canım 85 geliyorum ben yaşasın evladıma kavuşmama 10 kilo kaldı
tartı farkı olarak yarın kendi tartımda kaç çıkıyorsa yazsak olmazmı :44:
28 mayıs haftası
pazartesi...xeyrocan...14
salı...gerbera...7
çarşamba...ipekyol...16
perşembe...ecemavi... 0
cuma...senarist...5
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira...13
salı...shopaholic...1
çarşamba...saliss...5
perşembe...paşam...14
cuma...xeyrocan
ceza alanlar10 dan aşağıya düşüyor)
shopaholic...7 puanı kaldı..
ecemavi amcasının vefatı,ablasının taşınması ve net sorunundan dolayı ceza almıyor
canm zaten 375 vermiştim giden 2 kilo 15 gram oldu 85 düştüm dedimya bugünde yürüyüşü çok yaptım bebem 6 sonrada birşey yemedim deneyovv 3 kg mu verdin canım harikasınnngitsin kilolarrrrr gelsin bebeler tey tey tey
ben bugün 1 haftalık listeyi yazdım bebem zahmet etmişsin ben saydım sen görmedinmi hiç gerilere gidipte28 mayıs haftası
29 mayıs sayımı
pazartesi...xeyrocan
salı...gerbera 9
çarşamba...ipekyol 12
perşembe...ecemavi 1
cuma...senarist 1
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 11
salı...shopaholic 1
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan 9
paşam harika kilo vermişsin sonunda devam kilo vermeye bravo azmin zaferi işte:128::109:
taziteler içinde teşekkürler kızlar evet amcam kanser hastasıydı ve son zamanlarda durumu çok kötüydü
ne denirki çektikleri günahlarıne kefaret olur inş bu dünyada çektiinş diğer dünyada çekmez
canım başın sagolsun bebem allahım kalanlara ömür versin işşallahsanada kolay gelsin ah yakın degilizki yardıma geliyim vallahi seve seve yardım ederdim
ben bayadır giremiyorum sanırım hiçbirşeyden haberim yok başınız saolsuntaziteler içinde teşekkürler kızlar evet amcam kanser hastasıydı ve son zamanlarda durumu çok kötüydü
ne denirki çektikleri günahlarıne kefaret olur inş bu dünyada çektiinş diğer dünyada çekmez
ne zaman taşındınız ben niye bilmiyorum sanırım bu mesajlar bundan bu kadar düştü eskiden kaç birinciliğim vardı böyle olmazdı sıkıntıdayım şu aralar hiç gelemiyom pcyetaşınmamız zor oldu artık tam yerleştik dedik giderler tıkandı doğal gaz yok daha neler neler
7haziran haftası
o7.o6.2012
pazartesi...xeyrocan 10
salı...gerbera4
çarşamba...ipekyol yapıldı35
perşembe...ecemavi2
cuma...senarist 1
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira27
salı...shopaholic 1
çarşamba...saliss7
perşembe...paşam27
cuma...xeyrocan10
senarist...1
angire..14
ipekçim tebrik ederim bebegim benimokadar ugraşmama seni gene geçememişim azimliyim ama elbet ben de sevinicem zamanı gelince bekleyinde görün bakalım
***7. TAKIM 260. ETAP***
SAPHIRA (85.4/
Shopaholic (78.1/
Saliss (100/101/1/-1/)
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (86,7/
senarist (112,9/
Ecemavi (72.9/
xeyrocan (79.8/
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)
İpekyol51(75/77/-2/-%0.6) 255.Etapta ayrılmıştı 5 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Takımın yüz karası da geldiii allahım kafayı yicemm adettt olmadıkçaa şişiyomm bugün mezuniyett fotosu için seçtiğim topuklu ayakkabının bile içine giremmedim ödemden sandaletle gittim kızlarrr yaa biraz daha adet olmazsam çatlıcamm
***7. TAKIM 260. ETAP***
SAPHIRA (85.4/
Shopaholic (78.1/
Saliss (100/101/1/-1/)
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (86,7/
senarist (112,9/
Ecemavi (72.9/
xeyrocan (79.8/
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)
İpekyol51(75/77/-2/-%0.6) 255.Etapta ayrılmıştı 5 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Takımın yüz karası da geldiii allahım kafayı yicemm adettt olmadıkçaa şişiyomm bugün mezuniyett fotosu için seçtiğim topuklu ayakkabının bile içine giremmedim ödemden sandaletle gittim kızlarrr yaa biraz daha adet olmazsam çatlıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?