- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Herkes kendinin seyini ellesinAra öğün candır kimse ellemesin
Herkes kendinin seyini ellesin
Sagolasn kuzmGeçmiş olsun canim
Ara öğün candır kimse ellemesin
Herkesin bi popisi varo şu sekkil yer bu bu sekkil yer
Hani marjinal bizdikHerkes kendinin seyini ellesin
KuZum bu hafta sonu diyet yapmadım, spor da yapmadım, bugün regliyim, hafta sonu da sanırım 6 ayda yemediğim kadar toplamda karbonhidrat yedim..
@tevafuk55
@Sherrysherrylady
sporlarınız nerede kızlar neden SIFIR puan oralar???
Floweroflife Whiteblacklife kızlar sporlarınız çok az hiç yakışıyor mu?
Beni de acıktırıyo aralarBen ara öğün yemezsem gözüm dönüyor yaw.. kahvenin yanına bi incir bi hurma.. akşam yemeğine kadar tutuyo beni..
+1birisi bonusun , çok iyi gittigini onun adına çok sevindigimi
ilk kez bukadar hırslı ve azimli gördügümü
ve bu kez başaracagını
ona söyleyebilir mi
İğdee bu tarçınlı elmalı detoks suyu akşamları midemi ağrıtıyo artık anlamıyom niyehepfit ben de pkoluyum biliyorsun. Yazın diyete başladığımda ara öğünlü yapıyordum sürekli açlık krizim vardı. Ne zaman if e geçtim rahatladım
He kademeli bıraktım. Önce 2 ana 1 ara öğün yaptım sonra onu da bıraktım. Başlarda fenelaşıyordum ama tarçına sarıldım resmen. Çay-kahve-su-meyve herşeyime tarçın ekledim. Zamanla o el titremeler ter basması fenalaşmalar bitti.
Çok geçmiş olsun canimCanlarımmmmm takımımmmm özlem duyduklarımmmmmmmm kocaman bşr mer haaaa baaaaa...ben geldim inş......
3 4 gündür giremıyrm miumla sürekli iletsm halindeydk ama takımda bulunamadımmm.oglumn kannda enfesksiyon cıktı snra antbıyok tedavsı etkili olmadı iyi beslenmedgi icin..bu arafa bogaz ilthabı olms cnku kuzum..snra cuma 39.9 u gören bi ates..ve cumartesi artan enfeksıyon nedeniyle hastaneye yatıs...dün cıktk cok sükür ama kuzum tam olrk toparlanamdu inş zamnla toparlnacak.bu arada malasef diyetten tamamn koptım..hem psıkolojk olrk hemde beslnme olrk. Cumada olmam gereken reglıyı hala olamadm. Degsmeyen sey takımım..aklımdan hic cıkmayan ve diyete tekrar sarılmama vesile olan 7.takımımmm...
Kilom 73.3 malasef
Cuma 71.2 idi
Bir kısmı gelmeyen regl şişkinlği...
Bugün ayran detoksuna basladm inş cumaya toparlnms olacgmı düşünüyorum.hepinizinde destegiyle elbette..
@pembisler ayran detoksunu sen nasl yapmstn yanlşsa düzelteyim şimdiden inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?