Selam kızlar herkese iyi hafta sonları
dün börek,tatlı ve simit yedim..bu sabahtakahvaltıda simit yedim..öğlen z.taze fasulye ve yoğurt yedim akşama da ne yeriz bilmiyorum yabulgurlu biber dolması yapayım diye düşündü,canım da çekti ama bugün biraz işlendim evde halim kalmdı yemek yapmaya..Ortalık topla,dünden kuruyan çamaşırları topla,yeni yıkanan çamaşırları as,oturma odasının ve mutfağın camlarını sil,yorumdum biraz.Bir de işleri yaptıktan sonra öğle yemeğimi yedim 17.30 da,kuzuyu doyurdum..yemekten sonra nasıl uyku bastırdı anlatamam,yazıyorum şu an ama her an sızabilirim sizlerde ne var ne yok
Baktım canım mesaj gelmemiş artık bir dahaki haftaya
Perşembe günleri son bildirim günü canım
Tebrik ederim paşacım seni maşallah aslında ben birincilik bekliyordum ama neyse...
kız aşk olsun hep kendin didiyon beni götürmüyom aşk olsungünaydınnn kızlar nasılsınızzzz
ben erkenciiyimmm sabahh sabbahh kalkıpp havuuzaa gidiippp yüzeceğimmmmm
herkesee iiyiiii haftalarrr
sanada bebegim sıpam ne alemde annesiSelam kızlar herkese iyi haftalar
slm
o kadar mutluyum ki etrafımdakiler soruyolar hep ne o çok mutlusun diye bende nasıl mutlu olmayayım kabus gidiyor sonundadün fotoğraf çekildim yüklenince albüme koyarım yarın sabahtan çıkıyorlar 10 gibi hem bişeyler dağıtcaz kurtulduk diye hem şükür namazı kıcaz
canım bende çarşambahalıları yıkamaya vericem işşallah gelmeden halılar evi dip kçşe temizlicem artık bazaların altlarından dogru anam aglıcek mutfagı 2 günde temizlerim kesin birşeyTemizlik yaptım yoruldum biraz ya hu.Akşama doğru çarşıya çıkıp elbise bakacağız inş bulurum düzgün bişeyler.Gelince de yemek yiyip yürüyüşe çıkacağım.Yemek dediğimde k fleks
öğlen:
1 kase yoğurt
1 ad. muz
ara:3-4 top kadar dondurma
canım teşekkür ederim bebem ellerin dert görmesinGeçmişi okudum ama tam alıntılayıp cevap yazarken koptu. Tekrar yazamadım cevapları kusura bakmayın. Hatırladıklarımı yazayım.
Paşam tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin. Çizelgeni değiştireceğim hemen.
Filizcim seni de tebrik ederim. Çok güzel gidiyorsun. Umarım düğün için istediğin kıyafeti de bulursun..
Salisim fotoğrafların çok güzel.. Kilo konusunda ise artık önünde engel kalmadı okul ders sınav vs. yok. Stres olmayınca daha rahat vereceksin bu kiloları eminim
İpekcim sen de bu hafta regl sıkıntısından kurtulunca vereceksin artık kiloları inşallah.
Saphiracım moralini bozma. sen de benim gibi sanırım motivasyonunu kaybettin diyet konusunda kaçamaklar fazlalaşınca da gitmiyor kilolar. Yaz başladı şimdi aslında kilo vermek daha kolay hem iştahı kesiliyor insanın hem de daha hareketli oluyor insan.
Ecemavi kendi düzeninden evinden uzaklaşınca diyet zor oluyor. Umarım yerleşme telaşı bitince bir düzene girersin sen de. kelebeke selamlar..
Gerbera geçmiş olsun annen için tekrar. diyetine sadık kal. Teyze de gidince daha rahat edersiniz hem.
