Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben dün dibe vurdum annemin dizinde 1 saat kendimden geçene kadar ağladım rahatladim. Şuan doktor randevularina bakıyorum ama iyi olacağım böyle devam edemeyecegim
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum us yüzünden değil mi? Yanlış bilmiyorum yani.

Neden peki bu iş de çalışmaya devam etmek zorundasın?

Enee şaşırdım, sen niye aslan burcusun be küçük görümcem aslan bende eski fenerli yeni sivassporlu ayy hiç anlamam futboldan evde de izlenmiyor çok şükür
AY ne bileyim anamla babam aslan burcuna denk getirmiş küçük görümcen gibi değilim valla sev beni

Fener mi
Gel sarılacamsonuçta mortilik harici gs kanı varsa sarılırım duramambonus saçlarını sevdiğim gelmla

Kuzum inşallah feraha çıkarsın ne daralttılar ya seni şu işyerinde.. bi rahat ettirmediler. Annen çpk üzülür belli etme annenle geçireceğin zamanın keyfini çıkar çakıl.. cimbomlusun demi

cakil80 kuzum dışardan konuşması kolay diceksin belki ama. Ben öyle bi iş yerinde asla çalışmazdım. Şartlar kötüleştiğii an bırakırdım ki yaptım. Eşim de müsade etmez beni yıpratan bi işte çalışmayı. Ben senden vazgeçmedim der her seferinde. Kendin söylüyosun çöktüm diye. Sen yaşamını sürdürmek için çalışıyosun harap olmak için değil. Mutsuzsan iş değiş kuzum böyle yaşanmaz

AY ne bileyim anamla babam aslan burcuna denk getirmiş küçük görümcen gibi değilim valla sev beni

Fener mi
Onu da severdım bir zamanlar Allah benzetmesin

Aman aman ben sevdiğim kişilerle eş dostla bir siyaset, iki futbol,muhabbetine hiç girmem seni miu olarak seviyorum

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle kadınlar sevdiği işlerde çalışabilmeli bence

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum us yüzünden değil mi? Yanlış bilmiyorum yani.

Neden peki bu iş de çalışmaya devam etmek zorundasın?

Maddi sıkıntıdan odedigimiz kredi var tazminatimi almadan cikmak istemiyorum bi de bebek dusunuyoruz yeni işe başlamak zor adamlar istemiyor yakin zamanda cocuk dusunmuyorsunuz dimi diyor yaş etken yeni bir iş için en önemlisi aynı maaşı alabilmek. Mecbur olmasam istifa dilekcemi çoktan vermistim hatta mail atar gitmezdim bile. Isimi severken bu kadar çekilmez hale getirilmesi kişilerle alakali o da beni mutsuz ediyor. Kişilere yenik düşmek. Hep çok istediğim şeylerde çok gözyaşı döktüm hep mücadele etmem gerekti bu da beni çok yoruyor artık bişey istemeye korkuyorum. Ne zaman bu kadar negatif hale geldim hiç bilmiyorum. Küçük bir kız çocuğu gibi korkup Ağlıyorum

Sen yazdıkça yaşıyormuş gibi üzülüyorum çakıl mecbursan yapacak bir şey yok ki bu duruma tahammül edebilmeyi öğrenmen gerekiyor, bunun için de yardım alman en doğru karar olmuş.

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle kadınlar sevdiği işlerde çalışabilmeli bence
Kesinlikle mutsuzsan o işten hayır gelmez. Markette çalışırken ben böyleydim. Eve barut gibi geliyodum. İşe söverek gidiyodum. Bütün öfkemi stresimi eve yansıtıyodum çok mutsuzdum. Ne zaman marketi bıraktım herif dedi ulan hatun sen pamuk gibiymişin diye

Valla karakartalliyim... çok zorluyorlar tüm enerjimi bitirdiler ama toparlayacagim böyle devam edemeyeceğim

A ha ha evet ya sen kafa dengi matrak hatunsun belli yani

Doktora da gidip kendimi toparlayip önüme bakacagim böyle devam etmez farkındayım gece 2 de eve gelmek ne demek bu nasıl bir çalışma şekli 20000 maaş alsam hadi para için diyim o da değil. Sağlıklı düşunemez oldum 3hafta izne çıkıp bayramla beraber kendim için doğru kararı alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…