Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Melegiimm22
@eflalim
Nevreste
igdedali

kızlar neden spor puanları bu kadar düşük???? bu hafta da mı yenileceksiniz acaba siz

@hippoglisemi ha gayret sporunu arttırmalısın puanın çok az..

elfkkk hastanedeydin biliyorum.. ama cumaya 4 gün var.. bu 4 günde SIFIR olan spor puanını bol bol spor yaparak çoğaltmalısın.. grubuna şuan zarar veriyor SIFIR puan olman..

Günaydınlarrrr..

Firesiz mutlu bir hafta diliyorum.. Kandiliniz Mübarek olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Ben de çok yorucu ve firesiz bir hafta sonu geçirdim.. Resmen if gibi oldu ordan oraya koşturmaca nikah kına düğün çocuğu gezdir temizlik derken hiç dinlenemedimm..

Ben de kilo bildireyim
Cuma 93.8
Pazartesi 92.6
Fark 1,2

@MiuLego
en az -2 daha gelir cumaya kadar ki hedefim şimdilik 91 görmek..

Aslında dün sabah 92.4 geldim ama dünden beri wc çıkamadım ve çok şişim regl olamıyorum..

Onun şişkinliği beni mahvediyor ama yok artık geri dönüşü sizlere minnettarım beni motive ettiğiniz için.

harika bir eksi ile geldin haftasonunda.. verdiğin sözü unutmamışsın neslihancım.. cumaya kadar da unutmayacaksın değil mi ? (ve sonrasında da)

ha gayret devam canım tebrik ederim kocaman..

regl de gelince süper olacak..

2 hafta sonra 80 li kilolarla yola devam etmiş olacağızzz

Oyy kaptanım yoğunluktan Begüşe cevap verdim sadece geldim buradayım Sen nasılsın
Nasılsın canım

Sen hep tempolusun kuzu ya çok zor gerçekten yazın gelmesi de bir açıdan iyi oldu sana

Yerleştirdik akşam 11 gibi eve geldim direk bayılmışım mutfağa 3 gibi girdim akşam 8-9 anca çıktım bulaşık yıka kaldır kurut makineyi çalıştır yerleştir falan mutfağı hemen hemen ben hallettim çok güzel oldu her şeyi sana videoyu atarım Halıları sermedik tv ünitesi ile masası yetişmedi onlar gelince serilecekler Darısı oğluna nasip olsun inşallahAnnem rahatladı 1 oda dolusu çeyiz çıktı mübarek ev ferahladı Ahahaha

Şahane şahane şahane su da spor da menü de
Puanın:10

Şahane şahane şahane su da spor da menü de
Puanın:10
bravo pembikkkk

haftasonunu kaçamak için kendinde hak gören pembik gitti liste sorumluluğuyla gayretiyle, inancıyla hedefine emin adımlarla yürüyen pembik geldi.. gurur duyuyorum

arden32

vaytım senin siteminin etkisi hep bunlar iyi ki varsın ya!

kilo bildirimlerini göremedim göremiyorum.
Daha da söylemeyeceğim bildirin diye.
Zorla değil sonuçta.
Zor olmamalı bu kadar diye düşünüyorum.
Mutlu başladığım pazartesi moralim bozuldu.
Spor bildirimleri de üstüne tuz biber oldu.
NAsıl ve neden bu kadar az spor yaparız ki.
Hiç yakışmadı.​

Kuru dolma yedin eyvallah sarma ne sarma yediysen dolma ne mali su okey spor okey
Puanın 6,5 ten 7 mali

harika bir eksi ile geldin haftasonunda.. verdiğin sözü unutmamışsın neslihancım.. cumaya kadar da unutmayacaksın değil mi ? (ve sonrasında da)
ha gayret devam canım tebrik ederim kocaman..

regl de gelince süper olacak..

2 hafta sonra 80 li kilolarla yola devam etmiş olacağızzz

Kesinlikle devammm..

Ölmek var dönmek yok..

Daha da dikkat edeceğim düzenli öğünlere dönemiyorum hafta sonu özellikle ayarlayacağım.. Ramazana kadar da 88 altını görmek bayramda da en az 10 kilo vermiş olmak istiyorum..

Son kez de size sözümü vermiştim.. Düğünümüz var Eylül de o zamana kadar gidecek bu kilolar sağlıklı bir kadın olup 2. bebeğe tedavi için de bir başlangıç olacak..

sırf bunun için bile değer.. bizi yolumuzdan döndürecek bir güç ben tanımıyorum. Canına okuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…