- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ayy bugün evimin halini görsen.. bütün işi gücü bıraktım ödev yapıyorum.. arada da çocuklara ile ilgileniyorum.. zati halim de yok.. daha dün akşam çocukları yatırıp topladım evi sabah aynıO katyayı bana da yolla anacim
Bdv lik olacak bu konu ama hakikaten çok yoruldum ertelenen isi sevmem ama yetismiyo anacim
Bende ozel ders ogrencime not hazirlamam lazim ama firsat bulamadim hala cocukta sabah hastaydıAyy bugün evimin halini görsen.. bütün işi gücü bıraktım ödev yapıyorum.. arada da çocuklara ile ilgileniyorum.. zati halim de yok.. daha dün akşam çocukları yatırıp topladım evi sabah aynı
Yaa kiyamam allah guc kuvvet versin malimYorgunum kız tabanlarım zonkluyo tüm gün ayaktayım diye. Biraz dinlenim spora geçicem inşallah
Allah herkese versin kuzum hepimiz yorgun bitkinizYaa kiyamam allah guc kuvvet versin malim
Bayılıyorum bu emojiyee :))Yıldızlar da kayaar durmaz yerindeee
Bende cok seviyorum kknin emojilerini keske whatsapptada olsaBayılıyorum bu emojiyee :))
Menü şettireyim
Sabah 6.50
2 haşlanmış yumurta
Bi salatalık
Bi kaşık pişmiş yoğurt
2 hurma
.öğlen 12.00
Bi elma
15.00
Avuç içi kadar lavaş
İki şiş et
3 köfte
İki kaşık cacık
Çatalın ucuyla humus
2 dilim salatalık domates
17.30
2 hurma
Günü kapattım
Su 3ü bulur
20 dk tempolu yürüyüş
Daha oryantal de yapcam bitirince yazarım
@Whiteblacklifearden32
Aslında bana bayılıyürsün biliyorumBayılıyorum bu emojiyee :))
Pişmiş yoğurt muMenü şettireyim
Sabah 6.50
2 haşlanmış yumurta
Bi salatalık
Bi kaşık pişmiş yoğurt
2 hurma
.öğlen 12.00
Bi elma
15.00
Avuç içi kadar lavaş
İki şiş et
3 köfte
İki kaşık cacık
Çatalın ucuyla humus
2 dilim salatalık domates
17.30
2 hurma
Günü kapattım
Su 3ü bulur
20 dk tempolu yürüyüş
Daha oryantal de yapcam bitirince yazarım
@Whiteblacklifearden32
Gecen ben de aynisini dedimBende cok seviyorum kknin emojilerini keske whatsapptada olsa
Tuzlu yoğurt dersem tuzlu diye hücum ederler diye dedimPişmiş yoğurt mutuzlu yoğurt olmasın o ??
Bazen whatsappta emoji yollarken buranin emojileri aklima geliyo dur sunu yollaym diyorum sonra wpta emojilere tiklayinca wptayim ya burda yoktu onlar diyorumGecen ben de aynisini dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?