Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elif oncelikle geçmiş olsun ama keşke bu kadar salmasaydın, listedeki arkadaşlarının hakkına girmemiş olurdun

İğdee bu tarçınlı elmalı detoks suyu akşamları midemi ağrıtıyo artık anlamıyom niye çok mu kaynatıyom bilmiyom acaip ağrı oluyo gaz yapıyo midede
Malim haboş duymasın çok bi detoks anlamında faydası dokunmadı bana bıraktım. Bi de içinde meyve şekeri olduğundan leptini bozduğunu düşünüyorum. Detoks sularımdan çıkardım bu yüzden meyveyi.
Mide ağrına bişey diyemeyecem tarçından mı acaba
Ama gaz sorunu aynen yaşadım ben de. Belki elma pişince değuşük bişeye dönüşüyordur

canım çok geçmiş olsun dışarıdayım anca gördüm 2 salatalık 4 yk haşlaşnmış bulgur 4 yk haşlanmış yeşil mercimek 4yk nohut 1 litre ayrana kariştırıp öğle akşam yedim

biz prolar hep mi aynı düşünüyoruz yahu

Bonus bu sefer başarıcağına bende çok inanamıyorum ♤♡♤♡

Siz böyle yazınca çok duygulanıyorum.
İnandığım kendimden beklediğim bişey bu zaten.
Ama hevesim isteğim öyle bi zamana geldi ki moralimi bozuyo.
Allah beterinden korusum belim çok kötü hiç bacağıma inmiyodu ağrısı bacağım beliö çok kötü şu an.
1 buçukta iğne yaptırdım ilaçta aldım üstüne kızı almaya gidince iyice fena oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…