Canlarımmmmm takımımmmm özlem duyduklarımmmmmmmm kocaman bşr mer haaaa baaaaa...ben geldim inş......
3 4 gündür giremıyrm miumla sürekli iletsm halindeydk ama takımda bulunamadımmm.oglumn kannda enfesksiyon cıktı snra antbıyok tedavsı etkili olmadı iyi beslenmedgi icin..bu arafa bogaz ilthabı olms cnku kuzum..snra cuma 39.9 u gören bi ates..ve cumartesi artan enfeksıyon nedeniyle hastaneye yatıs...dün cıktk cok sükür ama kuzum tam olrk toparlanamdu inş zamnla toparlnacak.bu arada malasef diyetten tamamn koptım..hem psıkolojk olrk hemde beslnme olrk. Cumada olmam gereken reglıyı hala olamadm. Degsmeyen sey takımım..aklımdan hic cıkmayan ve diyete tekrar sarılmama vesile olan 7.takımımmm...
Kilom 73.3 malasef
Cuma 71.2 idi
Bir kısmı gelmeyen regl şişkinlği...
Bugün ayran detoksuna basladm inş cumaya toparlnms olacgmı düşünüyorum.hepinizinde destegiyle elbette..
@pembisler ayran detoksunu sen nasl yapmstn yanlşsa düzelteyim şimdiden inş
1 kilo neyse de 2 kilo
Elif oncelikle geçmiş olsun ama keşke bu kadar salmasaydın, listedeki arkadaşlarının hakkına girmemiş olurdun
geçmiş olsun efserBogazım gittikçe kötüleşiyor sanırım dr gideceğim iyice halsizleştim
Malim haboş duymasın çok bi detoks anlamında faydası dokunmadı bana bıraktım. Bi de içinde meyve şekeri olduğundan leptini bozduğunu düşünüyorum. Detoks sularımdan çıkardım bu yüzden meyveyi.İğdee bu tarçınlı elmalı detoks suyu akşamları midemi ağrıtıyo artık anlamıyom niyeçok mu kaynatıyom bilmiyom acaip ağrı oluyo gaz yapıyo midede
Amin canım cümlemizi inşallahsağol canım hayırlısı herşeyin. son konumda yazıyor
hayırlı olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Benimde sık sık çıkar cnm geçmiş olsun ... eczaneden krem al..Kaç gündür siteye doğru dürüst giremiyorum kızlar kızımın işaret parmağında dolama ucuğu çıkmış
canım çok geçmiş olsun dışarıdayım anca gördüm 2 salatalık 4 yk haşlaşnmış bulgur 4 yk haşlanmış yeşil mercimek 4yk nohut 1 litre ayrana kariştırıp öğle akşam yedimCanlarımmmmm takımımmmm özlem duyduklarımmmmmmmm kocaman bşr mer haaaa baaaaa...ben geldim inş......
3 4 gündür giremıyrm miumla sürekli iletsm halindeydk ama takımda bulunamadımmm.oglumn kannda enfesksiyon cıktı snra antbıyok tedavsı etkili olmadı iyi beslenmedgi icin..bu arafa bogaz ilthabı olms cnku kuzum..snra cuma 39.9 u gören bi ates..ve cumartesi artan enfeksıyon nedeniyle hastaneye yatıs...dün cıktk cok sükür ama kuzum tam olrk toparlanamdu inş zamnla toparlnacak.bu arada malasef diyetten tamamn koptım..hem psıkolojk olrk hemde beslnme olrk. Cumada olmam gereken reglıyı hala olamadm. Degsmeyen sey takımım..aklımdan hic cıkmayan ve diyete tekrar sarılmama vesile olan 7.takımımmm...
Kilom 73.3 malasef
Cuma 71.2 idi
Bir kısmı gelmeyen regl şişkinlği...
Bugün ayran detoksuna basladm inş cumaya toparlnms olacgmı düşünüyorum.hepinizinde destegiyle elbette..
@pembisler ayran detoksunu sen nasl yapmstn yanlşsa düzelteyim şimdiden inş
Saol canım parmağı baya kötü her yerinde minik minik kabarıklıklar var cildiyeye götürdüm ama geçmesi zaman alırmış 15/ 20 günde geçer dedi doktorBenimde sık sık çıkar cnm geçmiş olsun ... eczaneden krem al..
Kaç gündür siteye doğru dürüst giremiyorum kızlar kızımın işaret parmağında dolama ucuğu çıkmış
Saol canimoyy kıyamam yaa
çok geçmiş olsun
Malim haboş duymasın çok bi detoks anlamında faydası dokunmadı bana bıraktım. Bi de içinde meyve şekeri olduğundan leptini bozduğunu düşünüyorum. Detoks sularımdan çıkardım bu yüzden meyveyi.
Mide ağrına bişey diyemeyecem tarçından mı acaba
Ama gaz sorunu aynen yaşadım ben de. Belki elma pişince değuşük bişeye dönüşüyordur
Bonus bu sefer başarıcağına bende çok inanamıyorum ♤♡♤♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?