Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım, bizi haberdar et arada olur mu?

Dinlen sakin kafayla güzel güzel iş de ara. Tatilini hem dinlenmeye hem iş aramaya kullan kuzum. Bu hayatın tekrarı yok. Bi daha bu çağlarında olmican.moralini bozmak için demiyorum. Daha iyi şartlarda çalışmak varken niye böyle yaşayasın. Deneyimlisin işinin ehlisin de belli.işine karışmak değil amacım akıl vermek de haddim değil, tavsiye sadece. sen böyle olunca hepimiz üzülüyoruz

Ben nerdeyse 4aydir eşimi goremiyorum o derece gece gelip siziyorum. Böyle bir hayat olmamali eşim buna ne kadar dayanır ki geçen gece bu saate kadar ne çalışması diyor Hayır adamın aklına bi dolu şey de gelebilir her akşam eşi dışarda erkek olsa şüphe edersin bu ne mesaisi diye

Haklisiniz da ben de mutsuzum cuma aksami annem geldi ben nerdeyse 2ye geliyordu işten geldigimde berbat bir durum ve hayatimi zorlaştırıyor iyice aslında böyle olmaması gerek bu yeni yer böyle 6aydir burdayım diğer yerler en gec 7 de çıkıyor tayin istemeye calisacagim 5 ay sonra isteyebilirim hakkımda hayırlısı olsun allahım karanlıkta bir ışık gostersin benim aklım yetmiyor bu sıkıntıdan çıkmaya

menuyu vereyim
8:30
2 yumurta yeşillik 1dilim peynir 5zeytin
öğle 5,6 erik
16:30
1 tabak yumurtalı ıspanak yoğurt(aslında yoğurt yemeyecektim salata malzemesi bitmiş. Sade de yiyemedim)
sabah ve akşamda ekmek yemedim
su 2.5
spor
3.5 saat tempolu 1 saat normal yuruyuş (auaklarıma kara sular indi çok yoruldum)
15 dk park aletleri
@MiuLego malipina Whiteblacklife @begum758 gibi de tarcinlı sut içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…