Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi ara restoranda çalışırken ben öyleydim. Restoran kapanır gece 2de.hesap kitap yap eve gidene kadar 3 4 olurdu. sabahları uyandığımda ağlardım işe gitmek istemiyorum diye. İki ay eşimi hiç görmedim. Adam isyan etti başlarım işine restoranına çık işten dedi, benim de canıma minnet, çıktım.evli olana gitmiyo öyle çalışma saatleri, özellikle kadın için daha zor.

Ben balık yedikten sonra ara ogun de süt iciyom bisey olmuyor bana
Kızlar zehirler falan dediler ama daha hiç zehirlenmedim

Çok heycanlı lan bi gün aynı saatte süt içip bakalım hangimiz önce gidiyür

Burda çalışan bir arkadaşın bebeği oldu. Masaya bıklıvı geldi. İçinde bütün bütün antep fıstıkları var. Yer miyim? YOOOOOOOOO

Ben korumadayken geldi o dediginden.Yedim Mi?YOOOOOO

O sabilerin günahı ne doğmak mı?
Bi tane bebe baklavasıda yemeyecüksem neydim o zayıflığı.

Kendinizden utanmalısınız.

Amin kuzum allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı kapılar açsın tez zamanda da sen de rahatla

Yürü be bonus.. ben korumadayım şimdi .. haftasonu yiyip haftaiçi dikkat etmeye karar verdim.. 3 gün yiyip tabi abartmadan 4 gün diyet yapim diyorum.. hiç mi yemicik :))

O sabilerin günahı ne doğmak mı?
Bi tane bebe baklavasıda yemeyecüksem neydim o zayıflığı.

Kendinizden utanmalısınız.

Yürü be bonus.. ben korumadayım şimdi .. haftasonu yiyip haftaiçi dikkat etmeye karar verdim.. 3 gün yiyip tabi abartmadan 4 gün diyet yapim diyorum.. hiç mi yemicik :))
Ben serbetli tatliya düşkün degilimdir.kalori alacaksam sevdigom seylerden almayi tercih ederim :)

Mortilik olacak mi bu hafta?
Ben de bi morti istiyorum.
Beni cirkeflestirecek kamcilayacak.
Kim acaba sansli kisi?
igdedali
Kuzum mortileri ben ayarlayamadım bu hafta
Kör tuttuğunu topal yakaladığını oldu biraz

Sabah evi temizledim
Sonra hafta içi yemeliklerimi hazırladım
Sonra manituyla buluştuk
Gezdim dolandım da geldim
Zuvas kalesine çıktım bugün

Menü vercem ama korkuyorum

Sabah 8.00
2 hurma
Öğlen 12.15
2 yumurtadan peynirli omlet
Bi dilim Peynir
Salatalık
domates
5 zeytin

Akşam 18.45
2 etli kuru dolma(bi kap harcın içinde bi fincan pirinç koydum geri kalanı kıyma )
4 5 sarma
İki kase cacık
2.5 litre su
45 dk tempolu yürüyüş
25 dk oryantal
Whiteblacklife arden32 nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…