Canım sana tepki gösterenler senş anlamıyor değil ama.. orda yanlış bar.. seni anlıyorlar çok zor durum hepsi de geçmiş olaun demiştir. Ama kendinin de dediğin gibi sen irade göstermedin ekstra.. yoksa zaten artı gelse ödem va 1 kilo maksimum gelir ama sendeki artı yediğim için oldu. Burada da hata var mı? Evet var..Miummm takımın kaptanı oldgnu ve anlayıslı tavrını bir kez daha sergiledin bunun icin tesekkürler...evet gerckten hastanedede sadık kalablrdm zor da olsa ama bu durum benim ilkönce psıkolojk olarak kendmi burakmamdan kaynaklndı ve evet işte burda yablıs yaptım.hatamn farkndayum ve bugün ayran detoksuma baslms bulunuyrm.bunun dısnda oglumn hasta oldgnu detayına bile girerek anlatsıma ragmen nasıl böle bişey yapar.. inanamıyrm..takım hakkı ..gibi cümleler sarf eden arkadaslarmasözüm olmaz.Rabbim her evlada sifalar versin inş.mium anlatslı ve sahiplenen tavrından öperim @MiuLego
Sagol kuzum allah razi olsun
Hosgeldün kıprıslıHellööö ben yeni geldim daha
Bonus can menünü gördüm canım.. iftarda sorun yok ikinci olarak yediğin öğün yanlış.. haa acıktın mı?? Bende dün çok acıktım ifrardan sonra .. kendime türk kahvesi hurma ve cevize vurdum.. ona rağmen karnım öle şişti öle ağırdı ki.. oruç bikaç gün bende ödem be şişlik yapıyor.. yarında tutucam inş ama sorub etmiyorum şimdilik.. neticede oruç bitince düzene girecek inş..
Sagol canim benimGecmis olsun canım
Hoşbuldum canımm. NapıyırsınızHosgeldün kıprıslı
Ayy benim kafa gitti.. iftar ve sonraki öğün olarak gördüm.. o zmn 19dan sonra hiç bişi yeme lütfen.. çay kahve sadece.. çok acıkırdan arada hurma ceviz fln.. bu öok önemli bonus.. gerçekten çok faydalı bi yöntemOruçlu değildim. Ben iftardan önce yedim zaten yemeğimi.
Bu sene hiç tutmadım oruç 15 gün sonra tutunca nolucak hiç bilmiyorum.
Aaa sen bilmiyo musun?? Benim evde katyam varSerilcek bir makina camasir
Koca bir sepet dolusu ütu beni bekler gencler
Yahu ev her daim toplanır mi ya nasıl yapiyonuz yetisemiyorum ki
Toplanacak bir ev beni bekler
Sorunu tam olarak demin aytigim mesajda cevapladim anacimHoşbuldum canımm. Napıyırsınız
O katyayı bana da yolla anacimAaa sen bilmiyo musun?? Benim evde katyam var
Ayy benim kafa gitti.. iftar ve sonraki öğün olarak gördüm.. o zmn 19dan sonra hiç bişi yeme lütfen.. çay kahve sadece.. çok acıkırdan arada hurma ceviz fln.. bu öok önemli bonus.. gerçekten çok faydalı bi yöntem
Yorgunum kız tabanlarım zonkluyo tüm gün ayaktayım diye. Biraz dinlenim spora geçicem inşallahSorunu tam olarak demin aytigim mesajda cevapladim anacim
Sen naptın bugun isler gucler nasildi yorgun degilsin sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?