Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1.5 saat yürüyüş,parktaki spor aletlerinde çalışma ve kuzunun peşinde koşma.30 dk sı spor aletlerinde geçti,anne-kız por(kızımın deyimiyle ) yaptık

akşam:

1 tabak z.yağlı patlıcan yemeği (patlıcanlar kızarmadan yapılandan)
4 ad. ince taze soğan
2 dilim tam tahıllı ekmeğin sadece ince kabuğu.içini kuzucum yiyor haliyle

10 ad. filan erik

az sütlü nescafe

şimdide eşim çay istiyor,bir de çay içeriz balkonda serin serin oh

angieracım tatilin güzel geçmesine sevindim canım tabi senin regl hariç.benim bu durumum Mart başından beri devam ediyor hayatım,tam toparlıyorum hoop öbür hafta yine sapıtıyorum.bu mantıkla asıl benim çıkmam gerekir takımdan.ne yaptımsa toparlanamadım.bazı şeylerde insanın elinde olmuyor ama yine diyeti veya takımı bırakmak gib bir düşüncem yok,en azından kovulana kadar.bir şekilde gidecek kilolar,öyle ya da böyle!yavaş veya hızlı! senin tatilde diyet yapmanı hiç kimse beklememiştir zaten,pek de şaşırtıcı bir durum değil.tatilde diyet kimsenin umrunda olmaz ki böyle bir duyguya da ihtiyacımız var arkadaşım robot değiliz ki
eminim toparlayacaksın sen de,senin çelik gibi bir iraden var

göz bebeklerime inanamadım
Baktım canım mesaj gelmemiş artık bir dahaki haftaya

Perşembe günleri son bildirim günü canım

Tebrik ederim paşacım seni maşallah aslında ben birincilik bekliyordum ama neyse...
allah razı olsun darısı başınza işşallah
günaydınnn kızlar nasılsınızzzz
ben erkenciiyimmm sabahh sabbahh kalkıpp havuuzaa gidiippp yüzeceğimmmmm

herkesee iiyiiii haftalarrr
kız aşk olsun hep kendin didiyon beni götürmüyom aşk olsunbanada yazık ama yüzmeyi bilsem varya yüzerimde bilmiyorum :76::76:
Selam kızlar herkese iyi haftalar
sanada bebegim sıpam ne alemde annesi
ay bende sana gelsem desene beni böle istemicen şaka biryanada gitmesi daha hayırlı olmuş olmasınada rahmetli babam derdiki kızım yaşlının zararı olmaz eve bet bereket gelir eger istemiyosanız annengil bir daha getirmesin olsun bitsin yaşlı olunca insan çok aksi oluyo kendi babannemden biliyorum ölüncede çok agladım
Temizlik yaptım yoruldum biraz ya hu.Akşama doğru çarşıya çıkıp elbise bakacağız inş bulurum düzgün bişeyler.Gelince de yemek yiyip yürüyüşe çıkacağım.Yemek dediğimde k fleks
canım bende çarşambahalıları yıkamaya vericem işşallah gelmeden halılar evi dip kçşe temizlicem artık bazaların altlarından dogru anam aglıcek mutfagı 2 günde temizlerim kesin birşey
öğlen:

1 kase yoğurt
1 ad. muz

ara:3-4 top kadar dondurma
muzu hayatından çıkar kalorisi çok itirah ediyorum geçende ben yedim aman sıcak zaten ne yapayım sefam olsun ondan bunda kız nereye kadar her 10 kiloya dondurma yedim oh gene olsa gene yerim adetim yaklaşmaya başladı şiştim davul gibi gene

canım teşekkür ederim bebem ellerin dert görmesin

ben senin yanındayım ha gayret vericeksin buna inanıyorum ben

şimdi gelelim bana hafta sonu evde degildim pazar günü annem sitem etti gelip gitmiyousn diye eymenim grip olmuşburnu gözleri akıyo burnu tıkalı ve zor nefes alıyo oglanı yıkadım yatırdım namazı kıldım öle seyrettim savunmasızca onu gözleirm doldu ah dedim halam ben grip oluyum sen olma bebegim olunca kendimi düşünemiyorum
neyse gece eve geldik eşimle sabah 8.30 evden çıktım bugün kaynanam halam halamın kızına gittik allahım bir sofra donatmış ne siz sorun en ben söylüyüm çig köfte bazlama su büregi çukulata parçalarıyla kurabiye sütlaç inanın sofrayı görseydiniz doyardınız neyse kahvaltıya gittikya oraya 2 dilim ekmegimi ve çayımı götürdüm kız dedi halamın kızı beni görünce ay ne güzel olmuşsun paşa dedi sevdi beni öptüneyse onlar böreklerle sevişirken ben hafif yedim yazatım yediklerimide dinleyin domates biber kıvırcık peynir diyet çayımdan öylende 3 yemek kaşıgı bezelte yemegi semiz otu salatası yogurtlu ve yeşil salata akşamada bir adet biber dolması terbiyeli sebze yemeyi 1 kepçe mercimek çorbası ve çay okadar yoruldumki uyku gözümden akıyo yeminlesizlere yazayım dedim bu arada civciv almışlar eve kızı çok agşamış siyah ve sarı civciv siyah olanı hasta sarıda öyle civcivlerin kursaklarına baktım yem yememişler hasta bunlar ölücek dedi bende dedim suzun kalmışlar evlşerinden çıktım hayde eczaneye 2 şırınga aldım birde ishal olmuşlar şırıngayla su ve mama verdim allahım civcivler nasıl yediler sonra tedavi evresine girdim patates haşladım şırıngayla onı yedirdim ishal olan kakaları katıya döndü gözleirni açamayan civcivler hem gözlerini açtı hemde yemek yemeye başladı halamın kızıda iyiki geldin yoksa bunlar ölür dedi allahım görseniz minnacık pek tatlılar yaöpüp öpüp durdum yeminle siyah olanı paşanın yanına koysaydım ne yapardı acabaanlıcagınız ekşınlı bir gün oldu uyuyasım geldi bu arada benimkinin mantarı geene iyileşmedi

