Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kocasız bebekmio nasıl oluyo :44::44:amanın evlatlık al sen bebem bırak kocayı kaka onlar şimdi varya servet içindesin bir evlen görüürm seni dersinki bir paşa vardı dogru demiş dersin keşke kocayla evlensen nerde sülalesiylede evleniyosun malesef

kız sen nireleri yürüyon 7 saat yaw

canım yyürüşümü soruyosun ablamla çarşı pazar yürüdük haftalık yürüyüşümde 7 saat bu hafta evde kalmadım lalesef anca hastane işi çıktı sıpayı hastaneye götür ablamla gez toz vs anlıcagım ayaklarıma kara sular indi ama deydi

6 haziran çarşamba sayımı
28 mayıs haftası

pazartesi...xeyrocan..16
salı...gerbera...4
çarşamba...ipekyol...26
perşembe...ecemavi...
cuma...senarist...5

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira...16
salı...shopaholic...1
çarşamba...saliss..14
perşembe...paşam...12
cuma...xeyrocan
Angieea:24

aboow ne diyon gız sen rüyada kocasız bebek olur bebişim o kısımları atlanıyor rüyada direk ileri hamilelik saffasında buluyorum kendimi 4-8 aylık arası her rüyamda:90::90::90:

yaa tatlımm goncaa hanımdaaa bıktıı bendennn senelerdir gidiyorumm en son gittiğimde bende ne yapacağımı şaşaırdım demiştii ilaçç veriıoo doğum kontrol hapıı adettt oluomm kiloo alıomm vermeseee adett olmuoommm offfffff nolcamm bennn bilmiommmm

kıyamam bebem sana strese girme benimde heryerim şişiyo bebem relaks relaks sen bir mezun ol bak ozaman gör salisiben inanıyorum sende inan olurmuresimleri bekliyorum bbem

Yaa valla canımdann bezdimm paşamm benn yaaa bugün çok üzüüldümmm çokkk sinirlendiim kendimeee enn güzell günümmm zehir oldu aktıı içimeee o ayakkabılarr ayağımaa resmenn olmadııı Allahım benii kilolarımlaa mıı sınıyorr uyku bileee tutmadıı sinirimdennn arkadaşımladaaa tartıştımmm offf çok sinirliyimmmm benn adett olamadımm ondan mı bilmiyorummm amaa herşey ters gidiyorrr

aboow ne diyon gız sen rüyada kocasız bebek olur bebişim o kısımları atlanıyor rüyada direk ileri hamilelik saffasında buluyorum kendimi 4-8 aylık arası her rüyamda:90::90::90:
allah seni

canım yapma böyle umudunu yitirme senin yapıcagın tek şey azim etmek sen beni adat evresinde görsen şaşar kalırsın geçen anneme gittik eşimle gelin dediki abla heryerin şişmiş poponda demezmibir dahaki gidişimdede indi şiş dediki abla adettenmiş sanki biz bilmiyozsen bu hafta ya ban takıl yada salisi inan mezun ol bak ne güzel gidicek o kilolar gitmeseydi benim gizmezdi vallahi eşime dedimki 90 göürürmüyüm ana baktım gördüm sonra dedim 80 göüürmüyüm ana bir sabah uyandım 80 lerdeyim şimdide 70 göürürmüyüm diyorun sonra 60 durarım artık sen mezun ol başla diyete bir hafta ban takıl bak bakalım veriyonmu vermiyonmu garantisi benden bu hafta ne yaptıysam önümüzdeki haftada yapıcam işşallah üzülme benim çıkmam laızm sabah erken kalkıcam eşim kanepede uyuyya kaldı boynu agrımasın herüfümünaeo

bu arada demeyi unuttum salisim sen boşuna symışın ben saydım mesajları
bu arada takımda açıklı varmı canlar benim bebem var birtane kankim oda girmek istiyo takıma alırmısınız size soruyorum adı REBELİONS kızlar habe veririsen kaptanım çagırıcam kankimi beni gördü çok beyendi kendisirica etti bende giriyim motive oluurm diye olsunmu ne dersin başkanım:131::131::131:

