takım olarak 8. olmuşuz ama pasam35405 birayselde 3. olmuştebrikler tatlım böyle bir sonuç bekliyordum zaten :13:
ne oldu canım ya ne yapıyor teyze...........bu teyze bu evden acilen gitmeli annem sinir krizi geçirdi nasıl korktum anlatamam size bugüne kadar yaptıkları hepsi toplandı patladı artık dua edin kızlar bize allah selamete çıkarsın bizi şu kadın gitsin artık bu evden
afiyet olsun canım,bol bol gezmeler.canlarım hepinize teşekkür ederim bebeler dün elektirik gitti kusura bakmayın sonra evi topla yemek yap vsbugünde taze fasülyeli yumurtalı kavurdum yedim kahvaltıya az birşey öylene havul ve kabak yogurtlaması yedim akşamada salata mercimek süzmesi yicem işte o kadar dahada yemeyi düşünmüyorum yürüuüşüde 3 saat yaparım pazara gidicem gene yazarım kaç saat yürüüdügümü en ezından yazıyım kenara ne kadar yürüdüklerimi
ne oldu canım ya ne yapıyor teyze...........
afiyet olsun canım,bol bol gezmeler.
gerberacım Allah kolaylık versin canım.Bu teyze kimdi bacım?Bir akrabanız flan mı,gidecek kalacak yeri yok mu size mi sığındı?
Allah kolaylık versin canım,ona kapısını açmış birisine nasıl numara yapıyor diye bilir ya.çocukları yok mu teyzenin.allah bunu ve eşdeğerlerini düşmanımın başına vermesin böyle birşey olamaz babamın öz teyzesi şimdi arıyoruz o bende kal dediği insanları ya telefonu kapatıyorlar yada banane diyorlar tutcaz kamyonet gitcek geri evine evi adanada senelerdir ağladı ağladı babam en son gel dedi gelmez olaydı annemi hasta etti bizi hasta etti neyse kızılca kıyamet koptu toparlanıyor şimdi çatalımı verin sabunumu verin diye başladı istenmeye gitsin artık allah kurtarsın bizi bu kadından eski huzurlu günlerimizi çok özledim ha bu arada teyze 94 yaşında hiç bir hastalığı da yok yemeklerini falan kendi yiyo a ma o iftiralar hakaretler hor görülmelerden bıktık artık babam da dedi karım kalp krizi geçirdi akşam numara o diyo böyle aşşalık bir insan aşşalık kompleksi var piss bide temizim diye geçiniyor
ne yaptın sen kaptanım börekler,tatlılar.....Selam kızlar herkese iyi hafta sonları
dün börek,tatlı ve simit yedim..bu sabahtakahvaltıda simit yedim..öğlen z.taze fasulye ve yoğurt yedim akşama da ne yeriz bilmiyorum yabulgurlu biber dolması yapayım diye düşündü,canım da çekti ama bugün biraz işlendim evde halim kalmdı yemek yapmaya..Ortalık topla,dünden kuruyan çamaşırları topla,yeni yıkanan çamaşırları as,oturma odasının ve mutfağın camlarını sil,yorumdum biraz.Bir de işleri yaptıktan sonra öğle yemeğimi yedim 17.30 da,kuzuyu doyurdum..yemekten sonra nasıl uyku bastırdı anlatamam,yazıyorum şu an ama her an sızabilirim sizlerde ne var ne yok
kızlar bende eminönüne gittim bu gün ne yedim tahmin edin
kızlar bende eminönüne gittim bu gün ne yedim tahmin edin
Baktım canım mesaj gelmemiş artık bir dahaki haftayacanım göndermediğim günleri gönderdim.kusura bakma.
Perşembe günleri son bildirim günü canımmsj yeni gördüm.
.
takım olarak 8. olmuşuz ama pasam35405 birayselde 3. olmuştebrikler tatlım böyle bir sonuç bekliyordum zaten :13:
Allah yrdımcınız olsunsürekli aşşalıyor insanı küs küs geziyor kendini dediğini doğru kabul edilmezse dövünüyor ayılma bayılma numarası yapıyor bıktım artık ya
Kalacak kimsesi yok mu çocuğu falanbabamla felaket kavga etti teyze sonunda gitcekmiş salı günü toparlanıyor şimdi dua edin nolur kalcam demesin
Nettin sen tatlım hemen toparlamak lazım gerçi bayağıda yorulmuşsun amaSelam kızlar herkese iyi hafta sonları
dün börek,tatlı ve simit yedim..bu sabahtakahvaltıda simit yedim..öğlen z.taze fasulye ve yoğurt yedim akşama da ne yeriz bilmiyorum yabulgurlu biber dolması yapayım diye düşündü,canım da çekti ama bugün biraz işlendim evde halim kalmdı yemek yapmaya..Ortalık topla,dünden kuruyan çamaşırları topla,yeni yıkanan çamaşırları as,oturma odasının ve mutfağın camlarını sil,yorumdum biraz.Bir de işleri yaptıktan sonra öğle yemeğimi yedim 17.30 da,kuzuyu doyurdum..yemekten sonra nasıl uyku bastırdı anlatamam,yazıyorum şu an ama her an sızabilirim sizlerde ne var ne yok
Ne yedin balık ekmek mi yoksakızlar bende eminönüne gittim bu gün ne yedim tahmin edin
ne yedin kız.
kızlar neredesiniz kız yarında ben yokum artık son hafta annemlerde olmanıyım gelinden geldikçe girmeye çalışırım erkek tarafıda salı günü gelecek of işimiz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?