Brni beğendiğini biliyürdümA ha ha evet ya sen kafa dengi matrak hatunsun belli yani
Geçmiş olsun canım, bizi haberdar et arada olur mu?Kuzlar merhaba kaç gündür giremiyorum dedem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışlar acilen memlekete dönmek gerekti şu an da memleketteyim zaten size haber vereyim dedim moralim çok bozuk size bişey söylücem ben 2-3 haftalığına izin alsam olur mu çünkü hiç motivasyon kalmadı ben de @MiuLego
Benimki niye küçülmüyorMidem küçülmüş
AcabaBurda da var kızz... davullar çalıyo... yoksa aynı sokakta mıyız kızz :))
Dinlen sakin kafayla güzel güzel iş de ara. Tatilini hem dinlenmeye hem iş aramaya kullan kuzum. Bu hayatın tekrarı yok. Bi daha bu çağlarında olmican.moralini bozmak için demiyorum. Daha iyi şartlarda çalışmak varken niye böyle yaşayasın. Deneyimlisin işinin ehlisin de belli.işine karışmak değil amacım akıl vermek de haddim değil, tavsiye sadece. sen böyle olunca hepimiz üzülüyoruzDoktora da gidip kendimi toparlayip önüme bakacagim böyle devam etmez farkındayım gece 2 de eve gelmek ne demek bu nasıl bir çalışma şekli 20000 maaş alsam hadi para için diyim o da değil. Sağlıklı düşunemez oldum 3hafta izne çıkıp bayramla beraber kendim için doğru kararı alacağım inşallah
Fit atti kendini geziyor
Ben balık yedikten sonra ara ogun de süt iciyom bisey olmuyor banaTon balığı ile salata yedim doymadım ya
Yoğurtmu yiyim cacıkmı neydim çorbam falanda yok
Balıkla yoğurt yemedim hiç
Ben nerdeyse 4aydir eşimi goremiyorum o derece gece gelip siziyorum. Böyle bir hayat olmamali eşim buna ne kadar dayanır ki geçen gece bu saate kadar ne çalışması diyor Hayır adamın aklına bi dolu şey de gelebilir her akşam eşi dışarda erkek olsa şüphe edersin bu ne mesaisi diyeKesinlikle mutsuzsan o işten hayır gelmez. Markette çalışırken ben böyleydim. Eve barut gibi geliyodum. İşe söverek gidiyodum. Bütün öfkemi stresimi eve yansıtıyodum çok mutsuzdum. Ne zaman marketi bıraktım herif dedi ulan hatun sen pamuk gibiymişin diye
yok be kaptan korkarmıyımKorktun muuuuuuu
soğuma soğuma boncuktan
Kız iyi ediyon yavaş yavaş eğit işte ama art arda yapma böyle şeyler birden yüklenme
Kortun korktuuuun
Hakaret sayarım. DAMARIMIZDAN AKAN KAN SARI KIRMIZI BURCUMUZ BİLE ASLAN EFLAL
Haklisiniz da ben de mutsuzum cuma aksami annem geldi ben nerdeyse 2ye geliyordu işten geldigimde berbat bir durum ve hayatimi zorlaştırıyor iyice aslında böyle olmaması gerek bu yeni yer böyle 6aydir burdayım diğer yerler en gec 7 de çıkıyor tayin istemeye calisacagim 5 ay sonra isteyebilirim hakkımda hayırlısı olsun allahım karanlıkta bir ışık gostersin benim aklım yetmiyor bu sıkıntıdan çıkmayaDinlen sakin kafayla güzel güzel iş de ara. Tatilini hem dinlenmeye hem iş aramaya kullan kuzum. Bu hayatın tekrarı yok. Bi daha bu çağlarında olmican.moralini bozmak için demiyorum. Daha iyi şartlarda çalışmak varken niye böyle yaşayasın. Deneyimlisin işinin ehlisin de belli.işine karışmak değil amacım akıl vermek de haddim değil, tavsiye sadece. sen böyle olunca hepimiz üzülüyoruz
hangi takımı tutuyorsun kaptanGOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Tuvaletten esime gol yemissiniz diye bafiracaktim sen orda da internetemi giriyon der diye sustumGOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Tuvaletten esime gol yemissiniz diye bafiracaktim sen orda da internetemi giriyon der diye sustum
Saat geç oldu hafif ye emiOyyy cok saattir disardayim ve bi yere de oturmadik dolan dolan pert oldum birazfan mama yiyecegumm
Sarı-kırmızııııı :)hangi takımı tutuyorsun kaptan
Kofte :)Saat geç oldu hafif ye emi
vayy beee
Hahahahahahahajaa
GALATASARAY bebeeemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?