hay allah canım ya ikimizin de işinin olduğu zamana denk gelmiş bu hafta.benim de misaifirm gelecek,birisi paylaşıma eklesin dedim kızlara.hatta kardeşlerimizden yardım isteyin yapamazsanız dedim.şansa bak

takımın yüz karası olarak beni geçemezsin diye düşünüyorum salişim..şu maydanoz-limon kürünü bir dene hayatım,inan çok faydasını göreceksin

cnm sen bir git bak yeniden kilo almaya başladın ilaçlarını kullan bi adet gör haftaya değil ondan sonraki hafta diyetisyenede gitcez sonra el ele verip bu zorlu süreci beraber atlatcaz aramızda 10 kilo fark vark sıkma kendini senin tartının markası ne doktorla aynımı çıkarıyorberaber öğrencez zayıflamayı sağlıklı beslenmeyi

***6.TAKIM 260. ETAP***

fatos0808 (115 / 114,7 / 0,3 / 0,26 %)
eymen_b (88 /87,5 /0,5/ 0,56%)
Buseryem ( 67,7 /66,6 / 1,1/ 1,62%)
ankaran (56 / 56 / 0 / 0 %)
aydogdugul (138 / 137,8 / 0,2 / 0,15 %)

6. Takım Ortalaması: % 0,51

Takım kaptanımızın işi olduğu için listeyi ben hazırladım. Kontrol ederseniz sevinirim

Son düzenleme:
***6.TAKIM 260. ETAP***

fatos0808 (115 / 114,7 / 0,3 / 0,26 %)
eymen_b (88 /87,5 /0,5/ 0,56%)
Buseryem ( 67,7 /66,6 / 1,1/ 1,62%)
ankaran (56 / 56 / 0 / 0 %)
aydogdugul (138 / 137,8 / 0,2 / 0,15 %)

6. Takım Ortalaması: % 0,52

***7. TAKIM 260. ETAP***

SAPHIRA (85.4/
Shopaholic (78.1/
Saliss (100/101/1/-1/)
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (90.8(86,7) yeni alınan tartının tartı farkı
senarist (112,9/
Ecemavi (72.9/
xeyrocan (79.8/
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)
İpekyol51(75/77/-2/-%0.6) 255.Etapta ayrılmıştı 5 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %

eczanede 85.8 çıkıyor nasıl hesaplama yapılacak bilemedim hangisine göre

Son düzenleme:

hatırladığım kadarıyla geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo=çıkan kilo
çıkan kilo*1oo=sonuç
sonuç/geçen haftaki kilo=%
eğer bu doğruysa
72.9-72.5=0.4
0.4*100=40
40/72.9=0.54

günaydım canlarım benim cumanız mubarek olsun bebeler bende 85 geliyorum ama beceremedim yüzdelisini yawneden bu kadar beceriksizim acaba gerberacım canım malum yerde slam vermişsin yeni gördüm bebemmalum yere fazla girmiyorum çünkü zamanımı burda geçiriyorum

hemen sabah ki menümü yazayım
sabah
1/2 fırınlanmış patates ,domates ,salataık,peynir,1 adet zeytin,yarım çavdar ekmeği,şekersiz çay,kahvaltıdan öncede su içtim

sana vede herkese hayırlı cumalar benim hesap kağıdımyanımda olsaydı senin hesabıda yapardım ama maalesef bende doğrumu yaptım acaba diye merak ediyorum

sana vede herkese hayırlı cumalar benim hesap kağıdımyanımda olsaydı senin hesabıda yapardım ama maalesef bende doğrumu yaptım acaba diye merak ediyorum

sagol bebem işşallah biri el atar vallahi okadar ugraştım olmadı böle şeylere kafam basmıyo malesef

85 dedim ama kimse kutlamadı okadarda aç kaldım sizleri birinci yapmak için ben didiyom
Ay aşkolsun akşam hemen çıkmam gerekti yoksa kutlamazmıyım bak sana kocaman maşallah diyeyim de nazar değmesin
canım -0.53 hesapladım ben
Tamam canım hesapladım bende yanlış olmuş teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…