Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2012-06-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] dost süt 1 200ml 59
[3] Çilek 50 gr 18.5
[4] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
[5] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[6] Karpuz 100 gr 26
[7] Çilek 50 gr 18.5
[8] dost süt 1 200ml 59
[9] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
Toplam : 822 kal.

Son düzenleme:
amanınnn neden kimsecikler uğramamış buraya bakalım.Kbb ye gittim kontrol için ama dr um ameliyattaymış.Sonra lazer epilasyona gittim beni 1 saat beklettiler sinir oldum bir sürü söz saydım içimden
Öğlen yemeğimi de yedim geldim
Milletttttt siz nerdesiniz bu sıcaklarda kendinizi sokağa mı attınız ne

2012-06-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] dost süt 2 200ml 118
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Yarmalı Yoğurt Çorbası 1 PORİSYON 250
[4] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[5] Çilek 100 gr 37
[6] Kellogs Special Tam Tahıllı 2 PORSİYON 306
Toplam : 1046 kal.

Bugünkü menüm akşam kfleks var menümde yukarıda görüldüğü gibi

Son düzenleme:
Sevgili 7. takım ahalisi bugün SALI ve tartı gününe 3 gün var spor Dk larıyla dolu mesajlarınızı bekliyorum.Lütfen Salı dahil 5 günlük mesaj bildirimini yapınız.Spor yarışmamız cuma dan perşembeye kadardır perşembe spor bildirimini en geç cuma öğlene yapınız.TEŞEKKÜRLER

11 Haziran haftası

pazartesi...Saphira
salı...Saliss
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi
cuma...Paşam

18 Haziran Haftası

pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera
Sapişim sende onay verirsen listemiz böyle olsun

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

ipekyol51, SAPHIRA+
Sapişim ve ziyaretçi hoşgeldiniz

göz bebeklerine inanabilirsin canım bu arada tatlım şekrsiz light pudingle yapılmış bisküvili pasta idi hani light ya

sıpacan çok iyi şükür güneşin çekilmesini bekliyor parka gitmek için teyzoşu

kız muzun kalorisi çok yüksek değil 100 kaloriydi sanki yanlış hatırlamıyorsam bir de bacımmmm karatay di,yetinde muz yenebiliyor ama yemek üstü tatlı veya meyve niyetine değil,benim yediğim gibi ana öğün niyetine yenebiliyor

mesaj sayım listesi mi bu canım? iki haftanınki de aynı,5 kişi mi kalmışız herkes izinli mi? xeyrocan nerde göremedim?

Kızlar Duru Okyanus acıkmış.Onu doyurayım,sonra da dışarı çıkıcaz.Dönüşte girerim yine..bu akşam öyle bir geçer zamanki var

unutmadan menümü de yazayım

kahvaltı:

2 rafadan yumurta
2 dilim kepek ekmeği
peynir
5 zeytin
domates
salatalık
biber
az tereyağ
az krem peynir
1 çay kaşığı bal
çay

öğlen:komşum çağırdı

2 kase kısır ( yine kısır hamur işi olmasından iyidir,diyetime kısır uyuyor biliyor,habire onu yapıyor napsın yazık )
şekersiz çay-kahve
1 ad. tatlı kurabiye
limon dilimli sade soda

suyum 2 lt oldu

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ayyy ben evimi özledim,
küre gelince evet bence biber hapı etkisi yaptı bolca su içiriyor birde ağzımın tadı kayboldu 2 gündür kullanıyorum bence bir deneyin derim

ipek spor konusuda seni tebrik ederim
maalesef buralarda yürüyecek yer yok bir de 4 çocuk kelebek çalışmaya başladı
yarında diğer kızkardeşim gelecek

menüme gelince
sabah
2 dilim ekmek domates peynir zeytin birde sucuklu yumurta(çok azdı)
arada kahve
ikindi
2 dilim pizza şekersiz çay ayran
akşamda karpuz yemeyi düşünüyom kendime yeşil çay yapacam evdeki tamirciler gitsinde

tatlımmmm istediğimmm elbiseyii bulamadımmm bir tanee aldımmm eve geldimm kimse beğenmedi benim de içime sinmediii küçük geldiii oturdum ağladım ağladım gözümdee yaşlarlaaaa uyuyakaldımmmm herkes veriyorr bennn veremiyorumm ayın başında adett olmammm gerekirken olamadımmm benn nedennn böleee başarısızım bilmiyorum ellerim açılmıyor sabahları ödemden canım bu alışverişte daha da sıkıldı ipeğimmAnnem de çok üzüldüüü kaç para olursa olsun gidelim sana kemeraltından yeni kıyafet alalım dedi

Afiyet olsun canım

Gelelimmm yediklerimeee

Sabah : azcık sucuklu yumurtaaa
2 dilim ekmek
birascık teryağ
biraascık peynir

Öğle: yemedim canım çok sıkıldı die

Akşam: yulaf kepeği yoğurt
2 kaşık ev yapımı iskender

3 erik

selam kızlar nasılsınız ayyy ben evimi özledim,
küre gelince evet bence biber hapı etkisi yaptı bolca su içiriyor birde ağzımın tadı kayboldu 2 gündür kullanıyorum bence bir deneyin derim
canım zayıflama hapına mı başladın yapmasaydın iyiydi ama sen bilirsin tabi canım
afiyet olsun canım hem pizza hem karpuz diyosun yani
sapiş herkesler izinlimi

valla hiç bir fikrim yok tatlım biliyo musun,niye kimseler yok anlamış değilim.yaz geldi böyle oldu sanırım.kimsecikler yok..mesaj sayımları yapıldığında tabiki cezalar gelecek artık

akşam:

1 tabak tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

suyum 2.5 lt oldu

2 dışarıdaydık kuzuyla.yürüyüş+spor aletlerine binme+parkta peşinden koşma+sitede peşinden koşma top oynama gibi aktivitelerimiz oldu

şimdi de nescafemi içiyorum dizimi izliyorum.diziden sonra dünün sayımını yapacağım.ak koyun kara koyun ortaya çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…