Evet telafi etttHafta sonu yapamadım bu sefer. Hafta içi yapıcam inşaallah
Tamam iyileştin mi artık? Telafi etKuzm kac gundut hastaydim yeni yeni topluyorum dAha bide annem burda ya gunler bos gecmedi hic ama toplamaya caliscam inşaAllah
@MiuLego birşey demiyorum bunları yazmak benim aklıma niye gelmedi yavvvEki Görüntüle 2141739 Eki Görüntüle 2141739 Eki Görüntüle 2141739 Eki Görüntüle 2141739 Eki Görüntüle 2141739 Eki Görüntüle 2141739
akşam bildiriciğim
bildirim yapmadığımız spor yapmadığımız anlamına gelmiyor cici kız
Heee bugün +300 ama eksi 100 deyim halaEki Görüntüle 2141745 kız tmm iste mezuniyet kilona az kaldı demisim ya 64 'le mezun olmadinmi 0.1 kalmış Eki Görüntüle 2141746
Kız cuma -400 degilmiydin
Kuzum tabiki kişiye göre değişiyor, ben pko hastasiyim insulin direncin war, uzun acliklar insülini kötü etkiliyor o yüzden ara öğünlü devam ediyorumbeyin devrelerim yanıyor
ben 6 ögünl e filan veremiyorum zatende
ara ögn yaramıyor bana
amaaa inan çok kafam karışık
Kuzum tabiki kişiye göre değişiyor, ben pko hastasiyim insulin direncin war, uzun acliklar insülini kötü etkiliyor o yüzden ara öğünlü devam ediyorum
Kuzu acıkma meta çalışma göstergesi dediler bana. Sık beslenince vücut kendini strese sokmadan kilo veriyormuş, kitlemiyormus. Bana bu yarıyor bilemedimbende pko yum cnm ama sık ara yapınca daha çabuk acıkıtıgımı fark ettim
Nare83 ben de ara ogunle verdim hep.Leptin ne demek burada ogrendim.cok da dikkat ettigim söylenemez acikcasi..okulda imkansiz ara ogunsuz durmam simdiden ramazani dusunuyorum. Evde de yiyorum cunku seviyorum.mesela meyveyi hayatimdan hic cikarmadim yemekle yiyemiceme gore arada yicem..
Ama ara öğün herkese yaramiyo bu da bi gercek
Aynen iki ara öğünüm meyve, bırakamamNare83 ben de ara ogunle verdim hep.Leptin ne demek burada ogrendim.cok da dikkat ettigim söylenemez acikcasi..okulda imkansiz ara ogunsuz durmam simdiden ramazani dusunuyorum. Evde de yiyorum cunku seviyorum.mesela meyveyi hayatimdan hic cikarmadim yemekle yiyemiceme gore arada yicem..
Ama ara öğün herkese yaramiyo bu da bi gercek
Kuzu acıkma meta çalışma göstergesi dediler bana. Sık beslenince vücut kendini strese sokmadan kilo veriyormuş, kitlemiyormus. Bana bu yarıyor bilemedim
Kız sen ne diyiyirsen ben seni anlamiyiuim canim benim 65.8 senin hedefinmis miu geçen hafta için sana onu vermiş ben hedefi geçip geçmedin yaklaşımı onu yorumluyorum o senin kilon degil
Bizim ilcedede var bi sağlık ocağında herkes kendi sağlık ocağında tahlilini yaptırıp oraya gidiyorNetten araştır yakınında obezite ile mücadele merkezi vardır illa..
bende pko yum cnm ama sık ara yapınca daha çabuk acıkıtıgımı fark ettim
Geçmiş olsun canimKuzm kac gundut hastaydim yeni yeni topluyorum dAha bide annem burda ya gunler bos gecmedi hic ama toplamaya caliscam inşaAllah
Yok kuzu ya ben ara öğünümu bırakmayı düşünmüyorum, çok geriliyorum. Bi sütlü neskafe ya da 1 meyve beni sakinleştiriyorhepfit ben de pkoluyum biliyorsun. Yazın diyete başladığımda ara öğünlü yapıyordum sürekli açlık krizim vardı. Ne zaman if e geçtim rahatladım
He kademeli bıraktım. Önce 2 ana 1 ara öğün yaptım sonra onu da bıraktım. Başlarda fenelaşıyordum ama tarçına sarıldım resmen. Çay-kahve-su-meyve herşeyime tarçın ekledim. Zamanla o el titremeler ter basması fenalaşmalar bitti.
hepfit ben de pkoluyum biliyorsun. Yazın diyete başladığımda ara öğünlü yapıyordum sürekli açlık krizim vardı. Ne zaman if e geçtim rahatladım
He kademeli bıraktım. Önce 2 ana 1 ara öğün yaptım sonra onu da bıraktım. Başlarda fenelaşıyordum ama tarçına sarıldım resmen. Çay-kahve-su-meyve herşeyime tarçın ekledim. Zamanla o el titremeler ter basması fenalaşmalar bitti.
hepfit ben de pkoluyum biliyorsun. Yazın diyete başladığımda ara öğünlü yapıyordum sürekli açlık krizim vardı. Ne zaman if e geçtim rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?