Kızlar çok canım sıkkın. Hafta sonu diyeti bozduktan sonra moralim çok bozuk gerçekten. hala istediğim kiloda değilim. Daha çok yolum var ama bilmiyorum. Paşam bir arkadaşının gruba girmek istediğinden bahsetmiş ben çıkayım da yerime o arkadaş girsin. Motivasyonumu kaybetmiş bir halde ne size ne kendime hayrım olacak çünkü.
göz bebeklerime inanamadım
allah razı olsun darısı başınza işşallah
kız aşk olsun hep kendin didiyon beni götürmüyom aşk olsunbanada yazık ama yüzmeyi bilsem varya yüzerimde bilmiyorum :76::76:
sanada bebegim sıpam ne alemde annesi
ay bende sana gelsem desene beni böle istemicen şaka biryanada gitmesi daha hayırlı olmuş olmasınada rahmetli babam derdiki kızım yaşlının zararı olmaz eve bet bereket gelir eger istemiyosanız annengil bir daha getirmesin olsun bitsin yaşlı olunca insan çok aksi oluyo kendi babannemden biliyorum ölüncede çok agladım
canım bende çarşambahalıları yıkamaya vericem işşallah gelmeden halılar evi dip kçşe temizlicem artık bazaların altlarından dogru anam aglıcek mutfagı 2 günde temizlerim kesin birşey
muzu hayatından çıkar kalorisi çok itirah ediyorum geçende ben yedim aman sıcak zaten ne yapayım sefam olsun ondan bunda kız nereye kadar her 10 kiloya dondurma yedim oh gene olsa gene yerim adetim yaklaşmaya başladı şiştim davul gibi gene
canım teşekkür ederim bebem ellerin dert görmesin
ben senin yanındayım ha gayret vericeksin buna inanıyorum ben
şimdi gelelim bana hafta sonu evde degildim pazar günü annem sitem etti gelip gitmiyousn diye eymenim grip olmuşburnu gözleri akıyo burnu tıkalı ve zor nefes alıyo oglanı yıkadım yatırdım namazı kıldım öle seyrettim savunmasızca onu gözleirm doldu ah dedim halam ben grip oluyum sen olma bebegim olunca kendimi düşünemiyorum
neyse gece eve geldik eşimle sabah 8.30 evden çıktım bugün kaynanam halam halamın kızına gittik allahım bir sofra donatmış ne siz sorun en ben söylüyüm çig köfte bazlama su büregi çukulata parçalarıyla kurabiye sütlaç inanın sofrayı görseydiniz doyardınızneyse kahvaltıya gittikya oraya 2 dilim ekmegimi ve çayımı götürdüm kız dedi halamın kızı beni görünce ay ne güzel olmuşsun paşa dedi sevdi beni öptü neyse onlar böreklerle sevişirken ben hafif yedim yazatım yediklerimide dinleyin domates biber kıvırcık peynir diyet çayımdan öylende 3 yemek kaşıgı bezelte yemegi semiz otu salatası yogurtlu ve yeşil salata akşamada bir adet biber dolması terbiyeli sebze yemeyi 1 kepçe mercimek çorbası ve çay okadar yoruldumki uyku gözümden akıyo yeminle sizlere yazayım dedim bu arada civciv almışlar eve kızı çok agşamış siyah ve sarı civciv siyah olanı hasta sarıda öyle civcivlerin kursaklarına baktım yem yememişler hasta bunlar ölücek dedi bende dedim suzun kalmışlar evlşerinden çıktım hayde eczaneye 2 şırınga aldım birde ishal olmuşlar şırıngayla su ve mama verdim allahım civcivler nasıl yediler sonra tedavi evresine girdim patates haşladım şırıngayla onı yedirdim ishal olan kakaları katıya döndü gözleirni açamayan civcivler hem gözlerini açtı hemde yemek yemeye başladı halamın kızıda iyiki geldin yoksa bunlar ölür dedi allahım görseniz minnacık pek tatlılar ya öpüp öpüp durdum yeminle siyah olanı paşanın yanına koysaydım ne yapardı acaba anlıcagınız ekşınlı bir gün oldu uyuyasım geldi bu arada benimkinin mantarı geene iyileşmedi
