Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım sana tepki gösterenler senş anlamıyor değil ama.. orda yanlış bar.. seni anlıyorlar çok zor durum hepsi de geçmiş olaun demiştir. Ama kendinin de dediğin gibi sen irade göstermedin ekstra.. yoksa zaten artı gelse ödem va 1 kilo maksimum gelir ama sendeki artı yediğim için oldu. Burada da hata var mı? Evet var..

Menümü verim

Sahur
2 yumrta
1 dilim tb
Domates
Salatalik
Yesil Zeytin
Lorpeynir
Çay

Iftar
1 tabak güveç
1 kase mercimek corb
Cacık

Iftardan sonra yarim elma cok canm istedi

Spor
3 mil leslie yapılacak inşaAllah

Su bol.icerm inşaAllah

Whiteblacklife @MiuLego

Bonus can menünü gördüm canım.. iftarda sorun yok ikinci olarak yediğin öğün yanlış.. haa acıktın mı?? Bende dün çok acıktım ifrardan sonra .. kendime türk kahvesi hurma ve cevize vurdum.. ona rağmen karnım öle şişti öle ağırdı ki.. oruç bikaç gün bende ödem be şişlik yapıyor.. yarında tutucam inş ama sorub etmiyorum şimdilik.. neticede oruç bitince düzene girecek inş..

Oruçlu değildim. Ben iftardan önce yedim zaten yemeğimi.
Bu sene hiç tutmadım oruç 15 gün sonra tutunca nolucak hiç bilmiyorum.

Oruçlu değildim. Ben iftardan önce yedim zaten yemeğimi.
Bu sene hiç tutmadım oruç 15 gün sonra tutunca nolucak hiç bilmiyorum.
Ayy benim kafa gitti.. iftar ve sonraki öğün olarak gördüm.. o zmn 19dan sonra hiç bişi yeme lütfen.. çay kahve sadece.. çok acıkırdan arada hurma ceviz fln.. bu öok önemli bonus.. gerçekten çok faydalı bi yöntem

Epeydir yemekten sonra bişey yemiyorum.
Rahatta oluyorum. Böyle devam edicem inş ramazanda belki iftar sahur arası meyve yerim.
Moralimi iyice bozmamaya çalışıyorum.

Allah hepimize ayrı ayrı maddi manevi ferahlık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…