SALİSİM O DEDİGİM KREMİ KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ ABLANA BİR AKIL VER NE OLUR BEBEKLEİRM İYİ OLSUN

Gell kuzucummm bennn sanaa öğretiriimmm

Yaaa bilemedimm kii bebeğimm benn nee iyii gelirr bir veterinere sormak lasım

selam kızlar yeni gelebildim kelebekin küçük oğluşunu yeni uyuttum paşa uyumamak için öyle direndiki

hemen menümü yazayım geçmişe bakayım
sabah yumurta peynir zeytin salatalık domates vede 2,5 dilim ekmekten oluşan rutin kahvaltı
arad 1 adet hurma çok az fındık
öğlen yeşil fasulye yaprak sarma
akşam salata yoğurt çorba vede accık yaprak sarma

kızlar geçmişi okurken dikkatimi çekti daha doğrusu hatırladım bnde bu gün dondurma yedim

örtmenim zaten tatilde kaçamak yapmazsan bir terslik var demektir önemli olan tatilden sonrası

kızlar bu arada eminönünde çocukalr balık ekmek dondurma,mısır yediler bende balık ekmek

ayyy böyle kendi kendime konuşyormuş gibi oldum en iyisi yarın gündüz uğramak herkese iyi geceler
bu arada salisss ben senin kürü denedim bakalım sonuçlardan haberdar ederim

günayyyydııınnnnnn
Yine kargalar gak demeden ben düştüm yollara yürüyüşümü yaptım şimdide bir müddet leslie hanımla görüşeceğim
Haydi bakalım kaçamak yapan hatunlar hemen spor alanına marş marş

ayyy böyle kendi kendime konuşyormuş gibi oldum en iyisi yarın gündüz uğramak herkese iyi geceler

yaa çokkk merakkk ettim canımm bekliyorumm

günaydınnn süpersinn ipeğimm

Günaydınnnnn kızlarrrr

bugün optimuma gidipppp alışverişş yapacağmmm elbisee alacağımmm bu pazarr çatıdaa mezuniyettt partisiii verceğizzzz tabikii fikirr benimmm 40 kişiii kadrarr gelecekk varrrrr inşallah güzellll olurrrr amaaa çokkk yorulacağımmmm bu haftaaaa tabikiiii

ipekçim ben sıçrayarak uyandım bugün teyze bağıra bağıra geldi odanın kapısına tameer tammmeeeer nasıl bağırıyo neyse kalktı babam neymiş bana biri camdan dedi paranı almadan gitme dedi bana diyo babamda dedi sus sen saat daha 5 ben sana vercem paranı dedi sabah6da kaçtılar artık evden sesini duydukça sinirleri bozuyor herkesin ben kaldım neyse biraz önce geldi babam verdi parasını dur saycam diyo babam dedi yürü arabada say dedi köpek gibi kendi indi aşşaya önceden tut kolumdan derdi neyse gitti artık allaha çok şükür gitti komşuda diyo geçmiş olsun arabada arkadaşınıda götürdü dedim bağıra bağıra hayırlı yolculuklar dedim babamada dedim surat 5 karış bakıyo mal mal bana

Menün güzel sayılır sporun harika
Bencede 2 günden bişey çıkmaz hemen toparlar
bu arada ben bugün 4 lt su içtim ve yatana kadar ve hatta sabah uyanana kadar içerim
Nettin sen kız gece boyunca 2 de bir kalkarsın
Bu arada 2 saat yürüdm duyrulur
Tebrikler

Bazen kendi kendine konuşuyor insan bende merak ettim kürün sonucunu

yaa çokkk merakkk ettim canımm bekliyorumm

günaydınnn süpersinn ipeğimm
saol tatlım sizlere layık olmaya çalışıyorum
Canım bende dün aldım elbisemi kumaşı hafif kalın istediğim gibi efil efil değil ama bilmiyorum belki değiştirebilirim.,inş sende zevkine göre elbise bulabilirsin

Gözün aydın rahatlamışsındır artık canım.Şimdi toparlanma vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…