Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pişmiş yoğurdunu yesinler

Pismis yogurt nasil oluyor?

Igneye gidiyorum menumu vereyim

Sabah kalkinca
Sade nescafe
2 kare bitter flava(bugun 3kere wc deydim )

Kahvalti saat 12.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
1 koz kapya biber
2 dilim hellim
Salatalik
1 bardak sekersiz cay

Ara 15.30
1 avuc kadar kuru meyve kuruyemis karisimi

Ara 16.30
2 top dondurma

Aksam 19.00
Hellim peynirli salata

Yatmadan yesil cay icerim

Su 2,5 gecti

Spor var belki eklerim

@MiuLego Whiteblacklife

Güzel menü balım sporu kesin yap emi
Puanın :10

Pempisler okey verdiyse kaptan spora benden sorun çıkmaz ama sporsuz menü listedeyken ne olursa olsun sağlık sorunu hariç geçer not almaz
Puanın:5 canım menü güzel su bol demişsin ama sporsuz ciksss

Menü güzel mali lavasi sevmedim gayet doyurucuymus ve gerek yokmuş boşuna karbon alınmış
Spora devam demişsin okey
Şu okey
Puanın:9 lavas gereksiz

Şu az balım ekmek akşama çok olmuş öğle zaten çorba var karbonlu su az sabah neden yeşillik yok canım sevmedim bu menüyü evet çok kötü değil keşke ekmek Sabah olsaydı öğle ki çorba olmasaydı
Puanın:5

Pempisler okey verdiyse kaptan spora benden sorun çıkmaz ama sporsuz menü listedeyken ne olursa olsun sağlık sorunu hariç geçer not almaz
Puanın:5 canım menü güzel su bol demişsin ama sporsuz ciksss
Biliyorum içim rahat değil canımda akşama kadar kızı emzirme harici oturmadı dip köşe temizlik bi kızlara koş bir temizlik yap oldum yorgunluktan daha hazırlık yapacam yarında yapamam gunduzde akşamda kalabalık misafir var

Selaaammm güzellikler naslsnz bugünevdeydim tüm gün pşanda olmayan misafrlere hemn hazrlk onları agrlama derkeeen ugraayamadm pek ama detoksa devam sizler naslalnz kızceler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…