasyon kalmadı ben de @MiuLego
Oyy anacım tek seferde gectim çok sukur ogretmen arkadaşlarimdan kalan oldu cok dikkat gerektiriyor ama çok guzel bise yaaDireksiyon dersinde sıra
Kendini topla öyle gel dedene de geçmiş olsun rabbim şifa versinKuzlar merhaba kaç gündür giremiyorum dedem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışlar acilen memlekete dönmek gerekti şu an da memleketteyim zaten size haber vereyim dedim moralim çok bozuk size bişey söylücem ben 2-3 haftalığına izin alsam olur mu çünkü hiç motivasyon kalmadı ben de @MiuLego
Demir emilimi engelliyor yoğurt kuzum o yüzden tercih edilmemeli ayran yoğurt etle beraberetin yaninda yogurt yemenin sakincasi ne vaytım ögrenmek istiyorum
Çantalar çıkmıskız masummm adı gibi Nare83 sen oyle misin morti olamiyom netsemde onunla kiyamiyom
etin yaninda yogurt yemenin sakincasi ne vaytım ögrenmek istiyorum
Çantalar çıkmıskız masummm adı gibi Nare83 sen oyle misin morti olamiyom netsemde onunla kiyamiyom
Yaşlılık astım çok teşekkür ederimGeçmıs olsun canım neyi dedenin
Amin çok sağol canım toplamaya çalışıcamKendini topla öyle gel dedene de geçmiş olsun rabbim şifa versin
Bana heryer trabzon isterseniz bütün takım gelin uleeeetin yaninda yogurt yemenin sakincasi ne vaytım ögrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?