SALİSİM O DEDİGİM KREMİ KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ ABLANA BİR AKIL VER NE OLUR BEBEKLEİRM İYİ OLSUN
ayyy böyle kendi kendime konuşyormuş gibi oldum en iyisi yarın gündüz uğramak herkese iyi geceler
bu arada salisss ben senin kürü denedim bakalım sonuçlardan haberdar ederim
günayyyydııınnnnnn
Yine kargalar gak demeden ben düştüm yollara yürüyüşümü yaptım şimdide bir müddet leslie hanımla görüşeceğim
Haydi bakalım kaçamak yapan hatunlar hemen spor alanına marş marş
Menün güzel sayılır sporun harika1.5 saat yürüyüş,parktaki spor aletlerinde çalışma ve kuzunun peşinde koşma.30 dk sı spor aletlerinde geçti,anne-kız por(kızımın deyimiyle) yaptık
akşam:
1 tabak z.yağlı patlıcan yemeği (patlıcanlar kızarmadan yapılandan)
4 ad. ince taze soğan
2 dilim tam tahıllı ekmeğin sadece ince kabuğu.içini kuzucum yiyor haliyle
10 ad. filan erik
az sütlü nescafe
şimdide eşim çay istiyor,bir de çay içeriz balkonda serin serin oh
Bencede 2 günden bişey çıkmaz hemen toparlarangieracım tatilin güzel geçmesine sevindim canım tabi senin regl hariç.benim bu durumum Mart başından beri devam ediyor hayatım,tam toparlıyorum hoop öbür hafta yine sapıtıyorum.bu mantıkla asıl benim çıkmam gerekir takımdan.ne yaptımsa toparlanamadım.bazı şeylerde insanın elinde olmuyor ama yine diyeti veya takımı bırakmak gib bir düşüncem yok,en azından kovulana kadar.bir şekilde gidecek kilolar,öyle ya da böyle!yavaş veya hızlı! senin tatilde diyet yapmanı hiç kimse beklememiştir zaten,pek de şaşırtıcı bir durum değil.tatilde diyet kimsenin umrunda olmaz ki böyle bir duyguya da ihtiyacımız var arkadaşım robot değiliz ki
eminim toparlayacaksın sen de,senin çelik gibi bir iraden var
Nettin sen kız gece boyunca 2 de bir kalkarsınbu arada ben bugün 4 lt su içtimve yatana kadar ve hatta sabah uyanana kadar içerim
TebriklerBu arada 2 saat yürüdm duyrulur
ayyy böyle kendi kendime konuşyormuş gibi oldum en iyisi yarın gündüz uğramak herkese iyi geceler
bu arada salisss ben senin kürü denedim bakalım sonuçlardan haberdar ederim
saol tatlım sizlere layık olmaya çalışıyorumyaa çokkk merakkk ettim canımm bekliyorumm
günaydınnn süpersinn ipeğimm
Canım bende dün aldım elbisemi kumaşı hafif kalın istediğim gibi efil efil değil ama bilmiyorum belki değiştirebilirim.,inş sende zevkine göre elbise bulabilirsinGünaydınnnnn kızlarrrr
bugün optimuma gidipppp alışverişş yapacağmmm elbisee alacağımmm bu pazarr çatıdaa mezuniyettt partisiii verceğizzzz tabikii fikirr benimmm 40 kişiii kadrarr gelecekk varrrrr inşallah güzellll olurrrr amaaa çokkk yorulacağımmmm bu haftaaaa tabikiiii
ipekçim ben sıçrayarak uyandım bugün teyze bağıra bağıra geldi odanın kapısına tameer tammmeeeer nasıl bağırıyo neyse kalktı babam neymiş bana biri camdan dedi paranı almadan gitme dedi bana diyo babamda dedi sus sen saat daha 5 ben sana vercem paranı dedi sabah6da kaçtılar artık evden sesini duydukça sinirleri bozuyor herkesin ben kaldım neyse biraz önce geldi babam verdi parasını dur saycam diyo babam dedi yürü arabada say dedi köpek gibi kendi indi aşşaya önceden tut kolumdan derdi neyse gitti artık allaha çok şükür gitti komşuda diyo geçmiş olsun arabada arkadaşınıda götürdü dedim bağıra bağıra hayırlı yolculuklar dedim babamada dedim surat 5 karış bakıyo mal mal bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?