Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vayyy ne iyi ev sahibin varmış
şaka bir yana sıkıntılarının hafiflemesine sevindim canım

Saoll kuzumm yaaaa elbiseyi kendimee göre buluncaa sıkıntım hafifledi biraz Allah bin keree razı olsun ev sahimiz ve oğluu olmasaa partiyii rüyamdaa görürdümmm

Saol tatlımm bendee sevindimmm

Canımmmm ellerinee sağlıkk bennn unutmuşumm onuuuu buu partii felann kafaa kalmamış bendeeee

salisim umarım mezuniyetin istediğin gibi geçer.Fotoğraflarını görmeyi çok isterim mutlaka ekle buraya da canım.

İnşallahhh canımm 40 kişilik bir davetli listemm varrr inşallahh güzelll geçerrr çokk eğleniriizzz

Kesinliklee canımmm yaa yürüyüştee iki veyaa dahaa fazlaaa kişiyleee yürmekk lasımmm çok eğlenceli oluyorr

semiz otu yogurtlu tavuk etli salatası ve soda içtim bu saatten sonra bir daha yemicem meyvanın anasını aglattım

terkedildim buralarda tek kaldım amannnnnnnnnnnnnnnnnn bu sıcaktada kimse yok iki lafın belini kıralımmmmmmmmne oldu bu topige ablam gelince beni çok özlersiniz giremem aglamak istiyorum sayın seyirciler tutmayın beni

Angicim istediğin zaman yine izin alırsın tabi de anacım zaten seni pek göremedik,izinden yeni döndün yine de yoğunluğundan görüşemedik.napalım herkesin yoğunluğunun geçip hep birlikte motive olabileceğimiz günlere döneceğiz inşallah

ahh makarna gibi güzel bir yemek var mı yaa

kahvaltı:

500 ml su
½ kase profiterol
2 rafadan yumurta
2 dilim kepek+biraz krem peynir
1 kk peynir
domates-salatalık
1 biber
1 çay kaşığı kadar tereyağ
çay
öğlen:

1 kase bulgurlu yayla çorbası
4 incecik taze soğan
1 kase yoğurt

akşamüstü:1 bardak yarım yağlı süt
5 ad bisküvi

akşam:
1 tabak z.yağlı t.fasulye
1 kase yoğurt
birkaç dilim salatalık

hergün 4 kaşık makarnam var

***7. TAKIM 261. ETAP***

SAPHIRA (85.1/
Saliss (101/
Pasam3405 (85/
gerbera1987 (86,7
senarist (112.9/
Ecemavi (72.5/
xeyrocan (77.7/
Angiera (81.2/
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65)

7. TAKIM ORTALAMASI: %

xeyrocanla ilgili de izin almıştı filan yazıldı ancak ben biraz önce baktım en son mesajı ayın 9 unda.Ayın 6 sına kadar olan 3 günlük mesajlarına baktım,her hangi bir izin isteme durumu olmamış.Acaba daha önce mi izin istedi?sadece bir mesajında erkek tarafı da gelecek yarın işimiz zor.girebildiğim kadar girerim filan yazmış yanlış hatırlamıyorsam..ama hiç girmemiş..yarın bildirim yapacak mı acaba :26: yarın bildirim yapmazsa izinli sayarız,haftaya kadar gelir herhalde

sen bizi bir gör hepside küçük

Günayyyydıııınnnnn
Sabah kuşu yine iş başında Bugün 5:30 da çıktım yürüyüşe park çok serindi çok güzel oldu.Günaydın demeden de geçmişe dalmışım.

maaşallah buradada yürüyecek bir yer olsa yürümeyi çok severim okadar ev var bir yürüyüş parkı yok

bütün günüm çocuklara dur yapma sakin ol vurma bağırma komşu rahatsız olur demekle geçiyor

***7. TAKIM 261. ETAP***

SAPHIRA (85.1/
Saliss (101/
Pasam3405 (85/
senarist (112.9/
Ecemavi (72.5/
xeyrocan (77.7/
Angiera (81.2/
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65)

7. TAKIM ORTALAMASI:

Saphiracım gerbera geçen haftaki listede geri dönmek üzere ayrıldı yazılmış zaten. O yüzden ben listeyi tekrar düzenledim. Gerberanın tartısı yenilendiği için son kilosu 90.8 den kabul edilecek.

kızım uyuyunca bir bakayım demiştim. Yrın sabah apacağım bildirimi ben de
herkese iyi geceler

sıcaktan uyuyamıyorum artık. Yatakta dön dön dur. Canım çok fazla yemek istiyor kendimi zor tutuyorum. Emzirmeyi bırakmadan kesintisiz 2 saat uyuyabilsem derdim kızım uyutmazdı şimdi kızım sabaha kadar uyuyor ben uyuyamıyorum.

Bu akşam son yazdıklarımdan sonra sadece 2 kayısı yedim. O da kzım ısrarla getirip ağzıma soktuğu için yedim. Bakalım yarına bir şey değişecek mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…