eline sağlık canım29 mayıs 20012:2::2:
30 mayıs 2012:2::2:
canım ben yarın artıda çıkabilirim..bugün regl oldum bariz davul gibiyim anlatamamaceba regl haftası olanı o hafta izne mi çıkarsak spor da yapamadım bu hafta yürüyüş sadece
saphira bi de ben izinde kilo bildirimi ypamicam çünkü tartımı burada bırakıcam :18: annemlerde de yok digital tartı o sebeple sanırım 2 cuma bildirim yapamicam
28 mayıs haftası
pazartesi...xeyrocan yapıldı Senarist
salı...gerbera3
çarşamba...ipekyol yapıldı26
perşembe...ecemavi
cuma...senarist yapldı3
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira yapıldı16
salı...shopaholic yapıldı 1
çarşamba...saliss13
perşembe...paşam12
cuma...xeyrocan16
angire25
Paşam bi ses ver ya hu sayı sayıp duruyor musun sen bütün mesajları bak burda sana seslenenler var
Kızlar spor mesajlarını göndermeyenlere son duyuru YArın akşam spor yarışmamızın birincilerini açıklayacağım sporunu yapıpta bana mesaj atmayanlar yarın öğlene kadar bildirsinler
bu arada yarınki misafirlerim için bisküvili pasta yaptım,şekersiz light pudingle yaptım.bir de petibörle light olaydı süperdi
salata olarak köz patlıcan salatası yapıyorum.benim diyete de uysun bişler di mi amaközlenmiş patlıcan biber domates,limon,z.yağ,maydanoz
başka ne yapsam karar veremedim..mümkün olduğunca fazla hamurişi yapmak istemiyorum
evet canım o günlerim sayımlarıpaşam bunlar o günlerin mesaj sayımlarımı
Kız sen netttiiiinnnnnn haftasonu mesajlarını saymışsın tatlımmm 30 mayıs cumartesi 1 haziran pazar
7 saat kadar yürüdüm kanımcadiyeyim dedim yürüdükleirminde meyvesini aldım kilo verdim eksilerdeyim yaşasın söylüyümmü şimdi kaç kilo oldugumu
Kuzu bundan sonra yaptığın spor dk larını bana özelden msj at olar mı..
Bu arada hadi artık gün geldi çattı söylemedin gitti şu giden yağ bidonlarının sayısını
Yemek vakti şimdi ben kaçar vakit bulursam geç saatte gelirim yine bye öpüldünüz
canım -0.53 hesapladım ben***7. TAKIM 260. ETAP***
SAPHIRA (85.4/
Shopaholic (78.1/
Saliss (100/
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (86,7/
senarist (112,9/
Ecemavi (72.9/
xeyrocan (79.8/
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)
İpekyol51(75/77/-2/-%0.6) 255.Etapta ayrılmıştı 5 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Sapişim bi kontrol etsen tatlım doğrumu hesapladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?