bizde oyle canım ama eve geldik artık birde eşim hızlı yurur buyuk kızı aldı kucağa zor yetiştim ayaklar zonkluyorOyyy cok saattir disardayim ve bi yere de oturmadik dolan dolan pert oldum birazfan mama yiyecegumm
Kofte :)
Ben korumadayken geldi o dediginden.Yedim Mi?YOOOOOOBurda çalışan bir arkadaşın bebeği oldu. Masaya bıklıvı geldi. İçinde bütün bütün antep fıstıkları var. Yer miyim? YOOOOOOOOO
Bi ara restoranda çalışırken ben öyleydim. Restoran kapanır gece 2de.hesap kitap yap eve gidene kadar 3 4 olurdu. sabahları uyandığımda ağlardım işe gitmek istemiyorum diye. İki ay eşimi hiç görmedim. Adam isyan etti başlarım işine restoranına çık işten dedi, benim de canıma minnet, çıktım.evli olana gitmiyo öyle çalışma saatleri, özellikle kadın için daha zor.Ben nerdeyse 4aydir eşimi goremiyorum o derece gece gelip siziyorum. Böyle bir hayat olmamali eşim buna ne kadar dayanır ki geçen gece bu saate kadar ne çalışması diyor Hayır adamın aklına bi dolu şey de gelebilir her akşam eşi dışarda erkek olsa şüphe edersin bu ne mesaisi diye
Ben balık yedikten sonra ara ogun de süt iciyom bisey olmuyor bana
Kızlar zehirler falan dediler ama daha hiç zehirlenmedim
Burda çalışan bir arkadaşın bebeği oldu. Masaya bıklıvı geldi. İçinde bütün bütün antep fıstıkları var. Yer miyim? YOOOOOOOOO
Ben korumadayken geldi o dediginden.Yedim Mi?YOOOOOO
Amin kuzum allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı kapılar açsın tez zamanda da sen de rahatlaHaklisiniz da ben de mutsuzum cuma aksami annem geldi ben nerdeyse 2ye geliyordu işten geldigimde berbat bir durum ve hayatimi zorlaştırıyor iyice aslında böyle olmaması gerek bu yeni yer böyle 6aydir burdayım diğer yerler en gec 7 de çıkıyor tayin istemeye calisacagim 5 ay sonra isteyebilirim hakkımda hayırlısı olsun allahım karanlıkta bir ışık gostersin benim aklım yetmiyor bu sıkıntıdan çıkmaya
Yürü be bonus.. ben korumadayım şimdi .. haftasonu yiyip haftaiçi dikkat etmeye karar verdim.. 3 gün yiyip tabi abartmadan 4 gün diyet yapim diyorum.. hiç mi yemicik :))
Çok heycanlı lan bi gün aynı saatte süt içip bakalım hangimiz önce gidiyür
O sabilerin günahı ne doğmak mı?
Bi tane bebe baklavasıda yemeyecüksem neydim o zayıflığı.
Kendinizden utanmalısınız.
O sabilerin günahı ne doğmak mı?
Bi tane bebe baklavasıda yemeyecüksem neydim o zayıflığı.
Kendinizden utanmalısınız.
Ben serbetli tatliya düşkün degilimdir.kalori alacaksam sevdigom seylerden almayi tercih ederim :)Yürü be bonus.. ben korumadayım şimdi .. haftasonu yiyip haftaiçi dikkat etmeye karar verdim.. 3 gün yiyip tabi abartmadan 4 gün diyet yapim diyorum.. hiç mi yemicik :))
Ben serbetli tatliya düşkün degilimdir.kalori alacaksam sevdigom seylerden almayi tercih ederim :)
Kuzum mortileri ben ayarlayamadım bu haftaMortilik olacak mi bu hafta?
Ben de bi morti istiyorum.
Beni cirkeflestirecek kamcilayacak.
Kim acaba sansli kisi?
igdedali
Sabah evi temizledim@tevafuk55
@eflalim
igdedali nerdesiniz?
O romantizmi hayal edebildin de miiiDu bakim valla başın göğe ermiş
Aynen bende sinirden gözüm dönmediği sürece öyleyim...Ben serbetli tatliya düşkün degilimdir.kalori alacaksam sevdigom seylerden almayi tercih ederim :)
Yemişindir sen dombili baykuş miuBurda çalışan bir arkadaşın bebeği oldu. Masaya bıklıvı geldi. İçinde bütün bütün antep fıstıkları var. Yer miyim? YOOOOOOOOO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?