Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnn kızlar nasılsınızzzz
ben erkenciiyimmm sabahh sabbahh kalkıpp havuuzaa gidiippp yüzeceğimmmmm

herkesee iiyiiii haftalarrr

kahvaltı:

2 dilim tam tahıllı ekmek
az tereyağ
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
domates
salatalık
1 çay kaşığı bal
çay
500 ml su

slm
o kadar mutluyum ki etrafımdakiler soruyolar hep ne o çok mutlusun diye bende nasıl mutlu olmayayım kabus gidiyor sonunda dün fotoğraf çekildim yüklenince albüme koyarım yarın sabahtan çıkıyorlar 10 gibi hem bişeyler dağıtcaz kurtulduk diye hem şükür namazı kıcaz

Selam kızlar herkese iyi haftalar
Teşekkür ederim inş bol kilo verilen bir hafta olur

Allah hayırlısını versin canım.inş toparlanırsınız sizde artık

Temizlik yaptım yoruldum biraz ya hu.Akşama doğru çarşıya çıkıp elbise bakacağız inş bulurum düzgün bişeyler.Gelince de yemek yiyip yürüyüşe çıkacağım.Yemek dediğimde k fleks

Ne güzel sabah sabah harika olur.Bende uzun süreden sonra yarım saat falan yüzdem çok güzeldi özlemiştim suyu

Temizlik yaptım yoruldum biraz ya hu.Akşama doğru çarşıya çıkıp elbise bakacağız inş bulurum düzgün bişeyler.Gelince de yemek yiyip yürüyüşe çıkacağım.Yemek dediğimde k fleks

evett canımm bendeee suyuuu çokk seviyorummmBu arada aynı kaderi paylaşıyoruz ipeğimmm bende temizlik yapıommm Bugünnn herkesss neredeee

Bu arada

sabah: 3 salatalık

1 haşlanmış yumurta

Öğle: sucukkk tereyağında kızarmış 3 dilim 1 dilimde ekmek
Bir bardak çay

evett canımm bendeee suyuuu çokk seviyorummmBu arada aynı kaderi paylaşıyoruz ipeğimmm bende temizlik yapıommm Bugünnn herkesss neredeee

yaaa kolay gelsin sana da tatlım biz bitirip dinlendik biraz birazdan çıkarız çarşıya.HErkes nerde gerçekten uzaylılar mı kaçırdılar sizi çıtırlar

işlendim durdum bugün,temizlik yaptım.sonra da öğlen yemeğimi yedikten sonra dondurma yedim gene tutamadım kendimi ya ay çok sinir oluyorum birazdan kuzuyu parka götürücem.peşinde koşmaktan fırsatım kalırsa,ben de spor aletlerine çıkarım biraz

Selam kızlar

Okullar tatil oldu ama biz temmuza kadar okula gitmeye devam ediyoruz. 2 gibi eve geldim. O kadar çok şey vardı ki yapılacak çantaları yeni boşalttım kirlileri yıkadım evi süpürdüm. Daha çok şey var ama yoruldum artık.

baktım siz de temizlik yapmışsınız bugün. 7. takımın temizlik günü olmuş bugün.

Tatil kızım için güzel geçti çok eğlendi denizde havuzda kumda oynadı durdu. Ben regl olduğum için giremedim denize sıcakta meleğimin peşinden koşturup durdum.

Ama en kötüsü tatilde hiç diyet yapamadım. Cuma günü herşey çok güzeldi tamamen diyete uygundu yediklerim. Cumartesi ve pazar diyette yenmeyecek ne kadar şey varsa yedim. Çok canım sıkkın kızlar. Motivasyonumu kaybettim tamamen sanki.

Geçmişi okudum ama tam alıntılayıp cevap yazarken koptu. Tekrar yazamadım cevapları kusura bakmayın. Hatırladıklarımı yazayım.

Paşam tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin. Çizelgeni değiştireceğim hemen.

Filizcim seni de tebrik ederim. Çok güzel gidiyorsun. Umarım düğün için istediğin kıyafeti de bulursun..

Salisim fotoğrafların çok güzel.. Kilo konusunda ise artık önünde engel kalmadı okul ders sınav vs. yok. Stres olmayınca daha rahat vereceksin bu kiloları eminim

İpekcim sen de bu hafta regl sıkıntısından kurtulunca vereceksin artık kiloları inşallah.

Saphiracım moralini bozma. sen de benim gibi sanırım motivasyonunu kaybettin diyet konusunda kaçamaklar fazlalaşınca da gitmiyor kilolar. Yaz başladı şimdi aslında kilo vermek daha kolay hem iştahı kesiliyor insanın hem de daha hareketli oluyor insan.

Ecemavi kendi düzeninden evinden uzaklaşınca diyet zor oluyor. Umarım yerleşme telaşı bitince bir düzene girersin sen de. kelebeke selamlar..

Gerbera geçmiş olsun annen için tekrar. diyetine sadık kal. Teyze de gidince daha rahat edersiniz hem.

Kızlar çok canım sıkkın. Hafta sonu diyeti bozduktan sonra moralim çok bozuk gerçekten. hala istediğim kiloda değilim. Daha çok yolum var ama bilmiyorum. Paşam bir arkadaşının gruba girmek istediğinden bahsetmiş ben çıkayım da yerime o arkadaş girsin. Motivasyonumu kaybetmiş bir halde ne size ne kendime hayrım olacak çünkü.

Evett canımm yaaa benn halaa temizlikk yapıommmmm annnemler evde yok dip bucak girdimmmmm amaa hiç bi yerimm tutmuyor yoruldukk kanımcaa

İyi çalışmış bugün 7. takım yalnız o da ne kaçamak mı
öğlen:

1 kase yoğurt
1 ad. muz

ara:3-4 top kadar dondurma
Evet evet kaçamak
Valla temizlik yaptık ama kızım her an evi batırma çabasında misal şu an damla çikolataları yere dökmüş hatun
Tamam panik yok hemen toparlanıyorsun cumaya kadar hergün 2 saat spor yap diyetine uy bak nasıl da 7 leri görüyorsun tekrar hadi hareketlen bakalım

Ben toparlanıyorum canım yavaş yavaş gidiyor kilolar bugün düğün elbisemi de aldım sonunda biraz tuzlu oldu ama neyse.Birde eşarp uydurmam lazım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…