Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

28 mayıs haftası

29 mayıs sayımı

pazartesi...xeyrocan
salı...gerbera 9
çarşamba...ipekyol 12
perşembe...ecemavi 1
cuma...senarist 1

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira 11
salı...shopaholic 1
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan 9

Kardeş takım nasılsınız? Yarın bildirim günü malum, ama benim toplantıda bulunmam gerekecek. Bu nedenle nete giremeyebilirim. Her ihtimale karşı bizim listemizi hazırlamanızı rica ediyorum. Zaten 5 kişiyiz 3kişinin bildirimi tamam. Paylaşıyorum listemizi, ilgilenirseniz sevinirim

***6.TAKIM 260. ETAP***

fatos0808 (115 / 114,7 / 0,3 / 0,26 %)
eymen_b (88 / / / %)
Buseryem ( 67,7 / / / %)
ankaran (56 / 56 / 0 / 0 %)
aydogdugul (138 / 137,8 / 0,2 / 0,15 %)

6. Takım Ortalaması: %

Bizim için pek iyi bir sonuç çıkmayacağa benziyor

paşam harika kilo vermişsin sonunda devam kilo vermeye bravo azmin zaferi işte:128::109:

sağolun kızlar artık uğrarım inş başka bir terslik olmasın

taziteler içinde teşekkürler kızlar evet amcam kanser hastasıydı ve son zamanlarda durumu çok kötüydü
ne denirki çektikleri günahlarıne kefaret olur inş bu dünyada çektiinş diğer dünyada çekmez

taşınmamız zor oldu artık tam yerleştik dedik giderler tıkandı doğal gaz yok daha neler neler

ovv 3 kg mu verdin canım harikasınnn gitsin kilolarrrrr gelsin bebeler tey tey tey
canm zaten 375 vermiştim giden 2 kilo 15 gram oldu 85 düştüm dedimya bugünde yürüyüşü çok yaptım bebem 6 sonrada birşey yemedim deney
m dedim bu hafta ne olucekseda sayanın programınabir çocuk çıktı5 ayda 50 kilo vermiş ayda 10 kilo o demişti 6 sonra yememek lazım diye bende öle yaptım kaçamak tatlıyıda saymazsak iyiyiz
ben bugün 1 haftalık listeyi yazdım bebem zahmet etmişsin ben saydım sen görmedinmi hiç gerilere gidipte
paşam harika kilo vermişsin sonunda devam kilo vermeye bravo azmin zaferi işte:128::109:

canım okadar kilo veremedim ama 85 gördüm sizlere dedimya bu hafta sııkı bir diyet tamam bu iş

yarından itibaren aranızdayım şu kilo işini halledelim inş bunca hengamede diyet falan hak getire

canım başın sagolsun bebem allahım kalanlara ömür versin işşallah sanada kolay gelsin ah yakın degilizki yardıma geliyim vallahi seve seve yardım ederdim

ben bayadır giremiyorum sanırım hiçbirşeyden haberim yok başınız saolsun
taşınmamız zor oldu artık tam yerleştik dedik giderler tıkandı doğal gaz yok daha neler neler
ne zaman taşındınız ben niye bilmiyorum sanırım bu mesajlar bundan bu kadar düştü eskiden kaç birinciliğim vardı böyle olmazdı sıkıntıdayım şu aralar hiç gelemiyom pcye

***7. TAKIM 260. ETAP***

SAPHIRA (85.4/
Shopaholic (78.1/
Saliss (100/101/1/-1/)
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (86,7/
senarist (112,9/
Ecemavi (72.9/
xeyrocan (79.8/
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)
İpekyol51(75/77/-2/-%0.6) 255.Etapta ayrılmıştı 5 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %

Takımın yüz karası da geldiii allahım kafayı yicemm adettt olmadıkçaa şişiyomm bugün mezuniyett fotosu için seçtiğim topuklu ayakkabının bile içine giremmedim ödemden sandaletle gittim kızlarrr yaa biraz daha adet olmazsam çatlıcamm

cnm bi doktora gitsen şu tahlillerini bi tekrarlasın gonca hn bakalım ne dicek çok üzülüyorum sen yazdıkça ben olmamıştım geçen ay hatırlarsan rüyalarımda hep hamileydim o derece kabuslar görüyordum yani sen düşün ne zor bir durum :90::90:

kıyamam bebem sana strese girme benimde heryerim şişiyo bebem relaks relaks sen bir mezun ol bak ozaman gör salisiben inanıyorum sende inan olurmuresimleri bekliyorum bbem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…