Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü verem

Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
7 zeytin salatalık

Ara 14.30
Yarim muz
Biraz kabak cekirdegi

Ara 17.00
2 top dondurma

Aksam 19.45
6 kofte

Su 2yi geçti

Spor yaptim eklerim inşallah
Whiteblacklife @MiuLego
Menü güzel balım.kormuda 2 top açık dondurmaya okey su sabah kahvaltısıni dolu dolu yap peynir ekle domates ekle yeşillik ekle kuzum köftenin yanında salata isterdim sporum var diyorsun lessei yaptım demiştin

Puanin 7

Haklısın kaptanım sporda özellikle çok gerideyiz Kilom bu sabah 52.1 hafta sonu çeyiz yerleştirmede falan çok çalıştım ama geç saatte yemek ısmarladılar o açlıkla yedim birazcık galiba dün hafifte atlatsam tuttu gibi matematik61

Sucuğu sevmedim bonus ama hafta sonları izin veriyoruz hafta içi yeme emi onun dışında menü gayet güzel spor tamam su az bonus 3 litreyi gör suda
Puanın:9 su.ic

matematik61 yukarıda neslihanın kilo bildirimi var canımcım
Gordum canim.gecmis yaparak geliyorum.
Leslie ve hiit var canim.aksam yemegi biraz gece kaldi salarayla ugrasmak.istemedim yorgundum da

Sucuğu sevmedim bonus ama hafta sonları izin veriyoruz hafta içi yeme emi onun dışında menü gayet güzel spor tamam su az bonus 3 litreyi gör suda
Puanın:9 su.ic

Hafta içi hep haşlıyorum yumurtayı haftasonu herkesle bir yedim bende.
Sucukla birlikte olduğu için peynir yiyemedim zaten.

mium cnm ben evden bugün kaçarak çıktıgım için
unuttum

2 dilim kek 2 dilim ekmek akşam 1 lokma ekmek su az beğenmedim bu menüyü Fatma hadi canım kek.cwkti 1 dilim yetmeliydi sabah ekmek akşam ekmek ara kek cikssss spor da yok bunları eriterek
Puanın:0

İstek üzerine dünkü menüm
Sabah geç kahvaltı yaptım diyetisyen randevüm vardı
Kahvaltı
1 yumurta
2 k.k peynir
2 zeytin
1 ceviz
3 dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates kiraz sapı çayı

Ara 1 hurma 1 kutu süt yanımda termosta mate cayı

Öğlen 15: 30
Bir porsiyon pilav üstü döner
Salata ayran
1 dilim çavdar ekmeği (yanımda götürdüm)
Ara 1 havuç

Akşam
1 kase kabaklı detoks çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
(Et ve pilav hakkımı öğlen kullandım)

Bu diyet çok benim listeye uymuyor ben dışarda olduğum İçin dengelemeye çalıştım diyetisyen kendi listemde olduğu gibi her öğünde tüm besin grublardan almamı istiyor bunu çok sık tekrarlamam gerek.

Muz var muffin var ekmek var spor yok krep var hepsi misss gibi karbon
Puanın:0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…