vayyy ne iyi ev sahibin varmış
şaka bir yana sıkıntılarının hafiflemesine sevindim canım
Çok svindim yakında döneceğine.İnş bomba gibi bir dönüş yaparsın tatlım
boşuna üzmüşsün kendini bak... mutlu olmana sevindim
Bayağı eziyet etmiş size yazık.Allah hakkında hayırlısını versin
Spor listesini ben tutuyorum canım
Sapişim böyle yazmana üzüldüm gerçekten.Sen başarabilirsin hepimizin böyle gel gitli dönemi oluyor malum insanız robot değiliz ki.Hem çoğunu başardın sen az kısmı kaldı ha gayret deyip devam edebilirsin.Ama seni çok sıkıntıya sokuyorsa 1-2 hafta ara ver sonra geri dön tatlım
11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira....yapıldı
salı...Saliss....yapıldı İpekyol
çarşamba...ipekyol...yapıldı
perşembe...ecemavi ...
cuma...Paşam...
18 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......
salisim umarım mezuniyetin istediğin gibi geçer.Fotoğraflarını görmeyi çok isterim mutlaka ekle buraya da canım.
Gelelim bana. Dün gece hiç uyuyamadım. Çok yorgun olmama rağmen 1 de yatabildim ancak 3 te uyandım ve bir daha uyuyamadım. sabah 6 gibi yürüyüşe çıktım yine. Yürürken bizim okuldan emekli olan türkçe öğretmenimizle karşılaştım. Muhabbet ederek yürüdük birlikte. zaman nasıl geçti anlamadım. Bana buralarda oturan bir yürüyüş arkadaşı lazım 2 kişi çok keyifli oluyormuş yürümek.
Angicim istediğin zaman yine izin alırsın tabi de anacım zaten seni pek göremedik,izinden yeni döndün yine de yoğunluğundan görüşemedik.napalım herkesin yoğunluğunun geçip hep birlikte motive olabileceğimiz günlere döneceğiz inşallahBu aralar herkes çok yoğun tatil nedeniyle. Takımdaki çoğu kişi izinli. Haftaya ablamlar gelecek ailecek bir süre bizde kalacaklar 1 temmuzda arkadaşımın düğünü var. Ertesi gün üniversiteden arkadaşım gelecek istanbuldan. Birlikte tatile çıkacağız. ben de izin alacağım ama takımda kimse kalmıyor nerdeyse o yüzden bırakamıyorum. saphiracım uygun olursa ben de haftaya ablamlar geldiğinde izne ayrılmak istiyorum....
canım ocaktan beri yemiyordum ama ama ne makarnaydı be
canım iyiler azda olsa gene göbüşü totosu tüy yok azar azar çıkıyo totosundarabbim ömür versin işşallah allah razıolsun bebm işşallah seneye benimkinin 40 çıkarırız
öğlen:kahvaltı:
500 ml su
½ kase profiterol
2 rafadan yumurta
2 dilim kepek+biraz krem peynir
1 kk peynir
domates-salatalık
1 biber
1 çay kaşığı kadar tereyağ
çay
Angicim istediğin zaman yine izin alırsın tabi de anacım zaten seni pek göremedik,izinden yeni döndün yine de yoğunluğundan görüşemedik.napalım herkesin yoğunluğunun geçip hep birlikte motive olabileceğimiz günlere döneceğiz inşallah
ahh makarna gibi güzel bir yemek var mı yaa
***7. TAKIM 261. ETAP***
SAPHIRA (85.1/
Saliss (101/
Pasam3405 (85/
gerbera1987 (86,7
senarist (112.9/
Ecemavi (72.5/
xeyrocan (77.7/
Angiera (81.2/
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65)
7. TAKIM ORTALAMASI: %
geçen hafta ben listeden çıkmamışmıydım:44:
ecemavi ne güzel bütün kardeşler toplanmışsınız. Çok imrendim keyfini çıkarın. Diyet konusunda aldığın kararı destekliyorum. Zaten 6 çocukla spor yapmanıza da gerek kalmaz onların peşinde koştururken. yediklerine dikkat edersen halledersin bu kilo sorununu.
Günayyyydıııınnnnn
Sabah kuşu yine iş başındaBugün 5:30 da çıktım yürüyüşe park çok serindi çok güzel oldu.Günaydın demeden de geçmişe dalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?