İyi pazarlar...
İzmir yanıyooooo
Teşekkür ederim inş bol kilo verilen bir hafta olurSelam kızlar herkese iyi haftalar
slm
o kadar mutluyum ki etrafımdakiler soruyolar hep ne o çok mutlusun diye bende nasıl mutlu olmayayım kabus gidiyor sonundadün fotoğraf çekildim yüklenince albüme koyarım yarın sabahtan çıkıyorlar 10 gibi hem bişeyler dağıtcaz kurtulduk diye hem şükür namazı kıcaz
günaydınnn kızlar nasılsınızzzz
ben erkenciiyimmm sabahh sabbahh kalkıpp havuuzaa gidiippp yüzeceğimmmmm
herkesee iiyiiii haftalarrr
Ne güzel sabah sabah harika olur.Bende uzun süreden sonra yarım saat falan yüzdem çok güzeldi özlemiştim suyu
Temizlik yaptım yoruldum biraz ya hu.Akşama doğru çarşıya çıkıp elbise bakacağız inş bulurum düzgün bişeyler.Gelince de yemek yiyip yürüyüşe çıkacağım.Yemek dediğimde k fleks
evett canımm bendeee suyuuu çokk seviyorummmBu arada aynı kaderi paylaşıyoruz ipeğimmm bende temizlik yapıommm Bugünnn herkesss neredeee
Selam kızlar
Okullar tatil oldu ama biz temmuza kadar okula gitmeye devam ediyoruz. 2 gibi eve geldim. O kadar çok şey vardı ki yapılacak çantaları yeni boşalttım kirlileri yıkadım evi süpürdüm. Daha çok şey var ama yoruldum artık.
baktım siz de temizlik yapmışsınız bugün. 7. takımın temizlik günü olmuş bugün.
İyi çalışmış bugün 7. takım yalnız o da ne kaçamak mıişlendim durdum bugün,temizlik yaptım.sonra da öğlen yemeğimi yedikten sonra dondurma yedimgene tutamadım kendimi ya ay çok sinir oluyorum birazdan kuzuyu parka götürücem.peşinde koşmaktan fırsatım kalırsa,ben de spor aletlerine çıkarım biraz
Evet evet kaçamaköğlen:
1 kase yoğurt
1 ad. muz
ara:3-4 top kadar dondurma
Valla temizlik yaptık ama kızım her an evi batırma çabasında misal şu an damla çikolataları yere dökmüş hatunSelam kızlar
Okullar tatil oldu ama biz temmuza kadar okula gitmeye devam ediyoruz. 2 gibi eve geldim. O kadar çok şey vardı ki yapılacak çantaları yeni boşalttım kirlileri yıkadım evi süpürdüm. Daha çok şey var ama yoruldum artık.
baktım siz de temizlik yapmışsınız bugün. 7. takımın temizlik günü olmuş bugün.
Tamam panik yok hemen toparlanıyorsun cumaya kadar hergün 2 saat spor yap diyetine uy bak nasıl da 7 leri görüyorsun tekrar hadi hareketlen bakalımTatil kızım için güzel geçti çok eğlendi denizde havuzda kumda oynadı durdu. Ben regl olduğum için giremedim denize sıcakta meleğimin peşinden koşturup durdum.
Ama en kötüsü tatilde hiç diyet yapamadım. Cuma günü herşey çok güzeldi tamamen diyete uygundu yediklerim. Cumartesi ve pazar diyette yenmeyecek ne kadar şey varsa yedim. Çok canım sıkkın kızlar. Motivasyonumu kaybettim tamamen sanki.
Geçmişi okudum ama tam alıntılayıp cevap yazarken koptu. Tekrar yazamadım cevapları kusura bakmayın. Hatırladıklarımı yazayım.
İpekcim sen de bu hafta regl sıkıntısından kurtulunca vereceksin artık kiloları inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?