Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İğdee bu tarçınlı elmalı detoks suyu akşamları midemi ağrıtıyo artık anlamıyom niye çok mu kaynatıyom bilmiyom acaip ağrı oluyo gaz yapıyo midede

Canlarımmmmm takımımmmm özlem duyduklarımmmmmmmm kocaman bşr mer haaaa baaaaa...ben geldim inş......
3 4 gündür giremıyrm miumla sürekli iletsm halindeydk ama takımda bulunamadımmm.oglumn kannda enfesksiyon cıktı snra antbıyok tedavsı etkili olmadı iyi beslenmedgi icin..bu arafa bogaz ilthabı olms cnku kuzum..snra cuma 39.9 u gören bi ates..ve cumartesi artan enfeksıyon nedeniyle hastaneye yatıs...dün cıktk cok sükür ama kuzum tam olrk toparlanamdu inş zamnla toparlnacak.bu arada malasef diyetten tamamn koptım..hem psıkolojk olrk hemde beslnme olrk. Cumada olmam gereken reglıyı hala olamadm. Degsmeyen sey takımım..aklımdan hic cıkmayan ve diyete tekrar sarılmama vesile olan 7.takımımmm...
Kilom 73.3 malasef
Cuma 71.2 idi
Bir kısmı gelmeyen regl şişkinlği...
Bugün ayran detoksuna basladm inş cumaya toparlnms olacgmı düşünüyorum.hepinizinde destegiyle elbette..
@pembisler ayran detoksunu sen nasl yapmstn yanlşsa düzelteyim şimdiden inş

Çok geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…