Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hafta sonu yapamadım bu sefer. Hafta içi yapıcam inşaallah
Evet telafi ettt
Kuzm kac gundut hastaydim yeni yeni topluyorum dAha bide annem burda ya gunler bos gecmedi hic ama toplamaya caliscam inşaAllah
Tamam iyileştin mi artık? Telafi et

akşam bildiriciğim
bildirim yapmadığımız spor yapmadığımız anlamına gelmiyor cici kız
Sus üstada cevap verilmez

beyin devrelerim yanıyor
ben 6 ögünl e filan veremiyorum zatende
ara ögn yaramıyor bana
amaaa inan çok kafam karışık
Kuzum tabiki kişiye göre değişiyor, ben pko hastasiyim insulin direncin war, uzun acliklar insülini kötü etkiliyor o yüzden ara öğünlü devam ediyorum

Nare83 ben de ara ogunle verdim hep.Leptin ne demek burada ogrendim.cok da dikkat ettigim söylenemez acikcasi..okulda imkansiz ara ogunsuz durmam simdiden ramazani dusunuyorum. Evde de yiyorum cunku seviyorum.mesela meyveyi hayatimdan hic cikarmadim yemekle yiyemiceme gore arada yicem..
Ama ara öğün herkese yaramiyo bu da bi gercek

ben 15 kilo veridm 98 den düştüm berna ara ögünle ama bir daha veremedim
6 ögün ile gitmedi kilom ve çok acıktım günde 1 ara en fazla

Aynen iki ara öğünüm meyve, bırakamam

Esra_4378 görmemezlikten gelme.. ben 65.8 değilim. dümdük 65
Kız sen ne diyiyirsen ben seni anlamiyiuim canim benim 65.8 senin hedefinmis miu geçen hafta için sana onu vermiş ben hedefi geçip geçmedin yaklaşımı onu yorumluyorum o senin kilon degil

bende pko yum cnm ama sık ara yapınca daha çabuk acıkıtıgımı fark ettim
hepfit ben de pkoluyum biliyorsun. Yazın diyete başladığımda ara öğünlü yapıyordum sürekli açlık krizim vardı. Ne zaman if e geçtim rahatladım
He kademeli bıraktım. Önce 2 ana 1 ara öğün yaptım sonra onu da bıraktım. Başlarda fenelaşıyordum ama tarçına sarıldım resmen. Çay-kahve-su-meyve herşeyime tarçın ekledim. Zamanla o el titremeler ter basması fenalaşmalar bitti.

Yok kuzu ya ben ara öğünümu bırakmayı düşünmüyorum, çok geriliyorum. Bi sütlü neskafe ya da 1 meyve beni sakinleştiriyor

evet bende aynı
ne kadar yeidm okadar acıktım igde

kabuk kabuk tarçınlar bitirdim ama yok ikindideki vakti gelince titremeden yapamıyorum
3 ana 1 ara öğünüm var
yapabilsem ıf çok istiyorum ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…