- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bı FB li de benim miu yolarım seni harbi yolarimEskiden buralarda ismi lazım değiş aus diye bi koyu fb li vardı. Fb ye ölüüüüüüümmmmm nasılsa kendisi yok artık
bi kanaryacık mı cikciklediBı FB li de benim miu yolarım seni harbi yolarim
Ev aramalarda ardından piknik ye gece 1 geldim eve şimdi de menuler
harika bir eksi ile geldin haftasonunda.. verdiğin sözü unutmamışsın neslihancım.. cumaya kadar da unutmayacaksın değil mi ? (ve sonrasında da)Günaydınlarrrr..
Firesiz mutlu bir hafta diliyorum.. Kandiliniz Mübarek olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Ben de çok yorucu ve firesiz bir hafta sonu geçirdim.. Resmen if gibi oldu ordan oraya koşturmaca nikah kına düğün çocuğu gezdir temizlik derken hiç dinlenemedimm..
Ben de kilo bildireyim
Cuma 93.8
Pazartesi 92.6
Fark 1,2
@MiuLego
en az -2 daha gelir cumaya kadar ki hedefim şimdilik 91 görmek..
Aslında dün sabah 92.4 geldim ama dünden beri wc çıkamadım ve çok şişim regl olamıyorum..
Onun şişkinliği beni mahvediyor ama yok artık geri dönüşü sizlere minnettarım beni motive ettiğiniz için.
Oyy kaptanım yoğunluktan Begüşe cevap verdim sadece geldim buradayım
Nasılsın canım
şuraya yorgun bi begüş bırakayım
cumartesi annemler geldi,dün akşam maçtan sonra gittiler,bi hafta sonu daha yoğun geçti,bakalım bu hafta sonu kim gelecek
allahtan annemler artık yazlığa geçecekler,en azından bi miktar rahatlarım diye düşünüyorumAllah günah yazmasın ama çok yoruldum bu kış çokk,rabbim biliyoya
sen naptın,çeyizleri kardeşinin evine getirdiniz açtınız yerleştirdiniz mi?ayy yeni eşyalar yeni ev ne kadar güzel olmuştur ,sağlıkla huzurla kullanmak nasip etsin rabbim
kız maşallah o ne çeyizmiş öyle annenin evinin yarısı gitti,rahatlamıştır ev
ooooooo yoğun bir pazar günü geçmişEv aramalarda ardından piknik ye gece 1 geldim eve şimdi de menuler
iyiyim iyisin iyiyizdirOyy kaptanım yoğunluktan Begüşe cevap verdim sadece geldim buradayımSen nasılsın
hah işte aynısı banada oluyo efserBenim açken sanki midemi ikiye katlıyorlar
Annemin lafıdır
bende merak ettim heeŞimdi eminmişsiniz menümü yazayımmı
Şahane şahane şahane su da spor da menü demenuyu vereyim
8:30
2 yumurta yeşillik 1dilim peynir 5zeytin
öğle 5,6 erik
16:30
1 tabak yumurtalı ıspanak yoğurt(aslında yoğurt yemeyecektim salata malzemesi bitmiş. Sade de yiyemedim)
sabah ve akşamda ekmek yemedim
su 2.5
spor
3.5 saat tempolu 1 saat normal yuruyuş (auaklarıma kara sular indi çok yoruldum)
15 dk park aletleri
@MiuLego @malipinaWhiteblacklife begum75 8 gibi de tarcinlı sut içerim
bravo pembikkkkŞahane şahane şahane su da spor da menü de
Puanın:10
Kuru dolma yedin eyvallah sarma ne sarma yediysen dolma ne mali su okey spor okeyMenü vercem ama korkuyorum
Sabah 8.00
2 hurma
Öğlen 12.15
2 yumurtadan peynirli omlet
Bi dilim Peynir
Salatalık
domates
5 zeytin
Akşam 18.45
2 etli kuru dolma(bi kap harcın içinde bi fincan pirinç koydum geri kalanı kıyma )
4 5 sarma
İki kase cacık
2.5 litre su
45 dk tempolu yürüyüş
25 dk oryantal
Whiteblacklife arden32 nehirnil111
harika bir eksi ile geldin haftasonunda.. verdiğin sözü unutmamışsın neslihancım.. cumaya kadar da unutmayacaksın değil mi ? (ve sonrasında da)
ha gayret devam canım tebrik ederim kocaman..
regl de gelince süper olacak..
2 hafta sonra 80 li kilolarla yola devam etmiş olacağızzz
Hep iyi olalım ki hep hep
Kesinlikle devammm..
Ölmek var dönmek yok..
Daha da dikkat edeceğim düzenli öğünlere dönemiyorum hafta sonu özellikle ayarlayacağım.. Ramazana kadar da 88 altını görmek bayramda da en az 10 kilo vermiş olmak istiyorum..
Son kez de size sözümü vermiştim.. Düğünümüz var Eylül de o zamana kadar gidecek bu kilolar sağlıklı bir kadın olup 2. bebeğe tedavi için de bir başlangıç olacak..
tşk ederim canımŞahane şahane şahane su da spor da menü de
Puanın:10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?