Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4 haziran haftası:2::2:

pazartesi...xeyrocan yapıldı Senarist
salı...gerbera7
çarşamba...ipekyol yapıldı16
perşembe...ecemavi
cuma...senarist yapldı5

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira yapıldı13
salı...shopaholic yapıldı 1
çarşamba...saliss5
perşembe...paşam17
cuma...xeyrocan14

28 mayıs haftası

pazartesi...xeyrocan yapıldı Senarist
salı...gerbera yapıldı Paşam
çarşamba...ipekyol yapıldı
perşembe...ecemavi yapıldı Paşam
cuma...senarist yapldı

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira yapıldı
salı...shopaholic yapıldı Angiera
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan

5 haziran haftası

pazartesi...xeyrocan yapıldı 8
salı...gerbera16
çarşamba...ipekyol yapıldı10
perşembe...ecemavi
cuma...senarist yapldı4

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira yapıldı14
salı...shopaholic yapıldı Angiera
çarşamba...saliss10
perşembe...paşam10
cuma...xeyrocan[/QUOTE]
angire6

Paşam bi ses ver ya hu sayı sayıp duruyor musun sen bütün mesajları bak burda sana seslenenler var

29 mayıs 20012:2::2:
eline sağlık canım
30 mayıs 2012:2::2:

canım izinli oluncada öbür hafta 2 ye bölüneceği için çok farketmiyor..
izne ayrılacağın zaman geri dönmek üzere ayırırız seni o zaman canım.paylaşım ve kilo bildirimi yapamayacak durumda olanlarımız öyle yapıyoruz

bu arada yarınki misafirlerim için bisküvili pasta yaptım,şekersiz light pudingle yaptım.bir de petibörle light olaydı süperdi
salata olarak köz patlıcan salatası yapıyorum.benim diyete de uysun bişler di mi ama közlenmiş patlıcan biber domates,limon,z.yağ,maydanoz
başka ne yapsam karar veremedim..mümkün olduğunca fazla hamurişi yapmak istemiyorum

Kızlar spor mesajlarını göndermeyenlere son duyuru YArın akşam spor yarışmamızın birincilerini açıklayacağım sporunu yapıpta bana mesaj atmayanlar yarın öğlene kadar bildirsinler

Hala ablamlardayız akşam yemekten sonra annemlere geçeceğiz.Akşam öğünümde annemin yaptığı yemek olacak en dayanamadığım şeylerden.Kfleksten bu akşamlığına ayrılıyorum
Sporumu bugün aksatmak istemedim neyseki hallettim 3 mil leslie ve 10 dk ablamın spor aletiyle çalıştım

Kızlar spor mesajlarını göndermeyenlere son duyuru YArın akşam spor yarışmamızın birincilerini açıklayacağım sporunu yapıpta bana mesaj atmayanlar yarın öğlene kadar bildirsinler

7 saat kadar yürüdüm kanımca diyeyim dedim yürüdükleirminde meyvesini aldım kilo verdim eksilerdeyim yaşasın söylüyümmü şimdi kaç kilo oldugumu

Aferin sana kız ama petibörün lightı nasıl olur bilemem

paşam bunlar o günlerin mesaj sayımlarımı
evet canım o günlerim sayımları
Kız sen netttiiiinnnnnn haftasonu mesajlarını saymışsın tatlımmm 30 mayıs cumartesi 1 haziran pazar

kız kendimi kaybettim önüme kocaman bir defter aldım elimde kalem karşımda pc bir taraftam paşa benle oynuyo amanın gözlerim fena oldu iyiki bu işte çalışmıyorum yoksa gözlüklü hatun olurdum

7 saat kadar yürüdüm kanımca diyeyim dedim yürüdükleirminde meyvesini aldım kilo verdim eksilerdeyim yaşasın söylüyümmü şimdi kaç kilo oldugumu

Kuzu bundan sonra yaptığın spor dk larını bana özelden msj at olar mı..
Bu arada hadi artık gün geldi çattı söylemedin gitti şu giden yağ bidonlarının sayısını

şimdi gelelim yedikelrime sabah badem domates peynir bir bardak su ve diyet çay

öylende tom balıgı ve yeşil salata

akşamda kayısı kiraz ve badem içi yedim aktardan aldım adam badem içi kilo verdirir ve metebolizmayı hızlandırır dedi
gelelim kilo meselesine söylüyümmü kaç kilo verdigimi yoksa yarınmı diyeyim:131::131::131::131::131:

***7. TAKIM 260. ETAP***

SAPHIRA (85.4/
Shopaholic (78.1/
Saliss (100/
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (86,7/
senarist (112,9/
Ecemavi (72.9/
xeyrocan (79.8/
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)
İpekyol51(75/77/-2/-%0.6) 255.Etapta ayrılmıştı 5 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %

Sapişim bi kontrol etsen tatlım doğrumu hesapladım

canım -0.53 hesapladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…