Canım ne diyeceğimi bilemiyorum us yüzünden değil mi? Yanlış bilmiyorum yani.Ben dün dibe vurdum annemin dizinde 1 saat kendimden geçene kadar ağladım rahatladim. Şuan doktor randevularina bakıyorum ama iyi olacağım böyle devam edemeyecegim
AY ne bileyim anamla babam aslan burcuna denk getirmiş küçük görümcen gibi değilim valla sev beniEnee şaşırdım, sen niye aslan burcusun be küçük görümcem aslanbende eski fenerli yeni sivassporlu ayy hiç anlamam futboldan evde de izlenmiyor çok şükür
Gel sarılacamTam bu satırlar arasına kaptanı gömeyim diyodum ki sarı kırmızı dedi.......
Bonus kafam sarı kırmızı röfledir benimde
Hey galatasaraylı orda dur......
Tamam lan az yenicem bu hafta
Iyiyim canım sadece bu ara biraz cokusteyim işle ilgili ağır şeyler yaşıyorum ama toparlayacagim annem geldi moral oldu ama keşke beni böyle çökmüş görmeseydi tek üzüldügum bu aksam maçta neseleniriz artık formamizi giydik annemle macı bekliyoruz
Ben varım olmaz mı
Onu da severdım bir zamanlarAY ne bileyim anamla babam aslan burcuna denk getirmiş küçük görümcen gibi değilim valla sev beni
Fener mi
Ooo mortim kardio aliskanlik yapmis.
Begendimmmm.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle kadınlar sevdiği işlerde çalışabilmeli bencecakil80 kuzum dışardan konuşması kolay diceksin belki ama. Ben öyle bi iş yerinde asla çalışmazdım. Şartlar kötüleştiğii an bırakırdım ki yaptım. Eşim de müsade etmez beni yıpratan bi işte çalışmayı. Ben senden vazgeçmedim der her seferinde. Kendin söylüyosun çöktüm diye. Sen yaşamını sürdürmek için çalışıyosun harap olmak için değil. Mutsuzsan iş değiş kuzum böyle yaşanmaz
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum us yüzünden değil mi? Yanlış bilmiyorum yani.
Neden peki bu iş de çalışmaya devam etmek zorundasın?
Sen yazdıkça yaşıyormuş gibi üzülüyorum çakılMaddi sıkıntıdan odedigimiz kredi var tazminatimi almadan cikmak istemiyorum bi de bebek dusunuyoruz yeni işe başlamak zor adamlar istemiyor yakin zamanda cocuk dusunmuyorsunuz dimi diyor yaş etken yeni bir iş için en önemlisi aynı maaşı alabilmek. Mecbur olmasam istifa dilekcemi çoktan vermistim hatta mail atar gitmezdim bile. Isimi severken bu kadar çekilmez hale getirilmesi kişilerle alakali o da beni mutsuz ediyor. Kişilere yenik düşmek. Hep çok istediğim şeylerde çok gözyaşı döktüm hep mücadele etmem gerekti bu da beni çok yoruyor artık bişey istemeye korkuyorum. Ne zaman bu kadar negatif hale geldim hiç bilmiyorum. Küçük bir kız çocuğu gibi korkup Ağlıyorum
Kredi çekeceğim pztesi doktor parasi için hazır olsun artık para da görünmüyor gözüme ben ruh sağlığımı kaybediyorumcakil80 dr u erteleme sakın mutlaka git dediğin gibi böyle olmuyor aşamıyorsun.
Kesinlikle mutsuzsan o işten hayır gelmez. Markette çalışırken ben böyleydim. Eve barut gibi geliyodum. İşe söverek gidiyodum. Bütün öfkemi stresimi eve yansıtıyodum çok mutsuzdum. Ne zaman marketi bıraktım herif dedi ulan hatun sen pamuk gibiymişin diyeKesinlikle katılıyorum. Özellikle kadınlar sevdiği işlerde çalışabilmeli bence
Valla karakartalliyim... çok zorluyorlar tüm enerjimi bitirdiler ama toparlayacagim böyle devam edemeyeceğimAY ne bileyim anamla babam aslan burcuna denk getirmiş küçük görümcen gibi değilim valla sev beni
Fener mi
Gel sarılacamsonuçta mortilik harici gs kanı varsa sarılırım duramam bonus saçlarını sevdiğim gelmla
Kuzum inşallah feraha çıkarsın ne daralttılar ya seni şu işyerinde.. bi rahat ettirmediler. Annen çpk üzülür belli etme annenle geçireceğin zamanın keyfini çıkar çakıl.. cimbomlusun demi
A ha ha evet ya sen kafa dengi matrak hatunsun belli yaniKesinlikle mutsuzsan o işten hayır gelmez. Markette çalışırken ben böyleydim. Eve barut gibi geliyodum. İşe söverek gidiyodum. Bütün öfkemi stresimi eve yansıtıyodum çok mutsuzdum. Ne zaman marketi bıraktım herif dedi ulan hatun sen pamuk gibiymişin diye
cakil80 kuzum dışardan konuşması kolay diceksin belki ama. Ben öyle bi iş yerinde asla çalışmazdım. Şartlar kötüleştiğii an bırakırdım ki yaptım. Eşim de müsade etmez beni yıpratan bi işte çalışmayı. Ben senden vazgeçmedim der her seferinde. Kendin söylüyosun çöktüm diye. Sen yaşamını sürdürmek için çalışıyosun harap olmak için değil. Mutsuzsan iş değiş kuzum böyle yaşanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?